Popüler Konu Jilet izi giderme

Canim 10. Aydan once zannetmiyorum ki kimse kisa kolluyla gezebilsin ben hala gezmiyorum ve farkettigim birsey daha var benim bir sene dolmasina ragmen bandaj ise yariyor hala bandaj takmayi ihmal etme mutlaka daha iyi olacaktir az daha sabir gelecek sene daha belirsiz olacak ins

Bu kadar kafana takma eda.dogumdan sonra cocugun biraz buyusun olursun ameliyati.sana yardimcu olacaj biri olur yaninda.5 10 gun idare ettinmi gerusi kolay.kendi kendine idare edersin.dogum sonrasi uzun kollu bir elbise giyersen bebek gormeye gelenler kolunu farketmez.ayroca Bimerci benim kolumla seninki arasında fark cok.seninki sinek ısırması gibi bisey.bende 4 tane dikis var.

Svdsv ile bimerci siz forumdan cikin burasi sizin yeriniz degil.kafaniza taktiginiz şeyler cok basit.farkedilmiyo bile ☺

Svdsv ile bimerci siz forumdan cikin burasi sizin yeriniz degil.kafaniza taktiginiz şeyler cok basit.farkedilmiyo bile ☺
Kovuyorsun yani bizi forumdan oylemi realist bizimki belli olmuyor o izler orda duruyor suanda senin durumun nasil oldu artik iyilesmistir umarim

Mozzy amelıyat yerın hala bandaj takmayınca kabarıyor mu ben bazen 1-2 saat takmıorum ızler cok belırgın oluyor normal yuzden cukurumsu oluyor ama bandajdan sonra ılk cıkardıgımda puruzsuz bılıyorum 8 ay ııcn erken bı durum ama bazen can sıkıyor

Dolunay mehtap yeni olusan izmi cukurumsu yoksa allfan belli olan izler mi cukurumsu sende yukseklik farki var mi

kızlar nasıl oluyor bu tedavi başarı oranı nedir bilgisi olan varmı?

Dolunay ayni sikinti bende de var.bunu cengiz hocayla konustunmu.herhangi bişey soyledimi.ben gecen gun fotograf gondermistim.ama daha net fotoğraf lar ginder dedi.bende daha gonderemedim.buna bi cozum bulursan burdan paylasirsan sevinirim.belkide 2 3 yil boyle gidecek diye düşünüyorum

Cunku ben ameliyat olali 2 seneye yaklasti

Evet malesef benimde bandaj takmayinca kabariyor bandaji ilk cikardigimda yukseklik farki yok denecek kadar az oluyor arada kendi rengine yakin yerler var ama hatta bir bolge hic farkedilemeyecek gibi yama oldugu bilegime yakin yer malesef hala bandaj takmadigim donem hem kabarik hem yama oldugu cok belirgin

Mozzy memmun degilmisin suanki halinden sizleri takip ediyorum siz memmun olmayinca moralim sidir oluyor

Arkadaşlar böyle şeyler olunca bende korkuyorum açıkcası.. Korkup ameliyat olamadım bu yaz. Gerçi iyileşme süresi 2 yıl. Siz ileride memnun olup buraya yazarsanız bende cesaret alıcam sanırım. Umarım istediğiniz sonucu alırsınız

15 agustos gbı hocanın yanına gıdecem o zaman gosterecem bakalım ama bu cukurlasma cok can sıkıcı ıns duzelır ama düzelecek gbı durmuyor moralımı bozuyor

15 agustos gbı hocanın yanına gıdecem o zaman gosterecem bakalım ama bu cukurlasma cok can sıkıcı ıns duzelır ama düzelecek gbı durmuyor moralımı bozuyor
Bandajı cukardıgımız ılk dakıkalar ve eger gece badajsız yattıydak sabah kalktıgımız ılk anlar yama uzerı puruzsuz ama daha sonra rengı koyulasıyor ve cukurlasıor ızler. Duruma gore degısıklık gostermesını vucudun ıyılesmeye gayret gostermesıne verıyorum fakat cukurluk nıye oluyor amelıyatın ılk ayları boyle bı sıkıntı yoktu ıns. Cengız hoca amelıyat oldugum ılk zamanlar yama kabarmak isteyecek ılerde ona gore bakacaz demıstı sanırım o zaman bu zamandan bahsettı 10 gun sonra bı gıdecegım bakalım ne dıycek

Kenarlari falan nasil dolunay mehtap ilk puruzsuz derken belli belirsiz mi izler dikis atilanlarda bu cukur olayi var herhalde ama sizden daha kotu olanlarinki bile cok iyi olmus bu ameliyat sana fazla demisti birisi neden fazla ki

Kenarlari falan nasil dolunay mehtap ilk puruzsuz derken belli belirsiz mi izler dikis atilanlarda bu cukur olayi var herhalde ama sizden daha kotu olanlarinki bile cok iyi olmus bu ameliyat sana fazla demisti birisi neden fazla ki
Kenarları bazen ten rengı bazen beyaz degısıor ıste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…