Hafif duzelme var gibi ama lazerle gececegini sanmiyorum ben sahsen gecmis olsunArkadaslar 3 seans co2 lazere girdim doktorum 8 seans kadar yapariz dedi izlerimin durumu nasil sizce yorumlarinizi bekliyorum herkesin Allah yardimciso olsun Eki Görüntüle 1598517
Arkadaşlar böyle şeyler olunca bende korkuyorum açıkcası.. Korkup ameliyat olamadım bu yaz. Gerçi iyileşme süresi 2 yıl. Siz ileride memnun olup buraya yazarsanız bende cesaret alıcam sanırım. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız
ARKADAŞLAR MERHABA. BİRİ İNCE BEYAZ DİKEY, ÖBÜRÜ DAHA YATAY GENİŞ OLMAK ÜZERE İKİ İZİM VAR. BÜYÜK İZİ ESTETİK CERRAH DAHA İNCE BİR HALE GETİREBİLİYOR MU BİR FİKRİNİZ VAR MI? BÜTÜN BÖLGE YAMA AMELİYATI YAPILDIĞINDA ÇOK DAHA BÜYÜK BİR İZ KALACAK. O YÜZDEN YAMA AMELİYATINDAN BAŞKA BİR ÖNERİSİ OLAN VAR MI TEK BÜYÜK İZ İÇİN. TEŞEKKÜRLER
Kenarları bazen ten rengı bazen beyaz degısıor ıste
Bimerci sen takintilisin evet her türlü olurdun belirsiz izlerine rağmen her gün sitedesin. Kızın izleri jilet izi gibi durmuor o yüzden olma bence dedm.Eda zaten izleri gecircem demiyorki o izleri baska ize ceviriyor ben senin yerinde olsam kesin olurdum ben bu halimle bile surekli takip edip olmayi dusunuyorum
Ben ona ol demiyorum sana diyorum ol diye takintiliyim ne yazikki bu sitede olmam niye sizi rahatsiz etti anlamadim o da ayri bir konu kimseye kotu birsey soylemiyorum kiBimerci sen takintilisin evet her türlü olurdun belirsiz izlerine rağmen her gün sitedesin. Kızın izleri jilet izi gibi durmuor o yüzden olma bence dedm.
Neden rahatsız etsin beni ama gerçekten kendine zarar veriosn sadece keşke seninkiler gibi olsa bnm izlerim ben suan istesmde ameliyat olamiorm hamile olduğum içinBen ona ol demiyorum sana diyorum ol diye takintiliyim ne yazikki bu sitede olmam niye sizi rahatsiz etti anlamadim o da ayri bir konu kimseye kotu birsey soylemiyorum ki
1 yıl dolunca fotograf yukleyecem sımdılık atmıorum malesefMehtap acaba resim yuklemen mumkun mu çok merak ediyorum ilesme suresinde nasıl görünüyor iz
Mehtap merhaba. Deri yaması alınan yerin tamamen iyileşti mi bunu çok merak ediyorum.1 yıl dolunca fotograf yukleyecem sımdılık atmıorum malesef
Yok hala belırgın kızarıklık varMehtap merhaba. Deri yaması alınan yerin tamamen iyileşti mi bunu çok merak ediyorum
Realıst senın bacak nasıl oldu rengı fılan? 1,5 yılda hangı sevıyeye gelıoruzDolunay ayni sikinti bende de var.bunu cengiz hocayla konustunmu.herhangi bişey soyledimi.ben gecen gun fotograf gondermistim.ama daha net fotoğraf lar ginder dedi.bende daha gonderemedim.buna bi cozum bulursan burdan paylasirsan sevinirim.belkide 2 3 yil boyle gidecek diye düşünüyorum
Peki ya sen ne oneriyosun sence bu ameliyatı olmasını yanı herşeye rağmen daha iyi diyebilirsin?Yok hala belırgın kızarıklık var
Peki ya sen ne oneriyosun sence bu ameliyatı olması yanı herşeye rağmen daha iyi diyebilrmisiin?
Su an ıyılesme asamasında tam net bısey demek yersız ama eskı halıden kat kat ıyıdır tabıkı kısının ız durumuna ve bakımına gore degısıtPeki ya sen ne oneriyosun sence bu ameliyatı olmasını yanı herşeye rağmen daha iyi diyebilirsin?
Bu ameliyat kisiden kisiye degusiyor.bacagima hic onem vermedim ben.o nedenle yeri belli.kenarlari kahverwngi renkte.ama dedigim gibi bacak onemli degil.o denizede girsen gorunmeyecek yerde.onemli olan kol.bazen cukurluk olysmasinin nedeni bence vucudun iyilesmeye verdigi cevap degil kan basinci ile alakali gibi geliyor.Realıst senın bacak nasıl oldu rengı fılan? 1,5 yılda hangı sevıyeye gelıoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?