süpermis ya benimde bacagimda bi jilet izi var.. yanlislikla kesmistim bi on sene önce falan ama izi hala duruyor.. onu bosveriyorummm alnimdada dikis izleri var oda cocukluktan kalma ve eger geciriyorsa bende kesinlikle hemen alirim...benim alnimdaki izlerde et eksik diye yani nasil anlatiyim bilmiyorum. izin bazilari kabarik oluyor bazisindada etten gitmis oluyor benimkisi öyle acaba onada yararmiiiii cok merak ediyorm yaaaa
bende aynı durumdan müzdaribim ve 4 ay içinde düğünüm olacak düğünümde tek konuşulan şeyin kolum olmasını istemiyorum((
hayatımda yaptıgım hataların basında geliyordu bu yaptıgım. bir çok lazer uzmanına gittim ama kendini begenmiş insanlar sadece aglamama sebep oldular. yaz aylarından nefret ederdim her topluluga girdiğimde assalayıcı bakıslardan kurtulmak isterdim. ve çok mutluyum doktorum contractubex adlı bir krem verdi bu krem dikiş izlerinin ve jilet yaraları gibi kalıntıların kabarmıs olan derilerin rengini acıp soyuyor ve derinin normal seviyeye gelmesini saglıyor. ve istanbulda yakup avşar diye bir estetik uzmanı varmış kolunuzun veya yaralı bölgenin resmini çekiyorsunuz mail atıyorsunuz o size bu konu hakkında bilgi veriyor kaç seansta bu izlerden kurtulabileceğinizi söylüyormuş. bana komşum söyledi oda kolundaki dövme izlerini pratik bir şekilde böyle sildirmiş ve iz yok. tabi kesiklerin derinliğine bağlı ama sonucta herşeyin en azı daha iyi değilmi.Biz simdi doktora mesaj attık kolumdaki resimleri attık sonucu bekliyoruz ve sanırım istanbula gideceğiz :) sizi bilgilendiricem söz veriyorum Sizi çok iyi anlıyorum kimseye kulak asmayın , herşeyin bir çaresi VARDIR ! unutmayın olumunekankayizsmile
kolundaki nasil bir iz bilmiyorum ama benim teyzemin dögmesi vardi kolunda dügünde süs gibi birsey yaptirdi oraya ve hic görünmesi dövmesi flan...sende öyle birsey yapabilirsin
Merhabalar,
Benimde bir arkadaşımda gençlik hatası kollarda jilet izi vardı. Çok doktor gezdi ve pek te başarılı bir tedavi öneren olmadı. En son kendisi netten araştırarak sprey tedavisi , hücre spreyi diye bir tedavi okumuş. Kolun izli kısmını zımparalayıp yeniden hücre edkiyorlar. O yöntemi yaptırdı ve sonuçtan memnun . İsterseniz sizde araştırın tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?