- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.701
6w6p level 2/11 bitti artık hiç durmadan yapabiliyorum 
bu arada göbek, bel çevresinde sorunu olanlara kesinlikle jillianın 6w6p videolarını öneriyorum. ilk level sıkıcı ve zorluyor gibi gelsede level 2 de resmen posanızı çıkartıyor ama boşa çıkarmıyor. kesinlikle çok etkili. 42 günlük 6w6p hareketlerinin son 10 günündeyim. sonra gelsin ripped :) ( bu arada 6w6p sonrası rippedın ilk videosuna baktımda çok basit göründü banamı öyle geldi  yapanlar bi yorum yapsın bakim :)
 ama boşa çıkarmıyor. kesinlikle çok etkili. 42 günlük 6w6p hareketlerinin son 10 günündeyim. sonra gelsin ripped :) ( bu arada 6w6p sonrası rippedın ilk videosuna baktımda çok basit göründü banamı öyle geldi  yapanlar bi yorum yapsın bakim :)

bu arada göbek, bel çevresinde sorunu olanlara kesinlikle jillianın 6w6p videolarını öneriyorum. ilk level sıkıcı ve zorluyor gibi gelsede level 2 de resmen posanızı çıkartıyor
 ama boşa çıkarmıyor. kesinlikle çok etkili. 42 günlük 6w6p hareketlerinin son 10 günündeyim. sonra gelsin ripped :) ( bu arada 6w6p sonrası rippedın ilk videosuna baktımda çok basit göründü banamı öyle geldi  yapanlar bi yorum yapsın bakim :)

Son düzenleme: 

Yarından itibaren tekrar başlıyorum 30 day shrede bitince ölçülerimi yazarım belki fotoğrafta ekleyebilirim kızlar sonra da ver elini ripped
 Yarından itibaren tekrar başlıyorum 30 day shrede bitince ölçülerimi yazarım belki fotoğrafta ekleyebilirim kızlar sonra da ver elini ripped