canm beni merak ettiğn için teşkr ederim.
bu konularda oldukça tecrubeliyim evet,yapılması geren işlemleri de yaptırdım görüşmediğm dr.da kalmadı,kısmetse tekrar başlıycam tedaviye,
fakat benim canımı sıkan bir takım muhabbetler oldu bu sitede onun için yazmıyorum artık,gerçek bir tedavi bulunca ilgili lişilere zaten özelden msj yazıcam..kendinize iyi bakın..
canm skar revizyonu yaptırma derim bilmiyorum ama,aklım kalmadı artık valla hiç,geçiceğine inanmıyorum artık ben bu izlerin.ben kolumu kestirtip izleri aldırdım da ne oldu sanki,3.500 tl verim koskocaman boydan boya bir iz satın aldıım,ve birçok haraketimi kısıtlıyor,canm yanıyor,pişmanınm evet keşke yaptırmasaydım,çaresilikten ne yapıcağmı şaşırmşm artık..
1,5 aydır kullanıyorum kremleri. dediğim gibi kremleri sürüpte beklemiyorum geçsin diye, kese yapıyorum banyoda,
tabi ondan sonra soyulduğunu görüceksiniz derinin. alttan bembeyaz yeni deri çıkıyor.
zaten izlerle beraber aynı renkte oluyor.
o zamanda hiç jilet yada faca izi gibi durmuyor.
böyle düsüpte kolunuzu bi yere sürtmüssünüz de , deriniz zarar görmüs gibi duruyor.
yara izi gibi yani.
en azından faça olduğunu söylemek çok zor.
bu düsünce bile güzel, kimse faca mı attın diye sormuyor ve müslümcü falan diye nitelendirmeye kalkmıyor.
bi de ben esmer tenliyim bende daha çok belli oluyordu bu izler...beyaz tenli arkadaslarda daha az belli oluyodur diye düsünüyorum.
lazerli halini mi gormek istiyosun? kizarikligin gecmesi gerekiyor su anda bisey belli degil ki.
kizarikligi hafiflesin koyacam resim zaten.
anladım canım bekliyorum inş. daha iyi olur, kurtulursun.
nurten senin kremler recete ile alınırmı senın doktoruna mail attım ama cvp vermedi benim ankaraya gelmem söz konusu değil sence kremlerle kendim denemelimiyim
teşekkür ederim nurten_fb,senin de mesaj sayın albüm için yeterli sayıya ulaşmış görünüyor,benim albümüme bakabilirsin.yalnız fotoğraflar çok net değil çözünürlüğü pek iyi değil makinanın.senin fotoğrafların daha iyi görünüyor.izler için yorumuma gelince,ilk hali için çok az sayıda ve çok derin olmayan türden izlerin,tabi bu durumu değiştirmiyor biliyorum her haliyle rahatsız oluyorsun.o yüzden belki de biraz fazla bile tahriş etmişsin,bir an önce kurtulmanın heyecanı olsa gerek.korkulacak türden değil ama yine de dikkat et,iyileşmesini destekleyecek merhemler de ekle derim ben.bir ay sonra çok daha iyi olacaktır bence,hele ki bir daha ki yaza tamamdır bu iş bence :) umarım herşey gönlünce olur
selam misspurp,
sana mail attım bugun. bakabilirsin, bi de görüntü kötü ama izlerin belirgin olup olmadığı konusunda
bi fikrini sölersen sevinirim. tabi yanık gibi görüntünün altında pek seçilebiliyor mu bilmiyorum
sakıncası yoksa bende görebilirmiyim resimleri
nurten hanım bende görebilirmiyim resimlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?