Cindyrel umarım bizlerlede bu mucize şeyi paylaşırsın. Lütfeen......
forumda yazılan herşey silinmiş.???
YA cindyrelcim ay oldu yıl oldu bu kadar aktif kullandığın bir tarifi hatırlaman bu kadar zor olmamalı yüzdeler var demişsin en azından kaba taslak paylaşsan bizlerle... uzun süredir bekliyorum... LÜTFEN AMA......
aynen katılıyorum bi faydası olmadı umut bağlama bence. silikon jeller gibi şeyler var istersen onlara bak.Halecan Cindyrel in söylediği tarifi biz yaptırdık ayrıca tarçın kokusu isimli arkadaşda yaptırdı forumda bulursan onunda fikrini al biz çok faydasını görmedik hatta doktora sordum contratubex bu karışımdan çok daha iyi dedi bende tarifi olacaktı sen yinde de denemek istersen ben de bulursam tarifi yazarım
aynen katılıyorum bi faydası olmadı umut bağlama bence. silikon jeller gibi şeyler var istersen onlara bak.
Cindyrel umarım bizlerlede bu mucize şeyi paylaşırsın. Lütfeen......
çeşit çeşit insan var gerçekten ben bunu bu site sayesinde öğrendim sizin yaralarınızla benimki bir oladabilir olmayadabilir kendi kafamdan bu kadar uyduramayacağıma göre böyle kinayeli konuşmalarınız sadece şaşırtıyo beni ablam yaşındasınız çoğunuz belkide annem ama insanları yalancı veya o tarz duruma çekmeye bayılıyorsunuz bu kesikler cam ve benzeri seylerde daha faydalı bunu defalarca söyledim jiletle oluşmuş izlerde çok ufak iyileşmeler oluyo siz istiyosunuzki yara tamamen kaybolsun böyle bişeyin imkanı var mı allah askına cok cok cok az bir iz kalır ama mutlaka kalacaktır. gerçekten kırıldım bidahada asla asla bu siteye bana faydalı gelen seyleri yazmayacağım faydayı görürse ne ala ama olmayıncada iğnelemek hoş değil. En azından böyle düşünüyorum
halecan
xxxxxxxx
yapmak sana kalmıs fayda etmemiş ya arkadasların bir kısmı mesaj atıp tesekkür ederken bir kısmı xxxx daha faydalı demiş doktorları denemek sana kalmış
suan sonuclar nasil baya bi zaman gecticanım benim kolumdakler jilet iziydi ve dikiş atılmıştı soyuyor deriyi kabarıklıgını gideriyor. Umarım yarar işinize ve jel gibi sürceksiniz 1 dakika masaj yapman gerekiyor
Arkadaşm benm kolumda neşter-jilet izleri vardıxxxxxx kullandm şuan izler silik gibi duruo soranlara kaza geçrdm cam kesti diorum inanıolar yani bendeki izleri geçirdyse bu kremin geçiremeyecegi iz yoktur. İzlerden dolayı kendimide başkalarına karşı kötü hissetmedm umursama kimseyi:) doktorlar sivilce izleri içinde veriyorlar ama asıl işlevinn kesikler içn olduğunuda söylüyorlar
arkadaşlar bayadır giremiyorum cevap veremediğim için çok özür dilerim.. yakup avşara gönderdiğim resimler sonucunda kesiklerimin çok derin ve fazla olması sebebiyle bana yardım edemeyeceğini söyledi tam herşey bitmiş diye düşünüyorken bir eczanenin tavsiyesiyle Ankara batıkentteki bir poliklinikteki cildiye doktoru bana mucize nedir gösterdi kesiklerimi yüzde 90 oranıyla kaybettirdi bileğimdeki dikişli kesiğe yararı olmadıgını söyleyim yanlız.. cam izleri tamamen geçerken jilet izleri tamamen geçti diyemem.. ama genede çok iyi durumdalardı şansım okadar kötüki bu mutluluğumu herkeze anlatırken koluma ve üstüme çaydanlık döküldüğü için uzun süredir yanık tedavisi görüyorum asla ama asla üzülmenizi istemiyorum zayıf noktanızın bu olduğunu asla kimseye belli etmeyin ve duyduğum kadarıyla freksiyonel gibi bir lazer çıkmış onunla daha derin olmayan kesik izleri yok edilebiliyormuş teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?