Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

6w6p level 2/11 bitti artık hiç durmadan yapabiliyorum :52:

bu arada göbek, bel çevresinde sorunu olanlara kesinlikle jillianın 6w6p videolarını öneriyorum. ilk level sıkıcı ve zorluyor gibi gelsede level 2 de resmen posanızı çıkartıyor :D ama boşa çıkarmıyor. kesinlikle çok etkili. 42 günlük 6w6p hareketlerinin son 10 günündeyim. sonra gelsin ripped :) ( bu arada 6w6p sonrası rippedın ilk videosuna baktımda çok basit göründü banamı öyle geldi yapanlar bi yorum yapsın bakim :)

Son düzenleme:
6w6p level 2/11 bitti artık hiç durmadan yapabiliyorum :52:

bu arada göbek, bel çevresinde sorunu olanlara kesinlikle jillianın 6w6p videolarını öneriyorum. ilk level sıkıcı ve zorluyor gibi gelsede level 2 de resmen posanızı çıkartıyor :D ama boşa çıkarmıyor. kesinlikle çok etkili. 42 günlük 6w6p hareketlerinin son 10 günündeyim. sonra gelsin ripped :) ( bu arada 6w6p sonrası rippedın ilk videosuna baktımda çok basit göründü banamı öyle geldi yapanlar bi yorum yapsın bakim :)

bravo sana bayram seyran demeden devam ediyorsun... evet rippedın 1. leveli banada kolay geldi.... sadece bacak hareketleri bayağı bi canımı yaktı ... yalnız dikkat ettim basenlerimde cok değişim oldu....üstelik peşpeşe 7 gün yapmadığım halde.... rippedın ilk levelinde kardiyoda az... olanıda son 10 dakikada... shredın ilk leveli gibi işte... aslında shredın ilk leveli de kolay ama başla ham vücutta zor geliyor....bayram bitsin 2. levelden itbaren burdayım

Merhaba arkadaşlar...ben bu egzersize eylül ayında başlıcam ve ekime kadar devam edicem.videolarımı bugünden hazırladım bile:)

benim sorunum 5 kilocuk ve inanılmaz bıngıl bıngıl olan etlerim inanılmaz yumuşak bi yapım var.

benim SORUM şu 30 gün boyunca 30 Day Shred ile 5 kilo verebilir miyim ve selülitlerime faydası olur mu ?? Bi de çok ağrılı oluyormuş ilk günler egzersiz öncesi 10-15 dk kondüsyon bisikletine binsem faydası olur mu ağrı olayını azaltmaya?

Şimdiden teşekkürlerrrrrrr :)

Merhaba arkadaşlar...ben bu egzersize eylül ayında başlıcam ve ekime kadar devam edicem.videolarımı bugünden hazırladım bile:)

benim sorunum 5 kilocuk ve inanılmaz bıngıl bıngıl olan etlerim inanılmaz yumuşak bi yapım var.

benim SORUM şu 30 gün boyunca 30 Day Shred ile 5 kilo verebilir miyim ve selülitlerime faydası olur mu ?? Bi de çok ağrılı oluyormuş ilk günler egzersiz öncesi 10-15 dk kondüsyon bisikletine binsem faydası olur mu ağrı olayını azaltmaya?

Şimdiden teşekkürlerrrrrrr :)

diyet yapmadan kilo veremezsiniz ama öyle bir sıkılaşırsınızki kilo vermiş kadar olursunuz benim selülitlerim yok olmadı ama gözle görülür bir azalma var... ısınma icin olur tabi niye olmasınız egzersiz süreniz uzar uzadıkca yağ yakımı hızlanır..

slm arkdaşlar; linklerin bulunduğu sayfa numarasını bilen varsa ve paylaşırsa çok sevinirim.

Merhaba kızlar.Bayram arefesi ve bayram dolayısıyla giremedim.Esnaf olduğum için başımı kaşımaya fırsat bulamadım:)çok şükür Rabbime.Tabii bu arada jiliyide ihmal ettim 5 gün kadar.Ama inşAllah yarın tekrar başlamayı düşünüyorum bir aksilik yaşanmazsa:)
Bu arada herkesin bayramını kutluyorum:)

Bende bayram sebebiyle ara verenlerdenim:40: Yarından itibaren tekrar başlıyorum 30 day shrede bitince ölçülerimi yazarım belki fotoğrafta ekleyebilirim kızlar sonra da ver elini ripped:10:

diyet yapmadan kilo veremezsiniz ama öyle bir sıkılaşırsınızki kilo vermiş kadar olursunuz benim selülitlerim yok olmadı ama gözle görülür bir azalma var... ısınma icin olur tabi niye olmasınız egzersiz süreniz uzar uzadıkca yağ yakımı hızlanır..

teşekkür ederim cevap için :) ama benim zaten yemekle hiç ama hiç aram yok...evet düzensiz hatta nerdeyse hiç olmayan bi yemek düzenim var.yemek konusunda bi sıkıntım yok yani tek derdim spor yapıp zayıflamak ve de sıkılaşmak

şeker kızlar size son bir resim daha jill bitti ya bi resim daha koyayım dedim, artık bu son :) anca bi 5-10 kilo daha verirsem o zaman bi resim daha koyarım ripped sonrası :D

$1 -2-tile.webp

şeker kızlar size son bir resim daha jill bitti ya bi resim daha koyayım dedim, artık bu son :) anca bi 5-10 kilo daha verirsem o zaman bi resim daha koyarım ripped sonrası :D

Eki Görüntüle 493225

çok şaşırdım tabi senin adına da mutlu oldum 1 ayda bu deişim fevkaladenin fevkinin de fevkinde :))ben level 2/7 yapıcam az sonra ben de hissedilio ama bu derece değil tabi..level 3 te mi bu derece şekillenme oldu..bi de bunun yanında ne yaptın ?diyet çay vs.??bu bi ayda kilo deişimin ne oldu?çok soru sordum :))bence taş gibisin ama kendini nasıl mutlu hissedersen öle devam et :)

çok şaşırdım tabi senin adına da mutlu oldum 1 ayda bu deişim fevkaladenin fevkinin de fevkinde :))ben level 2/7 yapıcam az sonra ben de hissedilio ama bu derece değil tabi..level 3 te mi bu derece şekillenme oldu..bi de bunun yanında ne yaptın ?diyet çay vs.??bu bi ayda kilo deişimin ne oldu?çok soru sordum :))bence taş gibisin ama kendini nasıl mutlu hissedersen öle devam et :)

canım çok çok teşekküüüür ederim... ne çay ne rejim hiç bişey yapmadım sanırım ramazanın etkisi oldu biraz da... yarın itibariyle rejimime başlıyorum ve spora devam tabiii... ben de kendimden bu kadar kısa sürede böyle bir değişim beklemiyodum açıkçası,,, kilo olarak 1-2 kilo civarı vermişim , az kilo vermeme rağmen yanlardan toparlanma çok oldu 5-6 cm incelme oldu. fotolarda daha düzgün çıkıyor, yakından bakınca henüz sıkı sıkı değil vücut, ve tam istediğim kiloda da değilim. bakalım bi 5-6 kilo civarı daha vermeliyim. bide basenler var tabi onlara ağırlık vermek lazım :) sen rejim yapıyor musun kilo verme oldu mu sende?

Back
X