Jelyb10'un Diyet Günlüğü

jelyb10

++MaVi BerEliM++
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.471
2
358
39
Yalova
evet arkadaşlar bende başarmaya az kala 11 aylık çabamı hiçe saymaya başladım.oğlumu emzirmeme rağmen yaptığım diyetler sporlar bitti sanki o ben değilmişim gibi.aşırı derecede iştahım arttı.kendimi kontrol edemiyorum.11 ay önce 70 kilo ile başladım şu anda 54 kiloyum vermem gereken 6-7 kilo daha var.ilk resimde 54 kiloyum geçen hafta çekildim.ikinci resimde sanırım 70 civarıyım.kendimi toparlamazsam yine aynı olucam

canınız yemek istediğinde kalorisiz şeyler yiyin
ne bileyim salata falan
en azından minumuma indirirsiniz

umarım bir an önce toparlarım.kalorisi az şeyler yemeye çalışıyorum.ama elim hep çikolatalara gofretlere gidiyo bu ara.kilo verme döneminde bu durumu yaşayanlar oldumu çok merak ediyorum?

Evde abur cubur bulundurmamaya calis canim.. Eger markette gorunce dayanamiyorum diyorsan da o reyonlara hic girmeden alicaklarini alip cik hemen marketten...

bende doğumdan sonra kilomu veremedim pis boğaz olmuştum herşeyi yiyor bir türlü engel olamıyordum. ama şimdi iyim. mide büyüyünce azla da doymuyor. şuan 59.3 yavaş yavaş veriyorum çok mutluyum.

arada insan o gaflet kazanına düşüyor nedense.bende de lohusayken olmuştu.habire kalıp kalıp çikolata yiyordum ya inanamıyorum kendime.millet de "ye sütün olsun,ye sütün tatlı olsun" diye gaz veriyordu bir yandan.aman yarabbi bir daha bilincimi kaybettirme lütfen.

o kadar azmedip kilo vermişsin bence canın çok tatlı çektiğinde kilolu resimlerini çıkarıp o günlerde çektiğin zorlukları düşün işe yarar

lohusayken bu kadar yemedim ki.hatta bana yemiyorsun hiç yakında sütün kesilir diye döylenirlerdi.oğlum 11 aylık oldu benimde boğazım açıldı.sanki o kadar zaman yemediklerimin hepsinin acısını çıkartıyorum.neyse her gün burda yediklerimi içtiklerimi paylaşmaya çalışıcam 48 hedefim.hedefe kadar durmak yok.48 e indiğimde tekrar resimlerimi paylaşıcam sizlerle inşallah.hepimize kolay gelsin:))

burası artık benim diyet günlüğüm.vee bu gün benim ilk günüm olarak kabul ediyorum.diyetimin birinci günü
Sabah:2 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
1 kk kaşar peyniri
2 zeytin
domates salatalık

öğle:1 dilim ekmek
1 tabak çorba
yarım porsiyon zeytin yağlı bamya
4-5 kaşık yoğurt

ara:1 bardak yeşil çay
3 püskevit

akşam:1 tabak şehriye çorbası
1 porsiyon kızarmış balık
salata
2 dilim ekmek

ara:1 kase çekirdek

sabah:1 dilim ekmek
az omlet
2 bardak şekersiz çay
1 kk peynir kaşar

ara:1 bardak yeşil çay

öğlen:1 tabak pilav
1 ayran

ara: 1 avuç doritos

off ne çok şey yemişim bu saate kadar dimi

amanın ben günlüğümü unutmuşum:)ama iyi haberlerle geldim bu defa.tam tam 52.5 kilo oldum.bu arada adet düzensizliğim olduğu için hap kullanmaya başladım.hapın yan etkilerinde ödem ve kilo değişimi yapabileceği yazıyor.çok korkuyorum.umarım kilo almam

sabah:2 dilim kepek ekmek
1 dilim yağlı peynir
domates
2 bardak şekersiz çay

1 kupa yeşil çay

2 tanecikte kandil simidi:26:

merhaba günlükçüğüm seni yine çok ihmal etmişim.ama sensiz geçen günlerimde kendimi salmadım an itibariyle taam 49 kiloyum.son halimle çekildiğim fotoğrafımı şişko fotoğraflarımın yanına ekleyebilirim en kısa zamanda.sürekli yazmıyorum sana biliyorum ama artık daha sık görüşücez inşallah.45 e kadar yola devam.sonunda 4 lü rakamlara gelebildim buda büyük başarı.

Boyunuzu bilsem rahat tahmin ederdim.Bana kalsa direk 80-85 arası diyeceğim ama forumda 70 kilo ile başladım zayıflamaya dediğiniz için 70 'den fazla olmadığınız anlamını çıkardım.O zaman 70 diyelim : ))

Ama tebrikler çok güzel kilo vermişsiniz .

benim boyum 155 canım.bu resimde doğumumdan 6 gün sonra çekildi.şu anda oğlum 15 aylık ve ben 49 kiloyum.tek sorunumuz göbek.onuda halledicem evelallah.son günlerde hiç resim çekilmemişim en kısa zamanda son halimidi koyucam

SAĞLIKLI BESLENMEYE DEVAM...!

bana spor yaptırıcak bir güç gerek((

kitabın vaad ettikleri oldukça cazip.yani benim gibi göbek bölgesinden şikayeti olupta bir tarafını kaldırıp mekik çekmeye üşenenler için:) hemen edinmem lazım.kitap elime ulaşınca sizlerlede paylaşırım.bu arada okuyan varsa benide bilgilendirsin lütfen...

Son düzenleme:
sabah 09:10
1 parça sandaloz sakızı
1 bardak ılık sirkeli su

kahvaltı 09:45
çeyrek dilim salam
2 dilim beyaz ekmek
salatalık,biber domates kavurması
5 zeytin
3 bardak şekersiz açık çay

ara:dışarıda olduğum için ara öğünüm yok

15:00
2 bardak şekersiz açık çay
3 peynirli çörek
3 dilim kete
ufak dilimlerdi çok yemedim(yalan:))

17:00
az şekerli türk kahvesi
1 ceviz

19:00
1 tabak imam bayıldı
salata

21:00 az kavun karpuz

toplamda 2.5 lt su ve şu anda bitki çayımı yudumluyorum sütümü içip yatıcam.

fena bir gün değildi çörekleri börekleri saymazsak ama onlarda anne el değmişti yemeden olmazdı:)zaten yakında annem yanımda olmucak bende bunlara hasret hasret yaşıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…