Amelıyattan sonra ızın uzerıne dovme yaptıran hıc duymadım ama o kısmı komple kapattıgnda eskıye dair eser kalmıyacagını dusunuyorum tabıkı kolun ıyıce iyileşmeden dövme yaptırmamalısınArkadaslar bende ameliyat olup kolum dovme yaptirmak istiyorum tekrar suanda bi dovmem var izlerin olduu yerde cengiz bey onlari bi kac seans sildirip oyle ameliyayi yapmamz gerektgni soyledi ama ben ameliyattan sonrada iyilesme surecinden sonra yanik izi bile olsa onun ustune dovme yaptirmak istiyorum ki sevdigim icin yaptiricam dovmeyi izleri kapatmak icin degil tabiki aranizda bu konu hakknda gorusu olan varmidir acaba?
Cengiz hoca ucret aldimi dolunayAmelıyattan sonra ızın uzerıne dovme yaptıran hıc duymadım ama o kısmı komple kapattıgnda eskıye dair eser kalmıyacagını dusunuyorum tabıkı kolun ıyıce iyileşmeden dövme yaptırmamalısın
Yok ucret almıor kontrollerdeCengiz hoca ucret aldimi dolunay
Araatirmalarin sonucu aklin ayatan bir yontem var mi tek izle ilgili hic doktorlaBu izlerden kurtulmak istiyorum arastirma yapmaktan kafayi yemek üzereyim bi akil verin arkadaşlarEki Görüntüle 1607881
Oylede sadece beyaz cizgi degil emin ol seninkibmoralini bozmak gibi olmasin kalici makyaj bence mantikli degil neyse hakkinda hayirlisi olsun benim 400 de fotografim var nedwmek istedigimi anlarsinTek izi hic dusunmedim cunku izlerim derin ve kabarik degil sadece beyaz cizgi bunlatin yok olmasini istiyorum kalici makyaj gibi bi yintrm varmis onunla ilgili bi yerle konustum resim istedim islemle ilgili sinuca dair suan beklemedeyim 7 8 sene goturrmus belki daha da fazla yani bilmiyorum
Ameliyattan baska care yok ne yazikkiSenin killardan dolayi belli degil bende kil olsa ayni goruntu olur diye düşünüyorum ama dedigin gibi hayirlisi artik
Bacağın nasıl iyileşti mi8 ay 6gün oldu
Seninki cok mu hafif yoksa benimki gibi miBimerci evet ne kadar küçük alan o kadar iyi bence de bırakabilirsin bir tane izi. Ve benim fikrime göre ol ameliyat erkek olduğun için bacağındaki iz de çok dikkat Çekmez. Ne kadar hafif olsa da psikolojisi yine aynı. Benimde çok belli olmuyor ama cesaretimi toplarsam bende bir gün Olacağım. Yanık izi gibi görünsün bin kat daha iyi.
Arkadaşlar yok mu fotograf paylaşıp bize fikir vermek isteyen ?
Seninki cok mu hafif yoksa benimki gibi mi
Sen iki hafta sonra ameliyat olacam diyordum vazmi gectin ameliyattan yoksa ben artik cok rahatsiz olmaya basladim eylulde falan olmayi dusunuyorum
Bacaktaki izi niye taktinki kafana birde demekki seninki cok belli degil benimkinden azki kisa kollu giyiyorsun ben bazen giyiyorrum bazen giymiyorum cok bunaldim acikcasiEvet ben gittim görüştüm tarih belirleyecektik ancak bacaktaki iz yüzünden korktum ve çevrem beni vazgeçirdi gerek yok büyük bir ameliyat diyerek. Ama ileride Olacağım çünkü olmayan insanlar psikolojisini bilmiyor. Şimdilik takmamaya çalışıyorum yine giyiyorum kısa kollu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?