tabiki , mail adresini yazarsan özel mesajdan sana da gönderebilirim.
sagol canim. simdi rengi hafif boyle pembemsi oldu. haftada bir bide dermaroller yapmaya basladim. umarim faydali olur.
ama izlerim cok hafifledi. e vitaminine de devam ediyorum. dokuz aydir ugrasiyorum izlerim icin.
sherry derma roller uygulamasını kendin mi yapıyorsun? 10 gün önce dermatoloğa gittim 'derma roller uygulayabiliriz' dedi,ben de evet dedim araştırmıştım ben de zaten hem evde de uygulamak mümkün dedim,'evde yapmazsanız iyi olur,mikrop kapar falan bişey olur' dedi,abartıyor gibi geldi.sen nasıl uyguluyorsun biraz bahsedermisin?benim hafif lekelerim kaldı ve hafif izlerim,derma roller halledebilir gibi geliyor.
nurteeeeennn merakla bekliyorum resimlerini
diger arkadaslara gönderdiğimde size de gönderdim. önemsizler kutusuna düsmüs olabilir belki mailim.
ama yine göndereyim.
arkadaşlar birşeylerin düzelebildiğini söyleyen insanlar görmek umut verici. yine de gözüyle görüp kendini inandırmak istiyor insan. eğer fotoğraf paylaşımına devam ederseniz ve arkadaşlık isteklerimi kabul ederseniz sevinirim.
contratubex kullanmıştım ben. etkisi çok çok az. hiç birimiz sihir peşinde değiliz ama biraz daha etkili birşeyler olmalı.
diger arkadaslara gönderdiğimde size de gönderdim. önemsizler kutusuna düsmüs olabilir belki mailim.
ama yine göndereyim.
nurtencım aldım maılını cok teşekkür ederim benımle paylaştıgın ıçın.iyileşdiği zaman son halinide görmek lazım şu anda yanık gibi görunuyor gercekten diğer izden
daha iyidir tabi
rica ederim ne demek :)
iyilestiğini söyleyebilirim rahatlıkla artık kabuklar da yok, attı hepsini ama yanık izi duruyor :)
jilet değil en azından :)))
daha da iyileşecek insallah, su anda yine kremleri ve losyonları kullanmaya basladım, bi ara vermistim bu kabuklar atana kadar.
yine paylasırım resimleri sizlerle.
rica ederim ne demek :)
iyilestiğini söyleyebilirim rahatlıkla artık kabuklar da yok, attı hepsini ama yanık izi duruyor :)
jilet değil en azından :)))
daha da iyileşecek insallah, su anda yine kremleri ve losyonları kullanmaya basladım, bi ara vermistim bu kabuklar atana kadar.
yine paylasırım resimleri sizlerle.
nurten merhaba, senin doktoruna mail attım 1 ay oldu cvp gelmedi.istanbulda bi doktor önerebilirmi acaba senin tedavini uygulayacak rica etsem sorabilirmisin.son umudum senin yöntemin kaldı
arkadaşlar selam
bgun doktora gittim lazer için doktor bana sadece 5 dk sını ayırdı ve bana kendinle barışık ol ve bunlarla yaşamayı öğren bence dedi.%20 iiyileşme gösteriyor asla garanti vermiyorum nasıl istersen sen karar ver dedi.gercekten sinirlerim cok bozuk en azından adam gibi muamele gösterebilirdi.sizin gibi insanlar bize böle davranırsa nasıl kendimle barışık olabilirim die bağırmak istedim orda.artık çıldırıcam lutfen bulunsun şunun çaresii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?