kaldığın yerden devam et canim ben de 3 gün ara vermiştim devam ettim amaKizceler iki üç gün aradan sonra ben kaldığım yerden mi devam edeyim yoksa baştan mi baslayayim sizce
Tamam canım çok.sevindim :)) yarın iyi olursam başlıyacağım inşallah:))kaldığın yerden devam et canim ben de 3 gün ara vermiştim devam ettim ama
aa gercekten mi cok sevindim :))
neresi calisiyor en cok ?
ama agrin olursa baslama canim tam iyileşmesini bekle olur mu :)Tamam canım çok.sevindim :)) yarın iyi olursam başlıyacağım inşallah:))
Maşallah, Allah daim etsin:)Günaydın kızlar bugün tartı günümdü geçen hafta 77.8 di bugün 76.8 çok şükür doğumdan sonra 9 kilo gitti şükür
İlk mesajda linklerden online izleyebilirsin.Kızlar merhaba, 30 days shred'i nasıl ve nereden indirebilirim; olan biri bana mail ile gönderebilir mi?
Canim yanlislik olmustur, ara verenleri silmiyor. C cranial bi bak canim@crinal beni niye sildin ilk mesajdan 3 gün yapmadım diye mi
13/30 bitti
Misafir gelecek diye salı temizlik yaptım çarşamba misafire hazırlandım perşembe dolap içlerini temizledim ondan yapamadım ama bundan sonra ara vermeyi düşünmüyorum
Sağolasın ben bi de yanlış yazmışım adını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?