Saç Rengi ve Saç Boyama Jeans color kullananlar burda fikirlerimizi ve deneyimimizleri paylaşalım .

Jamaican Jeans boyanın mavisini ben kullandım, sonuç mükemmel. Siz de kulanıp nasıl sonuç aldınız acaba...
Hafif akmis yesilin ustune lacivert boyadim, lacivertimsi yesil oldu. Petrol yesili gibi. Tam istedigim renk valla:) ama bu tonda maksimum 1 hafta kaldi, sonra tekrar acildi rengi. Acacia yesil tamamen bitince jamaican laciverti kullanivam sadece, o zaman daha saglikli sonucu yazarim

selam kızlar jeans color kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. saçımı kuaförde turuncuya boyattım bunun için önce saçımı açtılar ve turuncuya boyadılar fakat sürekli akmasından dolayı 2 haftada bir saçlarımı boyatmak zorunda kalıyorum ve her defasında daha da kuruyor. bundan dolayı daha az zarar veren jeans color'ı kullancam. sıkıntı yaşadığım durum ise diplerini açmam yeterli olur mu boyamadan önce yoksa yeniden tüm saçlarımı açmam mı gerekiyor ve açmak için tavsiye ettiğiniz ürün hangisi?ACİL YARDIMMMM!!!

Uçlar turuncu diyorsunuz o zaman Sac diplerini acmaniz yeterli. Zaten uclarda halihazirda bi taban yaratmış olacaksiniz. Tum saca yapacaginiz acma islemi sacinizi kopartir aman diyeyim.. Daha once acma islemi yapmadiysaniz kuaforden yardim almak en mantiklisi.

Evet kızlar kullanan memnun kalmayan varmı varsa neden?
hangi renklerni kullandınız ?
merak edilen sorunları herseyi burda paylaşalım boyuyanlarda saçlarının resimlerini koyarlarsa çok güzel olur
arkadaşlar yardım eder misiniz benim saçlarım küllü kumral sarımsı tonlarda uçlarını bu jeans color boyasının bi mavisine boyadım ilk baya koyu olmuştu ama akti şimdi turkuaz ve su yeşili tonlarında ve ben yine eski sac rebgim olan küllü kumrala boyamak istiyorum olur mu

merak edilen sorunları herseyi burda paylaşalım boyuyanlarda saçlarının resimlerini koyarlarsa çok güzel olur
Ben hiç memnun kalmadım. Saçlarımı platine kadar açtım oryal ile boyayı uyguladım fakat tutmadı. Tekrar uyguladım yeşil oldu. Aldığım mavi renk. Ne yapacam bilmiyorum o kadar da para verdim

Ben 6 aydır saçımı Jeans color ile maviye boyadım hatta youtube da video da birebir paylaştım oradan izleyip öğrenebilirsiniz
Canım benim saçım bakırlı sarı renk, açma işlemi yapmadan tutarmı renkleri,bide boya geçicimi, kendi sarı bakır rengim, bi süre sonra sorunsuz bir şekilde geri gelirmi, mesela tüm merak edilenleri cevaplarsan sevinirim canım teşekkürler

Yardımcı olur musunuz kızlar çok acil bi sorum var. Şöyle ki ben saçımı sadece yaz için boyayacaktım ve pembe ve mavi olarak iki renk aldım. Saçım koyu olduğu için altlarını açtırdım platine kadar -hoş o da tam platin olmadı her yeri ama neyse- çok araştırmıştım ve pembenin çok kalıcı olduğunu öğrenince ilk maviyi boyayayım dedim ve boyadım saçım 1 aydan fazla süredir maviydi -ara ara boyuyordum tabi- ama şimdi bir an önce pembeyi boyamak istiyorum malum okulun açılmasına az kaldı açtırdığım yeri ful kestireceğim ama maviyi baya uzun süre kullandım ve saçıma biraz yerleşti gibi bişey oldu, uzun süredir boyamadım ama hala saçım yeşil/mavi karışık bir renk. Kötü durmuyo ama artık pembe istiyorum ben. Sorum şu: şu anki haliyle pembe boyarsam tutar mı? Tutmazsa da ne yapmam gerekir hiç bir fikrim yok. Yardımcı olun lütfen çok az zamanım kaldı

Jeans Color boyaları su bazlı olduğu için haftada bir boyasan bile saçına zarar vermiycektir pembe boyanı tutana kadar üst üste okul açılana kadar boya bir iki boyamadan sonra oturur diye düşünüyorum.
Ha birde eğer saç rengini sürekli değiştirmek rengarenk hepsini denemek istiyorsan açılmış saçına jeans color değil manic panic markanın boyalarını kullan jeans color gerçekten kalıcı hala ben tüm saç boyamı böyle kullanıyorum kırmızı rengini

Dikkat !
Merhaba bayanlar ben platin sarisi sacli bi kizim diplerimi bekletmek icin bi sure boya yapmadim sonra bu jeans clour gecti elime pembesi koyu olan. Bende gecici zaten nolcakki diyerek tamamini boyadim bugun 30 gunum. Sacim hicbir sekilde acilmiyor kabartma tozuyla acmaya calistim busefer altaki sariyida kaldirdi sacmn yarisi pembe yarisi beyaz tuaf bisey oldu kuafore gittim akit kustur is başvurusu yapicam cunku diye 3 kuaforde sacimi eski haline ceviremedi ve kumrala boyatmaktan baska bi cagren yok bu boya yapismis cikmiyor dedi. Son cagre int arastrdm c vitamini ampil rexos mu ne o bide head shoulders sampuani olmak kaydiyla iki tane kirp sampuanla karstrp 45 dk kafamda beklettm bi ton bi ton acildi ama hala saclarm pembe hala akmadi ne yaptiysam akmiyor bence sakin denemeyin sinirden agladim

Saclarimin hallerini gormek isterseniz yazin gönderirim cok lanet bi boya ucbes gun hevesi olan insamlar asla denemesin asla heleki saclari platin olanlar sonradan platin olamiycagini bilsin

Ben de geçen hafta kırmızı balyaj yaptırdım ,kuaförüm hemen akacağını bildiği için bu boyadan verdi.Evde kendin boya,tekrar para harcama diye.Nasıl uygulanır,balyaja deneyen var mı ?

Mavi eğer akmışssa baya açık bir tonsa pembenin tutma oranı % 85 falan. ama ikisinin karışımı bir renkte olablir buna riske alabiliyorsan boya ben mesela akmış morun üstüne kapalı mavi yaptım ve koyu mor oldu :)

MOR VE KIZIL RENGİ KARIŞTIRDIM. ÇOK TATLI Bİ RENK OLDU. BEN MOR KIZIL VE MAVİ KULLANDIM AMA MAVİ AKINCA YEŞİL OLUYO O YZDEN MAVİYİ TAVSİTE ETMİYORM AMA MOR AKNCA PEMBE OLUYO BU FOTOĞRAFTAKİ GİBİ MORUN HER TONU GÜZEL TAVSİYE EDERİM :)

Eklentiler

• 16194892_1366169030102169_4414708922068803758_n.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 427
Kızlar yaklaşık 3 yıldır Jeans Color Violet kullanıyorum benim istediğim rengi karşılayan tek boya. Moru harika bir mor oluyor ve akınca başka renge dönmüyor açık hali daha güzel duruyor. İlk zamanlar bütün saçımı boyuyordum 3 yıl önce saçımı açtırmıştım bir daha açtırmadım saçlarım kumral artık sadece uçlara boyamaya devam ediyorum her seferinde belirgin sonuç. Boyayı direkt olarak uyguladığımda heryerim eşyalarım elim yüzüm mor oluyordu :) Uygularken (Benim saçlarım neredeyse belime geliyor) 6 7 fıs sonra göz kararı hemen hemen yarısı kadar saç kremi , biraz saç bakım yağı ekliyorum heryere bulaşmasını biraz engelliyor en azından eskisi kadar değil. Kullandıkça miktarı ayarlıyorsunuz zaten. Kesinlikle tavsiye ederim.

Hangi mor kulllaniyosun acaba resmi var mi? Bende saçlarımı mora boyamak istiyorum fakat tam olarak bu boyanın saçta nasıl çıktığını gormediğim için alamiyorum bide internette baktım 15 lira yazıyo gerçekten fiyati bumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…