- 26 Temmuz 2016
- 617
- 1.192
- 113
- 32
İnşallah tatlımm evet heleki birşeyler yapmaya çalışıyorum ya saçlarıma bakım yapıyorum veya spor yapıyorum kendime de şu zamana kadar diye hedef koyunca sanki daha bi çabuk geçiyor zamanDaha çok var diye bırakmaman çok iyi canım. Göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman
Ennn güzel gelin olursun canım bu heves ve azimle
Canım tatil yaa en azından calletis Rusça videosunu indirmiştim orda internet cekmiyor olabilir tatil yerinde onu garantilim ben zayıflamak içim yapıyorum valla bu sporları belki kilo vermedim ama geçen eşim baya toparlandın diyor o zaman çok mutlu oldum
Günaydın canım ben şokHamileyken de yapbknz-> Sarah Stage 38 haftalik hali, suan yine hamile 7 aylik göbüs hala yok Eki Görüntüle 2026386
Masallah masallahBu arada azmimi kutluyorum bugün nişanlımla görüşücem öğlen onun için sporu aksatmamam gerekti ve 7.30 da uyandım limonlu suyumu içiyorum biraz salatalık atıcam ağzıma sonrada spoor
Tebrik ediyorum canım, süper ölçülerin de, fotoğrafların daFotolari yükledim kizlar. Tahmin ettigim gibi ölcülerde cok bi fark yok. Baslangic/Shred 30/Ripped 30 diye siraliyacagim :)
Gögüs 93/86/86
Bel 76/69/67
Göbek 83/74/71
Kalca 96/90/90
Üst bacak 58/55/54
Alt bacak 36/35/34
Kilo 59.6/57.3/55.9
Tsk ederim canim, amin amin. Hepbirlikte burada ugrastigimiz sürece herkesi istedigi sekile sokucaz insallah. Gruptan ayrilanlar korksunTebrik ediyorum canım, süper ölçülerin de, fotoğrafların da
Darısı başımıza inşallah
o zaman ona başlarım artık Kilo gitmesine ihtiyaçım var 76 aşağı inemiyorum yani kilom kilitlendi sanki
Shred'de benimde kilom cok gitmedi ama giden kiloya göre baya inceldim toparladim. Ripped yapanlarin cogu Shrede kiyasla kilo verdirtiyor ama daha az inceltiyor diyor, bana da öyle geldi. O yüzden kilon gitsin diye ripped yapabilirsin dedim. Yine bakarsin duruma göre karar verirsin. Spor olsunda ne olursa olsun :)
süper bence ölçülerin maşallah diyeyimFotolari yükledim kizlar. Tahmin ettigim gibi ölcülerde cok bi fark yok. Baslangic/Shred 30/Ripped 30 diye siraliyacagim :)
Gögüs 93/86/86
Bel 76/69/67
Göbek 83/74/71
Kalca 96/90/90
Üst bacak 58/55/54
Alt bacak 36/35/34
Kilo 59.6/57.3/55.9
Ayyy level 3 için sabırsızlanıyoruuumm sana da baya az kalmış ama ya :)) before afterını bekleriz27 Temmuz Spor Listesi
1. Frifri: Shred 16/30
2. Asimeleksi shred 24/30
Bu üçüncü levelde baya plank var başlıyorsun sanki hemen bitiyor anlamıyorum ama baya zorluyor adamı yaa
Kızlar iç bacak için ne yapabilirim küçük Plates topum var bugün onu dizlerimin arasına koyup sıkıp bıraktım bir dakika ama baya zorladı beni aklıma başka birşey de gelmiyor
Kızlar ben size bişey sorcam bu level 2 de hani öne arkaya doğru bacak hareketi varya öne doğru bacağımızı kırıyoruz birde arkaya aynı şekilde kırıyoruz. İşte sanki ben bu hareketten sonra kuyruk sokumum ağrıyor gibi üzerine oturamıyorum. Sizde de böyle bir ağrı var mı kuyruk sokumunuz kısmında ağrı veya kasılmalar ?
Canım oradan ameliyat olmuştum zaten 6-7 yıl önce kıl dönmesinden. Birde 2 ay önce sert zemine düşmüştüm uykudayken yüksek yataktan betonaBende olmamisti canim ya fazla mi zorladin kendini acaba? Bir de daha once o bolgeye bir zarar gelmis miydi düşme carpma filan? Eski agrilar da nüksedebiliyor...
Canım oradan ameliyat olmuştum zaten 6-7 yıl önce kıl dönmesinden. Birde 2 ay önce sert zemine düşmüştüm uykudayken yüksek yataktan betonarezillik
Sağol canım aynen en iyisi öyle yapayım benAyyy gecmis olsun canim ya sakin kendini zorlama o zaman azıcık ucundan yap hareketi
yaa bende olmadı o harekette dizlerim zorlanıyordu baya daha önce sıkıntı yaşamısın çok zorlama o zaman o hareketteKızlar ben size bişey sorcam bu level 2 de hani öne arkaya doğru bacak hareketi varya öne doğru bacağımızı kırıyoruz birde arkaya aynı şekilde kırıyoruz. İşte sanki ben bu hareketten sonra kuyruk sokumum ağrıyor gibi üzerine oturamıyorum. Sizde de böyle bir ağrı var mı kuyruk sokumunuz kısmında ağrı veya kasılmalar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?