Arkadasim senin psikolojin hakikaten bozulmus .bu kadar abartman beni korkutuyor. Yardimci olucam tabi yani foto yolluyacagim ama kalabalik ortamdayim foto cekemiyorum duzgun .ay sonu istanbula donunce cekip yollarim. Ayrica bu kadar rahatsiz oluyosan ol ameliyat kurtul .daha kotu ne olabilirki zatenAyrica moozy sana ozel mesaj attim hicbirine cevap vermedin yardimci olacaguni dusunmustum yanilmisim sirf bu izler yuzunden intihari bile dusundum benim izlerim evet az ama meslegimden dolayi acayip sikinti cekiyorum ve bu izler yuzunden meslegimden bile olabilirim ne yazikki eylulde ameliyat olsam haziranda kisa kollu giyebilirmiyim cunku mecburum kisa kollu giymeye isimden dolayi
Bence degmez mms bu izler icin ameliyat olmaya seninki gibi olsa ben ameliyat olmazdim benimkinden kat ve kat ince emin ol benim ki bundan cok ama cok fazla
Mms cengzi hoca ameliyata gerek yok demedi mi gorusmeye gittiginde yoksa bundan daha mu iyi olur dedi ameliayat olursan bence gerek yok ama sen bilirsin yinede
Bak benim 408 de foto var ona gpre yorumla olup olmayacagini
Bagacım hala kızarlıklık var mesela kızarıklıga parmagımı bastırınca ten rengını alıor sonra yıne aynı renk yavas yavas rengı acılıorBacağın nasıl iyileşti mi
Bence degmez arkadasımBiliyorum izler hafif ama sonuçta görülünce ne olduğu belli oluyor. Ama yine de ameliyata değer mi ?
Bimerci senın ızlerın hafıf amelıyat olrsan alttan bı tanesı bıle bellı olmaz emınım ama amelıyattan sonra kolunda olusan ız hakkında bu kadar emın konusamam o bolgede yogun bır kıl kaybı olcak kı senın kılarda ınce tellı bu aklında bulunsun tabı daha sonrakı amelıyat ızın hakkında bısey dıyemıorum bekleyıp gorcez ama kesık ızlerının hıc bırını gormezsın bu arada ızın bı tanesını atlamıssınArkadaslar ameliyat olucam artik canima tak etti kafayi yemek uzereyim fakat altta bir tane iz kalsami cunku alan cok kuculuyor izlerin yogun oldugu yeri kalemle aldim yuvarlak icine sizce alanim cok mu
Mehtap haklisin kil kaybi derken herkesin killari cikmis cikmayan yok kki ameliyat izine gelince zaten diger kolumla ayni olmayacagini biliyorum benim merak ettigim dogalligi bilerek bir tane birktim alan kucuk olsun diyeBimerci senın ızlerın hafıf amelıyat olrsan alttan bı tanesı bıle bellı olmaz emınım ama amelıyattan sonra kolunda olusan ız hakkında bu kadar emın konusamam o bolgede yogun bır kıl kaybı olcak kı senın kılarda ınce tellı bu aklında bulunsun tabı daha sonrakı amelıyat ızın hakkında bısey dıyemıorum bekleyıp gorcez ama kesık ızlerının hıc bırını gormezsın bu arada ızın bı tanesını atlamıssın
Bu beyaz isik altinda mi yoksa gun isiginda mi mmsGün Işığında daha fazla belli oluyor. Hal böyleyken karar veremiyorum ameliyata.
Evde çektim o fotoyu bazen daha belli oluyor dışarıda. Off hal böyle olunca karar vermek zorBu beyaz isik altinda mi yoksa gun isiginda mi mms
Bence gercekten sana gerk yok seninki gibi olsa ben ksfama bile takmazdim acikcasi ya tamam var ama cokta kotu degil hele bir iz icin ameliyat olunurmu allah askinaEvde çektim o fotoyu bazen daha belli oluyor dışarıda. Off hal böyle olunca karar vermek zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?