Valla bimerci ben seni cozemedim.ayni sorulari sorup duruyosun.site sanki seninde tiklaninca kar ediyo gibisin.simdi sen ne alaka diye cevap yazacaksin falan.ama ben zaten benzetme yaptim illa oyledir demiyorum.sana daha once ameliyat olma demistik zaten kardesim.sende diger arkadaslarin dedigi gibi takinti sorunu var kardesim.sen bence bir psikologa git derim.yanlis anlama bu sadece dostca bir tavsiye.Memmunmsuun realiat peki artik rahatladinmi birde sen artik gunese cikiyon herhalde yanmissin sanki sence ben ameliyat olmalimiyim
Birsey sorcam sende tritone fort kullandin mi ?? Ben henuz baslamadim yazin kullanilmaz dedi eczaci ?? Kullandiysan memnun kaldin mi ?? Kolun iyi ama bacagindaki iz fazla benceBuda kolum ama bandaji yeni cikardiktan sonra
Mozzy ben 2 kutu bitirdim ama pek fayda gormedim.bide pahali.90 tl falan.devam etmekte kararsizim.2 haftDir kullanmiyorum.ne yapacagimi bilemedimBirsey sorcam sende tritone fort kullandin mi ?? Ben henuz baslamadim yazin kullanilmaz dedi eczaci ?? Kullandiysan memnun kaldin mi ?? Kolun iyi ama bacagindaki iz fazla bence
Yazin kullanma zaten zararliymis ekim gibi basla dedi eczaci bana ve cengiz bwy en az 2 ay dedi ama 6 aya kadar kullanmak gerekmis ben sonbaharda baslayacagim bacagimdada iz istemiyorumMozzy ben 2 kutu bitirdim ama pek fayda gormedim.bide pahali.90 tl falan.devam etmekte kararsizim.2 haftDir kullanmiyorum.ne yapacagimi bilemedim
Bu arada realist sen bacağına da mi yama yaptırdın yoksa yama oradan alınmış hal mi...Bu bacagim
Yargilanacak bir durum yok ortada basina gelmeyen bilemez tabi .onemli olan yaptigin hatadan ders alip guclu sekilde yoluna devam edebilmen.bazen ergenlik caginda genclerle karsilasiyorum kolunda iz olan ve "aman ablacigim yapma ilerde pisman olacaksin " demek istiyorum ama biliyorumki dinlemezler.bazi seyleri yasamak gerekiyor ve seni anlamayan insanlara kendini aciklamaya yada onlardan kabul gormeye calisma tedavini ol kurtul gecmis olsunYa hepinize çok tesekkur ederim melekler. Bazen diyorum ki ellerim kirilsaydi da yapmasaydim böyle ama bi anlık gaflet işte.. İnsan düzelir mi uzun bir omur bunlarla yaşayabilir miyim acaba diye düşünemiyo be kardeşim ben bilseydim bu kadar canimi yakicaklarini hiç yapmazdim diyorum ama belkide ameliyat bir kurtulustur sadece bacagim konusunda endiseleniyorum ayıptır söylemesi boyumda kısa.. Ama bana moral veriyosunuz milleti yargılayarak "ay suna bak ne hale gelmis" gibi sözlerle aşağılayan insanlardan degilsiniz siz kesinlikle çok iyisiniz tesekkur ederim...
Kalin mi alinmis bilemem ama o ayagimdan alinan yerin izi.kisa boylu olman izi gosterecek diye birsey yok.doktor gorunmeyecek yerden aliyo merak etmeRealist senden çok kalın mı deri Aldı çünkü bacakta baya iz kalmış
Realist ne zaman ameliyat olmustun bence kolunun durumu gayett iyi jilet izleri belli değil bence bu bile yeterliKalin mi alinmis bilemem ama o ayagimdan alinan yerin izi.kisa boylu olman izi gosterecek diye birsey yok.doktor gorunmeyecek yerden aliyo merak etme
2 sene oldu sayilir.hemen hemen.biraz yavasladi iyilesme sanirim.su cukurlasmalarda olmasa sikinti yok bence ama bunu arkadaş lar soracak doktora.bakalim ne diyecek.cevap bekliyoruzRealist ne zaman ameliyat olmustun bence kolunun durumu gayett iyi jilet izleri belli değil bence bu bile yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?