Popüler Konu Jilet izi giderme

Arkadaşlar tca asiti diye bir şey varmış onu koluna sürünce kol soyulmaya başlıyomuş ve 8 ay ila 12 ay arasında geçiyormuş her ay uygulanıyomuş yanında kremler kullanılıyomuş

Bunu hepinize soruyorum arkadaşlar lütfen cevap verin. Siz nasıl kendinizi affediyosunuz bunları yaptığınız için ben heran pişmanlık duyuyorum heran bir vicdan azabı duyuyorum bi turlu kendimi affedemiyorum hep kendime zarar verdiğim ani düzeltmeye çalışıyorum kafamda kendi kendinizi mutsuz etmemek için neler yapiyosunuz mesela yardımcı olur musunuz beni en iyi siz anlarsınız tedavi olmadan önce mesela nasıl avunuyodunuz

Tamam aticam foto sana sen h
Ben affedemiyorum kisa kollu giyiyorum ama milyonkere pismanlik duyuyorum evliyim cok guzelbir isim var fakat bu izler yuzunden surekli yazin mutsuzum ameliyat olmak istiyorum dogal durmamasindan ve bir kac seuden korkuyorum birilerine soru soruyorum yok seninki sinek isirigi cevabi aliyorum ama icim icimi yiyor

Haklisin yanı ama cidden daha kötü olanlar var bu yüzden de bazıları senin ki sinek ısırığı gibi şeyler soyluyorlardir ayrıca sen bu izleri ne kadar önce yaptın yanı çok uzun zaman geçtiyse biraz olsun geçmiştir izlerin?

Ayrıca yerinde olsam yinede olur kurtulurdum sonuçta jilet izleri anlamını değiştirecek bu büyük bi şans küçük bi yerde olmasından dolayı çok bariz belli olmaz hem bu yönden sanslisin

14 yil oldu ben yapali unide okurken ders yuzunden yaptom derslerde okulda bitti ama pismanligi kaldi

Ayrıca en azından seni destekleyen insanlar var etrafında mutlu olmak için yeter de artar bile bence

Arkadaslar bu bandajı cıkardıgımız ılk zamanlar gbı kolumuzun bu sekılde kalmasını saglayacak bı cozum bulmalıyız ve kan basıncı ıle olusan cukurumsu karartı ıcın yarın cengız hocanın yanına gıdecem ama bu konu hakkında cok onemlı bı acıklama yapacagnı sanmıyorum yamanın kabarması normal derı ıle bırlestıgı yerlerde beyaz bır cızgı olustuyor ve bazı ızlerın uzerı parlıor sankı gun gectıkce kotuye gıdıyor ılk zamanlar daha guzel gbıydı yamanın rengı acılıor ten rengıne donuyor ama ızlerde bı ılerleme yok ömur boyu banfajla gezemeyız bı cozumunu bulmamız lazım

Bir fotograf koysan yorum yapsak kotu rahatsiz oldugun haliyle ilk ameliyat olanlarda hic boyle sıkıntılar yoktu son bir senedir olanlarda botle sikintilar var acaba neden

Bir fotograf koysan yorum yapsak kotu rahatsiz oldugun haliyle ilk ameliyat olanlarda hic boyle sıkıntılar yoktu son bir senedir olanlarda botle sikintilar var acaba neden
Foto yollayamadim sana kusura bakma yazliktayim ve duzgun net gun isiginda cekemedim bir turlu .

D dolunaymehtap cengiz hocaya gidince yukseklik farkini sorarmisin birde .cunku benim kolumda yukseklik farki yok ona gore .neye var diyor merak ediyorum

Yinede bekliyorum moozy sende yukseklik farki varmi peki belki diger kolls kiyaalandigindan yukseklik farki vardir gibi geliyordur firsatin olursa bir foto atsrsan sevinirim

Yinede bekliyorum moozy sende yukseklik farki varmi peki belki diger kolls kiyaalandigindan yukseklik farki vardir gibi geliyordur firsatin olursa bir foto atsrsan sevinirim
Slm arkadaslar dun crngız hoca ıle gorustum herkese slm var kolumu gosterfım cıkmayan kılları cıkardı saolsun bıraz muhabbet ettık koldakı ızdekı cukurlasmayı sordum orası kesıldı bıcıldı fazla takılma oraya dedı yukseklık ve rrnk farkı ıcın yukseklıge pomad dedı kenarlara renk farkı ıcın kreme gerek yok dedı sımdılık dermatıxsıye devam dedı. Hocam bandajı ılk cıkarfıgımızda cok ıyı sonra renkte yukseklıkte farklı dedım hoca daha ıyılesmedıgı ıcın dedı tamamen ıyılesen kolda kabarma olmaz bekle zaman aleyhıne dedı bıde bu alttam bellı olan ızlerı dıle getırdım onları. Derıden daha gec ıyılesecegını soledı

Mehtap senin ne kadar oldu demistin ameliyat olali

Arkadaslar bende ameliyat olup kolum dovme yaptirmak istiyorum tekrar suanda bi dovmem var izlerin olduu yerde cengiz bey onlari bi kac seans sildirip oyle ameliyayi yapmamz gerektgni soyledi ama ben ameliyattan sonrada iyilesme surecinden sonra yanik izi bile olsa onun ustune dovme yaptirmak istiyorum ki sevdigim icin yaptiricam dovmeyi izleri kapatmak icin degil tabiki aranizda bu konu hakknda gorusu olan varmidir acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…