Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

o zaman hepimiz 52 kiloya düşelim :D:D yaa o kadar hayal gibi geliyo ki uzunca bi süredir 50 lere düşmedim,,, süper olur başarabilirsem... şimdi bi kilo cetveli hazırlayayım hemen kendime, bildirim filan yapalım mı diğer gruplardaki gibi, yapmak isteyenlerle yapalım mı öyle bişey ne dersiniz??? yeni bi topic de açabilliriz bilemedim şimdiiii

yaaaa ne kadar abarttın kac kilosun yada boyun kac ki...... valla darılma diye diyemedim.. resimlerini görünce sana da şahdın şahbaz olmuşsun dicektim ...

6 w6p de kardiyo cok az eritmez seni korkma.... havan batsın emi.... millet burda incelcez diye yırtınırken o kilo vermeyim diye uğraşıyooo....

boyum 1.67 ve 81 kiloyu gördüm .) şuan 69 a indim 50 li kilolarıda 12 sene önce gördüm en son .)))) Kayracım o zaten 6w6p level 1 in sonu yani aynı kilodaydım ordayken o yüzden şahdın şahbaz oldun denilir sadece 13 günlük fark var orada

bu arada 6w6p level 1 de kardiyo yok ama level 2 yi bir kere yapmanızı tavsiye ederim 35 dk lık videoyu 1 saatte anca yapıyodum ilk günlerde ogltkn de level 2 ye geçicek sanırım yani kilosuna etki edebilir beni çok zorlamıştı belki ramazandan dolayıydı ama zorlandım

boyum 1.67 ve 81 kiloyu gördüm .) şuan 69 a indim 50 li kilolarıda 12 sene önce gördüm en son .)))) Kayracım o zaten 6w6p level 1 in sonu yani aynı kilodaydım ordayken o yüzden şahdın şahbaz oldun denilir sadece 13 günlük fark var orada

bu arada 6w6p level 1 de kardiyo yok ama level 2 yi bir kere yapmanızı tavsiye ederim 35 dk lık videoyu 1 saatte anca yapıyodum ilk günlerde ogltkn de level 2 ye geçicek sanırım yani kilosuna etki edebilir beni çok zorlamıştı belki ramazandan dolayıydı ama zorlandım

kick boks yapsın ozaman yada yoga sı falan var... diğer videolarını bir izlesin bakalım

evlendiğimden itibaren 6 yıl tüpbevek tedavilerine kadar hep 45 kiloydum.sonra tedavi hamilelik derken.....ilk doğumdan döndüğümde 80 kiloya cıktım... 3 yıl sonrasında 53 tüm. diyet miyet yok.... ikinci doğumda ise eve döndüğümde 62 ydim.. ama sonrasında emzircem diye 74 e cıktım.... gecen yıl sadece diyetle sporsuz yani 3 haftada 62 ye geldim.... şimdi 58 kiloyum.... boyum anca 160 gelir sanırım.... güzel bir diyetle olur ... hayal değil .... ama fotolarında oldukca ince görünüyorsun... 69 değil 59 görünüyorsun

Kızlar ben de dün ölçülerimi ölçtüm basen ve göğüs 3 er cm incelmiş ama belde bi incelme yok bayramdan önce o da 3 cm incelmişti ama bayramda kilo falan alınca geldi sanırım hemen:50::50:

Kızlar ben de dün ölçülerimi ölçtüm basen ve göğüs 3 er cm incelmiş ama belde bi incelme yok bayramdan önce o da 3 cm incelmişti ama bayramda kilo falan alınca geldi sanırım hemen:50::50:

bu vücut çok nankör hemen bırakınca hopp eski haline dönmeye meyilli :( olsun olsun iki güne toparlarsın tekrar ;)

bu vücut çok nankör hemen bırakınca hopp eski haline dönmeye meyilli :( olsun olsun iki güne toparlarsın tekrar ;)

evet ya altı üstü 5 gün yapamadım sadece :5: bugün de yapamadım o kadar halsizim ki birazdan yapıcam hemen ama yarın hem öğlen hem de akşam yapmayı düşünüyorum artık bitiriyim shredi de rippedı iple çekiyorum :)

level2 tamamlanmıştır, şimdi level 3ü izliyordum çok zıplama var spor ayakkabı şart gibi :44: yarın beni zor bir gün bekliyor ama biliyorum 3-4 gün sonra vücut level 3 de alışır :34: bu arada bugün 38 beden pantolon giydim her şey normal beli birazcık bol hatta ama gel gelelim o toto, arka bacaklarım fırlayacak gibi yumuk yumuk, 40 nı deniyorum o da bol geliyor, kaç tane pantolon denedim hepsinde aynı :50: annemle kardeşim sen toto çalış dediler ama zayıfken de orası öyleydi :27: yapım böyle deyip kabullenmek istemiyorum rippedle beraber ek bir şeyler ekleyeceğim o bölgeler için....

level2 tamamlanmıştır, şimdi level 3ü izliyordum çok zıplama var spor ayakkabı şart gibi :44: yarın beni zor bir gün bekliyor ama biliyorum 3-4 gün sonra vücut level 3 de alışır :34: bu arada bugün 38 beden pantolon giydim her şey normal beli birazcık bol hatta ama gel gelelim o toto, arka bacaklarım fırlayacak gibi yumuk yumuk, 40 nı deniyorum o da bol geliyor, kaç tane pantolon denedim hepsinde aynı :50: annemle kardeşim sen toto çalış dediler ama zayıfken de orası öyleydi :27: yapım böyle deyip kabullenmek istemiyorum rippedle beraber ek bir şeyler ekleyeceğim o bölgeler için....

gerek yok zamanını uzatma sonra cabuk sıkılıp bırakırsın daha beter olur... ripped cok işe yarıyor ama.. bitince jillianın bacak basen icin olan videosunu yaparsın.... yavaş yavaş sabırla sırayla..... bir cok kişi mari winsor slim birsürü şey ekledi... git bak topiklere kac kişi kaldı.. sıkılıp bıraktı coğu...

evlendiğimden itibaren 6 yıl tüpbevek tedavilerine kadar hep 45 kiloydum.sonra tedavi hamilelik derken.....ilk doğumdan döndüğümde 80 kiloya cıktım... 3 yıl sonrasında 53 tüm. diyet miyet yok.... ikinci doğumda ise eve döndüğümde 62 ydim.. ama sonrasında emzircem diye 74 e cıktım.... gecen yıl sadece diyetle sporsuz yani 3 haftada 62 ye geldim.... şimdi 58 kiloyum.... boyum anca 160 gelir sanırım.... güzel bir diyetle olur ... hayal değil .... ama fotolarında oldukca ince görünüyorsun... 69 değil 59 görünüyorsun

diyet yapamıyorum 12 kiloyuda herşeyi yiyerek verdim kendimi yiyecekten mahrum bırakınca psikolojim bozuluyo daha çok yiyesim geliyo. Senelerce 74 den aşağı düşememiştim kırılma naoktamdı şükürki 69 u gördüm inş herşeyden az az yiyerek 6-7 den sonra yemek yemeyerek kalan kiloyuda veririm ve tabiki jillian ile istediğim kiloya gelsemde haftada 3 güne indlrerek yapıcam bırakmicam onu benim o :p

o nankörlük bendede var ya alt tarafı 5 gün yapmadım sanki şişmiş gibiyim bayramda incelmişsin dediler dün görenler geri almışsın dediler nasıl bi vücut bu anlamadım ki ya:43:

bende aynı sorunu yaşıyorum 38 beden giydiğimde beli bol bile geliyor ama bacaklar ve toto yapışıyor.40 beden bol geliyor.bende vücut yapım deyip kabullenmek istemiyorum.

gerek yok zamanını uzatma sonra cabuk sıkılıp bırakırsın daha beter olur... ripped cok işe yarıyor ama.. bitince jillianın bacak basen icin olan videosunu yaparsın.... yavaş yavaş sabırla sırayla..... bir cok kişi mari winsor slim birsürü şey ekledi... git bak topiklere kac kişi kaldı.. sıkılıp bıraktı coğu...

işte bir an hevesleniyorum onuda yapsam daha hızlı sonuç alırım diye ama sonra yapılan spor bir saati bulunca senin dediğin gibi kaytarmalar başlıyor ,ripped nasıl bilmiyorum ama level 3 dizkapaklarımın çevresindeki kasları çok ağrıttı kopacak gibi hissettim bir an:27: tabiki bırakmadım hemen başlangıç seviyesindeki kıza döndüm :34: çok zıplama var ama allahtan aşağımızda dükkan var son hareketlerde ben zıpladıkça ev sallandı çok kilomda yok halbuki :1: bu arada level3/1 tamamlanmıştır :8:

ay kizlarr bnm önümdee dogumum var ondan sonra bndee sizle baslamak isterim emzirirkrn diet yapmm ama yorulsam suyum dahi ciksa biruiniz bana kocluk yapip anlatmali iyice ve beni hirslandrmali bnde zayifliycmm cok cok istiom

4, günüm bitti kızlar valla tebrik ediyorum kendimi çok azimliyim bu defa.incelene kadar bırakmak yok.bu gün eşimle denize gittim bikinili kızları görünce daha çok hırs yaptım kocamdan utandım valla.ben bıngıl bıngıl ya resmen.karnım jöle gibi.

level 2/17 tamamdır :) son 4.

sağ dizim acımaya başladı ve bacaklarımın en üst kısmı bağdaş kurunca nasıl acıyor anlatamam bu sebepten ben halen anlayamadım level 2 karnımı çalıştırıyo bacaklarımı :P sona doğru bacaklarım dayanamıyo bitsin artık diye yalvarıyolar :27:

level 2/17 tamamdır :) son 4.

sağ dizim acımaya başladı ve bacaklarımın en üst kısmı bağdaş kurunca nasıl acıyor anlatamam bu sebepten ben halen anlayamadım level 2 karnımı çalıştırıyo bacaklarımı :P sona doğru bacaklarım dayanamıyo bitsin artık diye yalvarıyolar :27:[/QUOTEbende merak ediyorum bu karın bunca harekete neden acımaz...............

Back
X