Popüler Konu Jilet izi giderme

Amelıyattan sonra ızın uzerıne dovme yaptıran hıc duymadım ama o kısmı komple kapattıgnda eskıye dair eser kalmıyacagını dusunuyorum tabıkı kolun ıyıce iyileşmeden dövme yaptırmamalısın

Tek izi hic dusunmedim cunku izlerim derin ve kabarik degil sadece beyaz cizgi bunlatin yok olmasini istiyorum kalici makyaj gibi bi yintrm varmis onunla ilgili bi yerle konustum resim istedim islemle ilgili sinuca dair suan beklemedeyim 7 8 sene goturrmus belki daha da fazla yani bilmiyorum

Oylede sadece beyaz cizgi degil emin ol seninkibmoralini bozmak gibi olmasin kalici makyaj bence mantikli degil neyse hakkinda hayirlisi olsun benim 400 de fotografim var nedwmek istedigimi anlarsin

Senin killardan dolayi belli degil bende kil olsa ayni goruntu olur diye düşünüyorum ama dedigin gibi hayirlisi artik

Arkadaslar ameliyat olucam artik canima tak etti kafayi yemek uzereyim fakat altta bir tane iz kalsami cunku alan cok kuculuyor izlerin yogun oldugu yeri kalemle aldim yuvarlak icine sizce alanim cok mu

Ayrica moozy sana ozel mesaj attim hicbirine cevap vermedin yardimci olacaguni dusunmustum yanilmisim sirf bu izler yuzunden intihari bile dusundum benim izlerim evet az ama meslegimden dolayi acayip sikinti cekiyorum ve bu izler yuzunden meslegimden bile olabilirim ne yazikki eylulde ameliyat olsam haziranda kisa kollu giyebilirmiyim cunku mecburum kisa kollu giymeye isimden dolayi

Bimerci evet ne kadar küçük alan o kadar iyi bence de bırakabilirsin bir tane izi. Ve benim fikrime göre ol ameliyat erkek olduğun için bacağındaki iz de çok dikkat Çekmez. Ne kadar hafif olsa da psikolojisi yine aynı. Benimde çok belli olmuyor ama cesaretimi toplarsam bende bir gün Olacağım. Yanık izi gibi görünsün bin kat daha iyi.

Arkadaşlar yok mu fotograf paylaşıp bize fikir vermek isteyen ?

Seninki cok mu hafif yoksa benimki gibi mi

Sen iki hafta sonra ameliyat olacam diyordum vazmi gectin ameliyattan yoksa ben artik cok rahatsiz olmaya basladim eylulde falan olmayi dusunuyorum

Sen iki hafta sonra ameliyat olacam diyordum vazmi gectin ameliyattan yoksa ben artik cok rahatsiz olmaya basladim eylulde falan olmayi dusunuyorum

Evet ben gittim görüştüm tarih belirleyecektik ancak bacaktaki iz yüzünden korktum ve çevrem beni vazgeçirdi gerek yok büyük bir ameliyat diyerek. Ama ileride Olacağım çünkü olmayan insanlar psikolojisini bilmiyor. Şimdilik takmamaya çalışıyorum yine giyiyorum kısa kollu

Bacaktaki izi niye taktinki kafana birde demekki seninki cok belli degil benimkinden azki kisa kollu giyiyorsun ben bazen giyiyorrum bazen giymiyorum cok bunaldim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…