- Konu Sahibi hoscakal.cocuklugum
-
kızlar benım saçım röfleli. ben bi kere siyaha boyayıp denemek istiyorum. eğer beğenirsem kalıcı boyatıcam.. Şimdilik risk alamıyorum.
röfleli saçımın uzerıne siyah yapsam nasıl olur,tutar mı? bilgisi olanlar paylaşırsa sevınırım
kızlar benım saçım röfleli. ben bi kere siyaha boyayıp denemek istiyorum. eğer beğenirsem kalıcı boyatıcam.. Şimdilik risk alamıyorum.
röfleli saçımın uzerıne siyah yapsam nasıl olur,tutar mı? bilgisi olanlar paylaşırsa sevınırım
kahverengi- kumral rengi de mi var bu boyaların? nereden temin ediyorsunuz?
benim saçlarım turuncu ama kumrala boyamak istiyordum, geçici bir çözüm olarak düşünebilirm belki.
Eki Görüntüle 629038
Jamaican jeans color ile boyadığım saçlarım. Hiçbir renginde sorun yaşamadım ancak pembe tam bir baş belası. En son maviye boyamıştım mavi akınca bile altından pembe cıktı. Kahverengi kumrala boyadım pembe hala kaybolmadı. En son saçlarımı açtım heryer platine yaklaştı ama pembe hala oradaydı. Hayatımda bu kadar kalıcı boya görmedim. Artık o kadar işledi ki saçıma genlerime de kazınmış olabileceğinde korkuyorum pembe saçlı çocuklar doğurursam şaşırmam :26:
Jeans Color ben de kullandım ve açıkcası pek memnun kalmadım.
Su bazlı olmasının yanında başak bir olayı yok bence.
Mavi ve kızılını kullanmıştım.
Duş esnasında ıslak saça sanki şampuanlıyormuşuz gibi uygulanıyor, bekleyip yıkıyoruz sonra.
Bir şişesi saçın boyuna göre tabi, 20 boyamaya kadar yetiyor.
Ancak ellerim, ensem, alnım, banyo fayansları, küvet ne varsa kıpkırmızı olmuştu.
Eğer cart renkler elde etmek istiyorsanız elbette zeminin platin olması gerekir.
Benim aldığım jeans color biber kızılı ya da kırmızısı gibi birşeydi.
Saçları açık kumral olan arkadaşıma boyadık, şarap kızılı gibi bir renk ortaya çıktı.
İçinde açıcı yok, saçınız kahve tonları olmadığı sürece sadece renk veriyor.
Zemin ne kadar açıksa rengi de o kadar canlı çıkıyor.
Doğalında sarışın olan arkadaşlar açtırmadan üzerine cila atarlarsa bu şekilde istedikleri renge yakın belki 2-3 ton koyusu da olsa alacaklardır.
Bir de duş esnasında saçıma uygularken ellerim hep mahvolmuştu, ben su bazlı geçer diye düşünürdüm.
Mutlaka eldiven kullanarak uygulanmalı kısacası.
Bu foto, koyu kumral saça koleston 77.44 uyguladıktan sonra cila olarak jeans color uygulanmış saçlarım.
Dediğim gibi bakır, kızıl vb. renklere saçlarını boyayanlar saçlarının renginin daha canlı olması için de kullanabilirler bu boyayı.
Dipleri açmıyor ama.
arkadaşlar öncelikle sizle jean's color deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.internetten yaptığım araştırmalar sonucu beğendiğim renk olan pastel morda karar kıldım. doğal kahverengi saçlarımı öncelikle palettenin 10.1 saç açıcısıyla saçlarımı açtım. fakat burda önemli olan açıcının küllü olması . yoksa saçlar turuncu olur. küllü olup olmadığını da sonundaki .1 lerden anlıyoruz 9.1 ,8.1 gibi boyalar küllüdür. eğer kırmızı olan rengi yani deep red ya da chilli red olanını istiyorsanız fazla da sarı ya da beyaz tonlara kadar açıp saçınızı yakmanıza gerek yok .saçımı sarı olarak açtıktan sonra mor renk için violet ve pembe olan pink rhodomine red renklerini karışıtırdım. mor çok renk verdiği için pembe olan boyanın yarısını, mor olan boyanın da az 6 da 1 i falan kullanıldı . çoğaltamak için su kullanın krem değil . saç kremi kullandığımda tutmadı bende suyla tekrar denedim.sonuç : +Eki Görüntüle 1188561 Eki Görüntüle 1188562 istediğim renk buydu fakat bir sorun vardı ilk yıkamadan itibaren mor boya akmaya başladı ve pembe kaldım :) sadece duşta aksa iyi ama yastık tişört yakası ve koltuğun yaslanma yerleri de mor oluyordu :) aka aka en son pembe kaldık :) Eki Görüntüle 1188566 Eki Görüntüle 1188567 bu halini de çok sevdim boyle kullanmaya devam ettim. yalnız belirtmeliyim ki üstüne açık renk kalıcı boya tutmuyor. ben üstüne karamel aldım boyadım fakat tutmadı :) şimdiyse deep red ve vilolet artı pembeyle çok hoş bir kızıl elde ettim ve boyamaya başlıyoruz bu sefer de kızıl olacağım Eki Görüntüle 1188568 :) belirtmek isterim ki kışın yağmurdan yazın havuzdan uzak durmalısınız ki saç renginiz istediğiniz gibi kalsın. Bu renkleri kullanacaksanız insanların garip bakışlarına hazırlıklı olun. Ama bu sizi korkutmasın kesinlikle daha çok begenen çıkıyor. yolda durdurup boyamın adını soranlar falan :) neyse ben saçımı boyamaya gidiyorum güzel olursa resmini atarım. merak ettikleriniz varsa lütfen sorun. öptum baaay
oyle bir pembe istiyorsan saçlarını çok açman gerekir diye düşünüyorum . sende mor ile karıştır derim çnkü sadece pembe kullanırsan bu rengi elde edemeyebilirsin. akma süresi zaten 2 günde 1 yıksan da en fazla 1 haftayı alır :)yaaa o aka aka pembe olduk dediğin pembe acaip şeker :O ben o rengi istiyomsadece pink'le boyasak o renk olur mu?
Jamaican Jeans boyanın mavisini ben kullandım, sonuç mükemmel. Siz de kulanıp nasıl sonuç aldınız acaba...Merhaba, ben de jeans color kullanicisiyim. Manic panic istiyordum fakat ankarada satan bir yer bulamadim, neyse.
Acacia jeans colorin yesiline boyuyordum saclarimin bir kismini. Saclarim disinda her yeri boyuyordu. Saclarimi onceden acmistim, platin sari bile olmamisti ama aktigi zaman oyle igrenc bir yesil oluyo ki anlatamam size, sarimsi yesil, sonra da tamamen sari. Hem de nasil bir sari, fosforlu desem fosforlu degil. Garip bir renk,
Bakalim simdi jamaican aldim, mavisini aldim. Deneyip gorucem bu nasilmis. Ama size onerim acacia almayin, parama kiyabilirim diyorsanjz alfaparf alin, ama alfaparf 40 lirayken de manic panic niye almayasin.
Jamaican Jeans boyada 24 renk var. Bu kadar rengi hiçbir markada görmedim. Kahverengi olarak ise çikolata kahve var.jamaican jeans color da aslında kahverengi var gözüküyor ama herhangi bir markada da kahverengi oldugu için piyasada yok sanırım şu ana kadar hiç bir yerde görmedim. pembe mavi turuncu mor yeşil ve kırmızılar var genelde. zaten o kadar akıcı bir boya değil hatta oldukça kalıcı turuncuya bu boyada da geri dönemeyebilirsin. spray boyalarla deneyebilirsin belki :44:
Ben dört yıldır Jamaican jeans boyayı sürekli kullanıyorum. Alfaparf ve acacia da kullandım. Hepsi birbirinin aynı. Alfaparf pahalı bir boya, o kadar. Diğer boyalarda taklit falan değil. Hepsi tescilli markalar...Ben uzun zamandir saclarimin alt yarisini violet ile boyuyorum. Cok memnunum, akarken asamali olarak magenta ve pinke donuyor rengi. İki hafta mor kaliyor, sonra akiyor ama ben genelde iki uc haftada boyuyorum mutlaka. İlk banyoda kuvet mosmor oluyor ama ellerim suyla sabunla yikayinca geciyor hemen. Yalniz ALFAPARF jeans colorun birkac taklit urunu de var. Jamaican jeans colour var mesela, kesinlikle tavsiye etmem, resmen kumas boyasi. Acacia filan da var, onu denemedim. Alfaparftan sasmiyorum artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?