Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar dün 30 ds de 5.günümdü.denizden geldiğim hlde o yorgunlukla yinede yptım ya helal olsun artık bırakmam heralde:)yalnız ben hala şınav çekemiyorum olmuyo tıkanıyorum hemen.ya ben ilk başladığımda çok kolay ağrım sızıım yok demiştim ama her gün alışacağıma daha fazla yoruluyorum.ama işin tuhaf tarafı yorgunluk sonrası hiç ağrım sızım olmuyor.ya kızlar bu arada bende göbek sorunsalı var yani popom bacağım göğsüm yok.fazlalık yok hiç hatta tahta gibiler ama göbek rahat dışardan bakılınca 7 aylık dersin.bundan sonra ben hangi videosunu yapsa sırasıylamı gitsem yoksa 6w6p m yapsam ne önerirsiniz.ayrıca fotoda çektim 30 ds sonra fotolarda gelicek inşallah.

Ben artık yavaştan ripped 30a başlayım jilliana baya bi ara vermiştim. day bitti aradan kaaaç gün geçti :1:
Akşamüstü hava serinlesin başlıyorum. Göbek kısmını eritmem lazım..

jillian yanında Small waist, tight butt, thin thighs in under 10 min. with this workout surprise. - YouTube bunu yapsam kızlar göbeğe etki eder mi? yada siz ayrıca ne yapıyorsunuz göbek için?:44:

bide bu The Bikini Abs Workout- - YouTube

dün ben de bir arkadaş paylaşınca gördüm tiffany rothenin videoları dikktimi çekti ve dün denedim yapması zevkli ve epey ter içinde bırakıyor. aşağıdaki videoları inceleyebilirsin. her biri iyi çalıştırıyo insanı, 5-10 dk videolar zaten peş peşe bile yapılabilir bazıları.

Get flat, sexy abs with Tiffany Rothe Workouts 5 minute routine - YouTube

10 Minute Beautiful Booty Workout with Tiffany Rothe - YouTube

Sexy butt and arm combo. Tighten your triceps and lift your butt with this 6 minute workout. - YouTube

Get your SEXY BACK with this Fat Burning, Calorie Blasting, Body-Sculpting Workout by Tiffany Rothe - YouTube

10 min Booty Shaking Waist Workout- Lose inches off your waist by shaking your hips! - YouTube

Son düzenleme:

Bende bakmıştım bunlara bakalım hangisi aklıma eserse birde Slim & Six Pack - YouTube bu var direk göbeğe endeksli hoşuma gitmedi değil :)

Bende bakmıştım bunlara bakalım hangisi aklıma eserse birde Slim & Six Pack - YouTube bu var direk göbeğe endeksli hoşuma gitmedi değil :)

valla bu level 3 dirsek diye bir şey bırakmadı, her yapışımda yara oluyor:27: halının üstüne yumuşak bir şey de koyuyorum sırf acıtmasın diye ama yok :50: neyse 3/3 bitti, rippede son yedi gün :34:

korkunun ecele faydası yok deyip yaptım :)))))

6w6p level 2/18 bitti kaldı son 3 :52:

sana içten içe gıcık oluyorum biliyorsun değil mi?:1: sen den ne kaaddddar önce başlayıp da bitiremedim ya şu 6w6p, ne diimm:52:

valla bu level 3 dirsek diye bir şey bırakmadı, her yapışımda yara oluyor:27: halının üstüne yumuşak bir şey de koyuyorum sırf acıtmasın diye ama yok :50: neyse 3/3 bitti, rippede son yedi gün :34:

ay bu yazdığını okuyunca, geçmiş gözümde canlandı...iki dirseğimde kabuk bağlamıştı...4-5 günden sonra bişi kalmıyo....genelde jillianda durum bu sanırım, her levelin ilk 4-5 günü öldürmese de süründürüyor

Back
X