Popüler Konu Jilet izi giderme

ARKADAŞLAR MERHABA. BİRİ İNCE BEYAZ DİKEY, ÖBÜRÜ DAHA YATAY GENİŞ OLMAK ÜZERE İKİ İZİM VAR. BÜYÜK İZİ ESTETİK CERRAH DAHA İNCE BİR HALE GETİREBİLİYOR MU BİR FİKRİNİZ VAR MI? BÜTÜN BÖLGE YAMA AMELİYATI YAPILDIĞINDA ÇOK DAHA BÜYÜK BİR İZ KALACAK. O YÜZDEN YAMA AMELİYATINDAN BAŞKA BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MI TEK BÜYÜK İZ İÇİN. TEŞEKKÜRLER

Eklentiler

• 20150805_001549.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 287

Katılıyorum sana bende aynı düşüncedeyim sonuçta ameliyat tamamen geçirmiyor ve iz kalıyor daha kötü olmasindan korkuyor insan keşke başka çaresi olsa

Pek jilet izi gibi durmuyor kaza olmuş gibi ben olsam yaptırmazdım

Eda zaten izleri gecircem demiyorki o izleri baska ize ceviriyor ben senin yerinde olsam kesin olurdum ben bu halimle bile surekli takip edip olmayi dusunuyorum

Eda zaten izleri gecircem demiyorki o izleri baska ize ceviriyor ben senin yerinde olsam kesin olurdum ben bu halimle bile surekli takip edip olmayi dusunuyorum
Bimerci sen takintilisin evet her türlü olurdun belirsiz izlerine rağmen her gün sitedesin. Kızın izleri jilet izi gibi durmuor o yüzden olma bence dedm.

Bimerci sen takintilisin evet her türlü olurdun belirsiz izlerine rağmen her gün sitedesin. Kızın izleri jilet izi gibi durmuor o yüzden olma bence dedm.
Ben ona ol demiyorum sana diyorum ol diye takintiliyim ne yazikki bu sitede olmam niye sizi rahatsiz etti anlamadim o da ayri bir konu kimseye kotu birsey soylemiyorum ki

Ben ona ol demiyorum sana diyorum ol diye takintiliyim ne yazikki bu sitede olmam niye sizi rahatsiz etti anlamadim o da ayri bir konu kimseye kotu birsey soylemiyorum ki
Neden rahatsız etsin beni ama gerçekten kendine zarar veriosn sadece keşke seninkiler gibi olsa bnm izlerim ben suan istesmde ameliyat olamiorm hamile olduğum için

Merhabalar. Bende bu dertten muzdaribim. Aranızda Cengiz Beye ameliyat olan var mi iletişime geçmek istiyorum merak ettigim bir konu var.

Mehtap merhaba. Deri yaması alınan yerin tamamen iyileşti mi bunu çok merak ediyorum

Realıst senın bacak nasıl oldu rengı fılan? 1,5 yılda hangı sevıyeye gelıoruz

Realıst senın bacak nasıl oldu rengı fılan? 1,5 yılda hangı sevıyeye gelıoruz
Bu ameliyat kisiden kisiye degusiyor.bacagima hic onem vermedim ben.o nedenle yeri belli.kenarlari kahverwngi renkte.ama dedigim gibi bacak onemli degil.o denizede girsen gorunmeyecek yerde.onemli olan kol.bazen cukurluk olysmasinin nedeni bence vucudun iyilesmeye verdigi cevap degil kan basinci ile alakali gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…