Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Eki Görüntüle 493598

evet söz verdiğim üzere resimlerimi paylaşıyorum. ilk resim spora ve diyete başlamadan önceki halim 73 kg.

diğeri de son halim son tartıldığım kilogramı yazayım 62.5 resim yeni çünkü. sonra yeniden paylaşırım bir kaç resim.

bravo sana ..... sanırım diyette uyguluyorsun... anlat bakalım sen ne yiyorsun yemiyorsun...

ayakkabısız 21 gün yaptım o kadar zorlandımki hem ayakkabıyla hareketleride daha doğru yaptığımı fark ettim

ben hep ayakkabısız yapıyorum... ayakkabımı alsakki.....

bravo sana ..... sanırım diyette uyguluyorsun... anlat bakalım sen ne yiyorsun yemiyorsun...

valla 30 ds başlarında ayakkabısız yapıyodum sonra zorlandığımı fark ettim annemin giymediği spor ayakkabısı vardı yıkadım altını şimdi jilllian yaparken giyiyorum emin ol çok daha rahat yapıyosun ankaraya götürmemiştim ayakkabıları çok zorlandım

Karatay diyeti ile besleniyorum. Ekmek,şeker,tuz vs. bunların hiç biri yok. İşlenmiş gıda yok. örnek konserve ürünler,diyet ürünler. yemediğim şeyler çok :)) ama özetle bunlar. karatay başlığını okursan orada daha çok ayrıntı var. diyet yöntemleri başlığında.

tek kelimeyle süpeeeer

ramazanda pek diyet uyguladım denemez.. ama yinede 1 kilo verdim... egzersizleride düzenli yapamadım... malum oruc iftar sahur yoğun bir ay gecti... normal zamanda az ekmekli bir kahvaltı hatta bazen ekmeksiz haşlanmış yumurta , domates peynir salara.... öğlen corba akşamları ise sebze yemeği yada ızgara türü... makarna hamur pirinc pilavı ve patates hic girmiyor öğünlerime... başlamadan önce 44 beden 62 kiloydum şimdi ise 40 beden 58 kiloyum.....

gecmiş olsun canım Allah şifa versin...

çok teşekkürler canım:54:

Herkese günaydınlar. Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun, sevdiklerinizle, ailelerinizle birlikte nice nice güzel bayramlarınız olsun.

canım, misafirler geldi. ve bayramın 2. günü gittiler..benim yorgunluk had safhadaydı bayram boyunca. Dün de ev toparlama ve temizliğe verdim kendimi...ve 1 haftadır jillianımı yapamadım...bugün restart veriyorum..sanırım ben 6w6p de level 2'ye atlayamıcam bi türlü :))

tebrikler, sonuç muazzam..vücudun oldukça fit görünüyor

çok geçmiş olsun, umarım kısa zamanda iyileşirsin....insan jillian yapamayınca vicdan yapıyor :))

çok teşekkürler canım, hakkaten vicdan yaptım yaaa... :14:

sebnemguducu tek kelimeyle harikasın, diet ve spor birleşince olmayacak hiç bir şey yok :46: bugün 2/8 de bitti ramazanda gece yapıyordum öğleden sonra yapmaya karar verdim,gece herhangi bir kaytarma olmasın diye:1:

Bugün artık sonunda doktora gittim kızlar... Kullandığım ilaçların hepsi doğruymuş, extra bişi vermedi... Bademciklerimin iltihabı bileğime ve dizime inmiş...:50: bi süre daha bastonumla yürüycem gibi görünüyo... Düşmeyen ateşim biraz problem oldu...Guatr başlangıcı olabilirmiş ve kol altımda bi beze varmış, onu takip etcekmişim, filan... biraz korkuttular, biraz içimi rahatlattılar, gönderdiler...

Özledim jillian'ı ya... Biraz ayaklanayım başlıcam kızlar tekrar... Ya 30 ds'yi bitirmeme 7 gün kalmıştı yaaa, düşündükçe fena oluorum, ama çoook şükür, ameliyat isterse dizimden diye korkmuştum... Şükür Allah'a bu geçiciymiş... Biraz toparlanınca son 7 günümü yapıp, geelsiiinn ripped :8:

Çok gaza geldim bu yapamadığım günlerde... Sağlığımızın kıymetini bilelim kızlar ya, jillian yapıp yorulmak, tere bulanmak bile güzel:7:

sebnemguducu tek kelimeyle harikasın, diet ve spor birleşince olmayacak hiç bir şey yok :46: bugün 2/8 de bitti ramazanda gece yapıyordum öğleden sonra yapmaya karar verdim,gece herhangi bir kaytarma olmasın diye:1:

sağol canım teşekkür ederim. azmin zaferi diyorum. spor evet ama diyet diyip kendimi zor psikolojiye sokmuyorum. sağlıklı beslenme :))))

Bugün artık sonunda doktora gittim kızlar... Kullandığım ilaçların hepsi doğruymuş, extra bişi vermedi... Bademciklerimin iltihabı bileğime ve dizime inmiş...:50: bi süre daha bastonumla yürüycem gibi görünüyo... Düşmeyen ateşim biraz problem oldu...Guatr başlangıcı olabilirmiş ve kol altımda bi beze varmış, onu takip etcekmişim, filan... biraz korkuttular, biraz içimi rahatlattılar, gönderdiler...
Özledim jillian'ı ya... Biraz ayaklanayım başlıcam kızlar tekrar... Ya 30 ds'yi bitirmeme 7 gün kalmıştı yaaa, düşündükçe fena oluorum, ama çoook şükür, ameliyat isterse dizimden diye korkmuştum... Şükür Allah'a bu geçiciymiş... Biraz toparlanınca son 7 günümü yapıp, geelsiiinn ripped :8:

Çok gaza geldim bu yapamadığım günlerde... Sağlığımızın kıymetini bilelim kızlar ya, jillian yapıp yorulmak, tere bulanmak bile güzel:7:

çok geçmiş olsun, önce sağlığına kavuş, iyice toparlan. sonra jillian senin heryerini tere bular nasıl olsa ;)

6w6p level 2/13 bitti :52:

sana ne desem ki sana....resmen bitmek üzere 6w6p (kıskançlıktan çatlıyorum:27:)ben de sanırım bi 6 gün daha 1.level yapıp, toplamda 21 i tamamladığımdan emin olup, sonra direkt level 2'ye geçeceğim...geçmezsem level 1 de sayıp duruyorum çünkü:50:

ramazan , bayram derken alıştı popom tembelliğe kalkmıyoooo offfffffff.... düğünede 15 gün kaldı yaaaaaaaa

aynı moddaydım akşam...kolum kalkmadı, öyle yorgun hissediyodum ki kendimi erkenden yatıp uyudum. vicdanım sızlıyor tabi..işe gelirken eşyalarımı yanımda getirdim, öğle arasında jillian yapmak için:32:

Son düzenleme:
sana ne desem ki sana....resmen bitmek üzere 6w6p (kıskançlıktan çatlıyorum:27:)ben de sanırım bi 6 gün daha 1.level yapıp, toplamda 21 i tamamladığımdan emin olup, sonra direkt level 2'ye geçeceğim...geçmezsem level 1 de sayıp duruyorum çünkü:50:

sinir olduğum bi insan vardı onun kilo verişini gördükten sonra çok pis inat ettim. bakma level 2 belimi acayip ağrıtıyor ama bitiricem kararlıyım. gözünü korkutmayayım milletin bel ağrıtıyor diye yanları çalıştırdığı için sürekli twist tarzı hareketler var bendede bel fıtığı başlangıcı var e haliyle beni rahatsız ediyor ama sabah kalktığımda yaparken de değil :)))

moveniusum zaten ne kaldı şunun şurasında 8 güncük mü? 34 gün yapmışsın sakın bırakiim deme;) nasıl peki değişim? level 1 den bu yana fark var mı?

moveniusum zaten ne kaldı şunun şurasında 8 güncük mü? 34 gün yapmışsın sakın bırakiim deme;) nasıl peki değişim? level 1 den bu yana fark var mı?

ben bi fark göremiyorum ama biliyosun level 1 sonundaki fotolarım var level 2 sonuyla karşılaştıralım 8 gün sonra :) çok inatçı göbüşüm çokk :) yaparkende göbüşüm dışında heryerim acıyo

Back
X