sheryy nerede lazer oluyorsun ve ne kadara yapıyorlar seansını söylermisin.Birde ne gözlemledin benim tenim esmer ama sevgilimdede var onun teni beyaz ikimizdede iz var eğer esmerlerde fazla işe yaramıyorsa ben yaptırmayacağım sevgilim yapsın kendine ama ikimizde çözüm arıyoruz?
nurten_fb arkadasım....bu kremlerin jielt izini geçirebileceğine inanıyormusun?...neticede antiaging kremleri...yanlıs biliyorsam duzeltin lütfen....neticede kullanım alanları farklı...sacma değilmi?
sheryy; senin son lazer seansından sonraki gelişmeler neler ? son seanstan sonra geçen izin falan yok mu?
canim yaptirdim ama lazerden dolayi o bolge kirmizi. kizarikligi gecince belli olacak. ben seni haberdar ederim merak etme. kendine iyi bak.
selam, baktım fotoğraflarına bazıları silinmiş ama son halini de görmek istiyorum,fotoğraf koyabilirsen sevinirim. lazer başlarım bende belki
izlerin yavaşta olsa gittiğinden bahsediyorsun...nekadar süredir kullanıyorsun?yani nekadar surede tedaviye tepki verdi cildin?bende bu forumu okuyunca ümitsizliğe kapılmıstım.
hiç başlamamayı bile düşünüyordum bu tedaviye.
çünkü kimseye fayda etmiyormus hiçbirsey. insanlar ne kremler ne tedaviler denemiş kimse sonuç alamamıs. ben niye başlayım ki diyordim.
ama doktorum söyleyince denemek durumunda kaldım, iyiki başlamısım.
simdi çok memmununum halimden. yavas yavas da olsa gidiyor izler.
dedikleri gibi ama sabır gerektiriyor cidden...
geçer geçmez diye değil de başlayalım deyip başlıyorlar. koyu tenli olman biraz dezavantaj,çünkü uygulamalardan sonra alttan gelen yeni cilt tabakası açık renk oluyor,yeni bir tabaka oluşmaya devam ettiği için güneş görmemesi gerekiyor. çok da takılma tabi koyu tenliyim diye,bi uzmanla görüş mutlaka,en iyi cevabı onlar verir yine de
nurten_fb arkadasım....bu kremlerin jielt izini geçirebileceğine inanıyormusun?...neticede antiaging kremleri...yanlıs biliyorsam duzeltin lütfen....neticede kullanım alanları farklı...sacma değilmi?
izlerin yavaşta olsa gittiğinden bahsediyorsun...nekadar süredir kullanıyorsun?yani nekadar surede tedaviye tepki verdi cildin?
mrb hilary ben yurtdisinda yasiyorum, hollanda da. lazere seans basi 95 euro oduyorum. ilk iki seans icin 200 euro odedim.
izlerim cok hafifledi kurtulurum ins. az once de dermaroller siparisi verdim.
kizariklar gecsin bide dermarolleru denicem. ayrica e vitamini aldim dogal onu kullaniyorum.
resimlerim ekli bakabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?