gıda takviyesi. omega 3 gibi bir balık yagı. ama omega 3 ten daha etkili oldugu söyleniyor. hap şeklinde satılıyor. ben günde 2 hap alıyordum kalvaltıdan sonra. daha detaylı olarak;kriil oil nedir canim ne işeyariyor nerden aliniyor?
bugün gerçekten çok sıcak. nasıl yapıcam diye kara kara düşünüyodum tamda :)) nese vantilatörü alırım karşıma tepinirim napalım emeksiz birşey olmuyor.3 Agustos Spor Listesi
1. aquarius24: Leslie 3 mil + Callanetics 7/15
haaydiiiiin kizlaaar durmak yok yola devam
Sicaklar sizi pes ettirmesin, asil simdi spor vaktiii. Gec bile kaldik.
Bu sicaklarda rahat rahat fit bir görüntüyle salina salina gezmek istemiyonuzmu
2 Agustos Spor Listesi
1. aquarius24: Callanetics 6/15
2. Asimeleksi shred 29/30
3. arwinn 11/30
4. busekarakan98 : shred 5/30
5. Beyaz Hatun: Shred 15/30 bugün bildirim için geciktim canlarım düğündeydim yeni geldim anca fırsatım olduayrıca 3 gün aradan sonra özlemişim jili bacıyı da buraya bildirim yapmayo da haa bugün spor için büstiyer aldım allahımm bir gaza geldim spor yaparken anlatamam kızlar kendimi natalie filan sandım bi hareketler bi ekşınlar anlatamam denemenizi gaza gelmenizi tavsiye ediyorum
göbeğimi hiç eritemeyeceğim sanki. spora devam ama
Tebrik ederim canım, harikasınEn zor yerlerden biri göbek normal yani sonuna doğru baya toparlanmış olursun ben 40 benden pantolonuma zor girerken şimdi rahat giriyorum sıkmıyor beni
Canım 14gün yapmışsın zaten, bence de bıkıp bırakmaktansa geç bir sonraki seviyeye.3 Agustos Spor Listesi
1. aquarius24: Leslie 3 mil + Callanetics 7/15
2. Frifri: Shred 20/30
3.Beyaz Hatun: Shred 16/30
Kızlar ben bu level 2 yi 2.ci yapışım ya artık baya sıkıldım ilk yaptığımda level 2de 8 gün yapıp şehir dışına çıkmıştım. Tekrar baştan aldım yani 14 gün oluyor toplamda ama gözü kapalı yapıyorum artık. C tesiye kdar yapıp pazartesi leel 3 e geçicem bende merak ediyorum yetti gari
bügun Dışardayım yarın gen ölçğlerimi hem foto atarımBen de bugün ilk defa sporumu spor sütyeniyle yaptım. Gerçekten çok güzel hissettiriyormuş insanı. Geçtim ayna kariısına, fotoğraflarımı çektiminşallah daha da güzel ve fit olacağız
Göbek en zor eriyen inatçı bölgelerden biri canım. O inatçıysa biz daha inatçıyız ama gidecek o göbekler
Tebrik ederim canım, harikasın
Fotoğraflarını çok merak ediyorum senin. Bugün bitiyor senin shred, değil mi?
Zaten bugün yaptığın sporun etkisi yarına kadar sürer de, yarın ölçülerini alman daha iyi olur canım. Tebrik ederimbügun Dışardayım yarın gen ölçğlerimi hem foto atarım
Vallahi canım öyle umuyorum ama inşallah su tutmasıdır :)) evet canım öyle yapıcam bu haftayı level 2 ile sonlandırıp yeni haftaya level 3 ile başlıcam en azından senden yorumları alırım nasıl etkileri noldu diye :)))Canım 14gün yapmışsın zaten, bence de bıkıp bırakmaktansa geç bir sonraki seviyeye.
Mutlaka değişim vardır ama adet öncesi dönemdeysen o yüzden de su tutmuş olabilirsin.
İnşallah canım. Ben level 2de çok ara verdim gıda zehirlenmesi, hsg derken çok fark etmedi sanki. Level 3ün sonunda mı fotoğraf çeksem diye düşündüm...Vallahi canım öyle umuyorum ama inşallah su tutmasıdır :)) evet canım öyle yapıcam bu haftayı level 2 ile sonlandırıp yeni haftaya level 3 ile başlıcam en azından senden yorumları alırım nasıl etkileri noldu diye :)))
Bende öyle canım çekmicem level bitiminde tamamen level 3 te çekelim bence başlangıç ve bitişi before after yaparızİnşallah canım. Ben level 2de çok ara verdim gıda zehirlenmesi, hsg derken çok fark etmedi sanki. Level 3ün sonunda mı fotoğraf çeksem diye düşündüm...
oyle yapayım en iyisi ben tatile gidene kadar devam edeceğim amaZaten bugün yaptığın sporun etkisi yarına kadar sürer de, yarın ölçülerini alman daha iyi olur canım. Tebrik ederim
Bir daha gitsen doktora canım ya... Ağrıyorsa sakın zorlama. Benim ayak bileğime dönmesin senin el bileğin... Bebek de var zaten. Hoplamaları zıplamaları yapabilyorsan yap ama şınavları plankleri sakın ha yapma. Strengtlerde ağırlık kullanma. Yine de etkili olur.Kizlar ya benim bileğim guya 15 günde iyilesecekti bugün itibariyle koluma taktigim aparati cikardim ama hala ayni sekilde sızlıyornapsam shred yapmasam mi leslie devam mi etsem offf
Çok iyi düşünmüşsün canımoyle yapayım en iyisi ben tatile gidene kadar devam edeceğim ama
kazandığım az da olsa kondisyonu kaybetmemem gerek dimi canımBir daha gitsen doktora canım ya... Ağrıyorsa sakın zorlama. Benim ayak bileğime dönmesin senin el bileğin... Bebek de var zaten. Hoplamaları zıplamaları yapabilyorsan yap ama şınavları plankleri sakın ha yapma. Strengtlerde ağırlık kullanma. Yine de etkili olur.
Çok iyi düşünmüşsün canım
Evet, ne zorluklarla kazandık bu kondisyonu yakazandığım az da olsa kondisyonu kaybetmemem gerek dimi canım
Canım yaa çok geçmiş olsun üzüldüm senin adınaKizlar ya benim bileğim guya 15 günde iyilesecekti bugün itibariyle koluma taktigim aparati cikardim ama hala ayni sekilde sızlıyornapsam shred yapmasam mi leslie devam mi etsem offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?