Saç Rengi ve Saç Boyama Jeans color kullananlar burda fikirlerimizi ve deneyimimizleri paylaşalım .

Dün böyle bir konu acmayi düsünüyordum, iyi oldu actigin...
Bu boyanin siyahi var mi? Bir de bu boya bir süre sonra tamamen akiyor degil mi?

kırmızı gülü düşünün. elinize alır yaprağını sıktığınzda pembe leke bırakır ve pasparlak kırmızılığı vardır. acacia deep red aldığımda ilk kokusu dikkatimi çekti kızlar inanamıcaksınız gül kokuyor annem saçlarımı boyarken yanıma geldiğinde bu gül kokusuda nerden diye şaşırmıştı. saçımdaki renk sonucu ise : gül kırmızısı oldu. zaten bu renk tonları hep tazelenmek istiyen bir boya. o yüzden sıkıntılı doğal renkler değil sonuçta ama biraz içimi rahatlatan saçı diğer boyalara göre yıpratmıyor.

siyah rengini sormuşsunuz fakat jeans color bu renkleri üretmiyor. birtek acaciada çikolata kahve rengi var.

akma konusunda satın aldığım yerde beni bilgilendirdi sanırım 1 ay süresi varmış. benm 2.haftam her gün yıkamama rağmen aktığında oluşan renk koyu pembe. uzun süre kullanmadığım için tam net birşey söyleyemicem canım.

Son düzenleme:
Canim sagol cevap verdigin icin...
Su bazli oldugu icin fazla yipratmiyor ama rengin tutmasi icin uygulayacagimiz rengin zeminden koyu olmasi gerekiyor. O yüzden maviler, pembeler vs. cok acik zemin üzerine uygulanmali. Benim bilgim bu.
Siyah olmasa da olur. Ben saclarimi koyu renk yapmak istiyorum ama dogal sac rengim de bozulmasin istiyorum. Cikolata kahve ve koyu kizil benim istedigim renkler.
Dogal sac rengim acik kumral. Acmadan bu renkleri uygularsam tutar mi? Aktiginda dogal rengime dönebilir miyim?
Bir de benim saclarim su an boyali. Boyadan tamamen kurtuldugumda uclarini beyaza kadar acip bu markanin tüm canli renklerini uygulamak istiyorum. En merak ettigim rengi magenta. Bu rengi kullandin mi? Böyle bir renk elde etmek istiyorum saclarimin uclarinda:

canım eğer uçlarını rengarenk yapmak istiyorsan yapma çünkü boya su bazlı olduğu için saçını yıkarken birbirine girebilio renkler ve sonuç fena önermem .. açılması gerekiyor yoksa tutmuyormus benim bildiiğim sadece ışıltı veriomus. diyelimki saçını açtın ve boya uyguladın ama vazgeçtin hiç boyama yıka saçını hep boya aktıkça eski rengine dönüo ama.

Ben de kullanacağım bu boyayı
Ama henüz açıcı kullanmak istemiyorum beklemedeyim
Benim bu boya ile ilgili bildiklerim bunlar;
Oksidanı yok o yüzden 1 ton bile açma özelliği yok
Açıcı ile platine kadar açılmadığı sürece tutmuyor
Çok akan bir boyaymış ama aktıkça saçın kendi rengi tam olarak ortaya çıkmıyor
Hangi renge boyandıysa onun daha açık ve solgun haline dönüşüyor
Zemin rengi bu boyalarda platin olacağından hafif sarımsı yansımaları oluyor aktıkça

Bu arada burada bir üye tarafından edindiğim harika bir fikir var bu boya ile ilgili
Eğer pembe renge boyayacaksanız kırmızı açıcı ile açın saçlarınızı
Böylece aktıkça garip bir renk olma olasılığı olmuyor yansımalar yine pembe kalıyor

Son düzenleme:
benim arkadaşım boyuyor şahsen tavsiye etmem yağmur yağdığında bile akıyor saçları. tabii saçların açılması lazım tutması için o da var

Jeans Color ben de kullandım ve açıkcası pek memnun kalmadım.
Su bazlı olmasının yanında başak bir olayı yok bence.
Mavi ve kızılını kullanmıştım.

Duş esnasında ıslak saça sanki şampuanlıyormuşuz gibi uygulanıyor, bekleyip yıkıyoruz sonra.
Bir şişesi saçın boyuna göre tabi, 20 boyamaya kadar yetiyor.
Ancak ellerim, ensem, alnım, banyo fayansları, küvet ne varsa kıpkırmızı olmuştu.

Eğer cart renkler elde etmek istiyorsanız elbette zeminin platin olması gerekir.
Benim aldığım jeans color biber kızılı ya da kırmızısı gibi birşeydi.
Saçları açık kumral olan arkadaşıma boyadık, şarap kızılı gibi bir renk ortaya çıktı.
İçinde açıcı yok, saçınız kahve tonları olmadığı sürece sadece renk veriyor.
Zemin ne kadar açıksa rengi de o kadar canlı çıkıyor.
Doğalında sarışın olan arkadaşlar açtırmadan üzerine cila atarlarsa bu şekilde istedikleri renge yakın belki 2-3 ton koyusu da olsa alacaklardır.

Bir de duş esnasında saçıma uygularken ellerim hep mahvolmuştu, ben su bazlı geçer diye düşünürdüm.
Mutlaka eldiven kullanarak uygulanmalı kısacası.

Bu foto, koyu kumral saça koleston 77.44 uyguladıktan sonra cila olarak jeans color uygulanmış saçlarım.
Dediğim gibi bakır, kızıl vb. renklere saçlarını boyayanlar saçlarının renginin daha canlı olması için de kullanabilirler bu boyayı.
Dipleri açmıyor ama.

Eklentiler

• $44246_450104287350_594052350_5328481_6730515_n.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 1.553
Son düzenleme:
bende saçlarım platinken aralara pembe atıyordum hoş gerçekten ama uzun süreli değil yıkadıkça rengide akıyor

Ben uzun zamandir saclarimin alt yarisini violet ile boyuyorum. Cok memnunum, akarken asamali olarak magenta ve pinke donuyor rengi. İki hafta mor kaliyor, sonra akiyor ama ben genelde iki uc haftada boyuyorum mutlaka. İlk banyoda kuvet mosmor oluyor ama ellerim suyla sabunla yikayinca geciyor hemen. Yalniz ALFAPARF jeans colorun birkac taklit urunu de var. Jamaican jeans colour var mesela, kesinlikle tavsiye etmem, resmen kumas boyasi. Acacia filan da var, onu denemedim. Alfaparftan sasmiyorum artik.

kızlar ben kuzenimin saçlarını alt kısmını pembe boyuyorum jeans color pinkle.ama tabi ilk aşamada platine kadar açtım saçın alt kısmını.zira başka türlü tam pembe rengi alamıyosunuz.eğer pembe,mavi,yeşil vs. gibi doğal olmayan renkleri istiyosanız en iisi jeans color.kesinlikle tavsiye ederim.ama kalıcık zayıf malesef o nedenle 3 haftada bir yenilemek gerekiyo.

kızlar netim gitmişti kusura bakmayın giremedim belki takip etmekten vazgeçmşinizdir ama yenı gırenler için resmi şuan yüklüyorum pek net değil ama en azından rengini dha net düşünürseniz fikir olur. yüzümle ilgili bir sorun yasadım saçlarımın rengini değiştirmek zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…