Jilet izlerine veda !

arkadaşlar bayadır giremiyorum cevap veremediğim için çok özür dilerim.. yakup avşara gönderdiğim resimler sonucunda kesiklerimin çok derin ve fazla olması sebebiyle bana yardım edemeyeceğini söyledi tam herşey bitmiş diye düşünüyorken bir eczanenin tavsiyesiyle Ankara batıkentteki bir poliklinikteki cildiye doktoru bana mucize nedir gösterdi kesiklerimi yüzde 90 oranıyla kaybettirdi bileğimdeki dikişli kesiğe yararı olmadıgını söyleyim yanlız.. cam izleri tamamen geçerken jilet izleri tamamen geçti diyemem.. ama genede çok iyi durumdalardı şansım okadar kötüki bu mutluluğumu herkeze anlatırken koluma ve üstüme çaydanlık döküldüğü için uzun süredir yanık tedavisi görüyorum asla ama asla üzülmenizi istemiyorum zayıf noktanızın bu olduğunu asla kimseye belli etmeyin ve duyduğum kadarıyla freksiyonel gibi bir lazer çıkmış onunla daha derin olmayan kesik izleri yok edilebiliyormuş teşekkür ederim :)

hanımlar. yukarda yazanları okumadım daha önce buraya yazdım mı yazmadım mı onu da hatırlamıyorum:)xxxxxxxxxxxxx adres burası. biz çok ilerleme kaydettik tedavimiz sürüyor. umarım size de faydası olur.

dipnot: yazdığım konuları nasıl takip edeceğimi çözemedim:) o yüzden sorularınıza cvp veremeyebilirim. ama biri bana nasıl takip edeceğimi mesajla anlatırsa çok makbule geçer. sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
YA cindyrelcim ay oldu yıl oldu bu kadar aktif kullandığın bir tarifi hatırlaman bu kadar zor olmamalı yüzdeler var demişsin en azından kaba taslak paylaşsan bizlerle... uzun süredir bekliyorum... LÜTFEN AMA......

YA cindyrelcim ay oldu yıl oldu bu kadar aktif kullandığın bir tarifi hatırlaman bu kadar zor olmamalı yüzdeler var demişsin en azından kaba taslak paylaşsan bizlerle... uzun süredir bekliyorum... LÜTFEN AMA......

Halecan Cindyrel in söylediği tarifi biz yaptırdık ayrıca tarçın kokusu isimli arkadaşda yaptırdı forumda bulursan onunda fikrini al biz çok faydasını görmedik hatta doktora sordum xxxxxxxxxxx bu karışımdan çok daha iyi dedi bende tarifi olacaktı sen yinde de denemek istersen ben de bulursam tarifi yazarım

aynen katılıyorum bi faydası olmadı umut bağlama bence. silikon jeller gibi şeyler var istersen onlara bak.

aynen katılıyorum bi faydası olmadı umut bağlama bence. silikon jeller gibi şeyler var istersen onlara bak.

çeşit çeşit insan var gerçekten ben bunu bu site sayesinde öğrendim sizin yaralarınızla benimki bir oladabilir olmayadabilir kendi kafamdan bu kadar uyduramayacağıma göre böyle kinayeli konuşmalarınız sadece şaşırtıyo beni ablam yaşındasınız çoğunuz belkide annem ama insanları yalancı veya o tarz duruma çekmeye bayılıyorsunuz bu kesikler cam ve benzeri seylerde daha faydalı bunu defalarca söyledim jiletle oluşmuş izlerde çok ufak iyileşmeler oluyo siz istiyosunuzki yara tamamen kaybolsun böyle bişeyin imkanı var mı allah askına cok cok cok az bir iz kalır ama mutlaka kalacaktır. gerçekten kırıldım bidahada asla asla bu siteye bana faydalı gelen seyleri yazmayacağım faydayı görürse ne ala ama olmayıncada iğnelemek hoş değil. En azından böyle düşünüyorum

Cindyrel umarım bizlerlede bu mucize şeyi paylaşırsın. Lütfeen......

halecan
xxxxxxxx
yapmak sana kalmıs fayda etmemiş ya arkadasların bir kısmı mesaj atıp tesekkür ederken bir kısmı xxxx daha faydalı demiş doktorları denemek sana kalmış

Cindyrel ne kadar alıngansın burda senin şahsına söylenmiş birşey yok ki biz sadece faydasını görmedik dedik Cindyrel bizi kandırdı mı dedik Tabii ki tedaviler ve ilaçlar kişiden kişiye farklılık gösterebilir biz de burada tecrübemizi ve fikrimizi paylaştık burada senin alınacağın veya tepki vereceğin hiç bir şey söylenmedi kırılacağın bir durum yok yani ayrıca denemek istersen bende tarifide olacaktı verebilirim de dedim Bu kadar alıngan olma ben ayrıca bana doktorun söylediğini söyledim tıpkı ben de senin gibi doktordan aldığım bilgiyi paylaştım xxxx konusunda

halecan
xxxxxxxx
yapmak sana kalmıs fayda etmemiş ya arkadasların bir kısmı mesaj atıp tesekkür ederken bir kısmı xxxx daha faydalı demiş doktorları denemek sana kalmış

Bakın sizler bu karışımları paylaşıyorsunuz biz editleyip siliyoruz. Neden? Çünkü forumda ilaç ismi paylaşımı yasak. Neden? - Çünkü size iyi gelen bir ilaç başkasına iyi gelmeyebilir.

Ondan sonra biri çıkıp bu işe yaramaz deyince üzülüyorsunuz. Dua edin sadece işe yaramaz demişler. Kolumda nekroz oldu yara kapanmıyor da diyebilirler. Vebalini boynunuza almak ister misiniz. Yapmayın artık lütfen. Genelden ilaç adı paylaşmayın. Bunu jilet izleri ile ilgili kaç forumda yazdım. Bu son uyarım ilaç adı paylaşmak yasaktır.

Güzel paylaşımlar dilerim.

Merhaba yaklask 1 haftadr formu okuyorum ve izmirde doktor doktor geziodum. Benim 4 cizgi vardi kolunda ama eski. Krem veta bitkisel kremleri denemedm ama tum drlar eski yaralarda ise yaramaz diyorlar. O konuda kullananlar cok imitlenmesin bence. Burdan dr ismi yazamiorum ama sirf para icin bu isi yapan dr lar insani tiksindirmeye yetio. Kesikleriniz coksa tek cizgi en mantiklisi bence. Isteyen ozelden yazsn dr isimlerini verim. Ben dun co2 lazer yaptrdm ama bnmki tek seanslik dr uma guveniyorum ama korkuyorumda 1 ay sonra netice alabilcez o zmn resimleri isteyene yollarim.cok ince eleyin her dr gercekten tedavi icin degil hem paranizi hem umidinizi aliyorlar. Yuzdeyuz asla gecmicek ztn ama benim ki %30 bile gecse raziyim , 1 ay sonra tedavim degerlendirilip farkli yontem deneyebilirler. Zamanla gorucez artk.

canım kullandığın krem ya da ilaç her neyse ismini özelden mesaj atar mısın? çok merak ediyorum. Abim için uzun zamandır araştırıyorduk. Sende bu kadar met etmişsin bizde bir deneyelim.

canım özelden hangi polikliniğe gittiğini mesaj atar mısın bana ve doktorun ismini de. ben özelden mesaj atamıyorum 50 mesaj limitimi doldurmadığım için.

İzninizle bu konuyu hortlatacağım. Aynı durumdan müzdaribim ve inanılmaz utanç duyuyorum , öyle ki bir doktora gitmeye bile yüzüm yok ama sanırım yüzümü karartıp gideceğim. Benimki gizlenmesi kolay bir yerde ama gün gelecek görünecek diye ödüm kopuyor. Sizden ricam bu konuyla ilgili gerekli tedaviyi görmüş ve olumlu sonuç almış kişilerin bana mesaj göndermeleri. Sabırsızlıkla mesajlarınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…