Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ne güzel ne güzel hepimiz inceliyoruz çok mutlu oluyorumm :52: bugün ripped a başladım öğlen. az önce de oryantal aerobik yaptım. yarın da rejime başlıyorum. aslında ptesiye bırakıcaktım ama :) dedim cuma başlayayım mübarek günde :) arkadaşla iddaya girdim, 52 kiloya düşmem lazım yani 10 kilo vericem tam 6 ayda, olur mu dersiniz kızlaarr verilir dimi 6 ayda 10 kiloo ??? sonunda büyük hediyeler olucak :D:D gerçi ben 52 oliyim başka bi hediye filan istemem bana en büyük hediye :D

merve merhaba,
benimde hedefim 52 şu an 57 kiloyum hadi benimlede iddiaya gir de vereyim gaza geleyim.
ben de ripped abaşladım bugun 1 .gün.
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
doğru mu yaptıgım ve kaç gün yapacağım bilgi rica edebilir miyim

ben jilli ile tanışalı nerdeyse 40 gün oldu 4 kilo verdim level 1 2 3 yaptım.
2 yi 8 gün yapabildim boşluk oldu 3 den ise 5 gün yapabildim.
şimdi kararlı bir şekilde ripped a devam edeceğim inşallah.
4 kilo verdim dedim ya görenler bana 10 kilo vermşim gibi davranıyor inceldim de 6 cm kadar,
sorun göbeğim bu nedenle ripped ile devam edeyim dedim.

Ne güzel ne güzel hepimiz inceliyoruz çok mutlu oluyorumm :52: bugün ripped a başladım öğlen. az önce de oryantal aerobik yaptım. yarın da rejime başlıyorum. aslında ptesiye bırakıcaktım ama :) dedim cuma başlayayım mübarek günde :) arkadaşla iddaya girdim, 52 kiloya düşmem lazım yani 10 kilo vericem tam 6 ayda, olur mu dersiniz kızlaarr verilir dimi 6 ayda 10 kiloo ??? sonunda büyük hediyeler olucak :D:D gerçi ben 52 oliyim başka bi hediye filan istemem bana en büyük hediye :D

dietine sadık kalırsan neden vermeyesin canım ben 40 günde 7 kilo verdim ama benimki 2 ayda alınan bir kilo olduğu için verilmesi de kolay oldu :1: nasıl olsa 6 ay var deyip kendini salmassan kesin verirsin, sonrasında gelsin hediyeler :32:

merve merhaba,
benimde hedefim 52 şu an 57 kiloyum hadi benimlede iddiaya gir de vereyim gaza geleyim.
ben de ripped abaşladım bugun 1 .gün.
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
doğru mu yaptıgım ve kaç gün yapacağım bilgi rica edebilir miyim

bende mi katılsam napsam bu gruba .. 58 im bende 52 olsam ucarım.... ripped hayırlı olsun rudicim de sen zaten shredıda kafana göre yapmışsın.. 10 ar gün olacaktı... neyseee bakalım ripped 7 şer gün olcek

bende mi katılsam napsam bu gruba .. 58 im bende 52 olsam ucarım.... ripped hayırlı olsun rudicim de sen zaten shredıda kafana göre yapmışsın.. 10 ar gün olacaktı... neyseee bakalım ripped 7 şer gün olcek
10 ar gün olacaktı evet de bebişler rahat vermeyince bölündü aralar açıldı neyse bayram girdi derken bugune geldik.
benim yaptıgım ripped doğru mu? 7 gün bunu mu yapacağım şimdi.
bir ikiz annesi olarak idealiz aslında ama işte göbek deli ediyorr

10 ar gün olacaktı evet de bebişler rahat vermeyince bölündü aralar açıldı neyse bayram girdi derken bugune geldik.
benim yaptıgım ripped doğru mu? 7 gün bunu mu yapacağım şimdi.
bir ikiz annesi olarak idealiz aslında ama işte göbek deli ediyorr

evet canım bu 1i leveli 7 gün yapılacak......... foto cekmedinmi koysaydın gaza gelirdik...

başlamadan önce çekmiştim birde şimdi çekeyim,en kısa zamanda yayınlarım. yaklaşık senin kadar göbeğim fotolarına bakmıştım da oradan aklımda kaldı
52 için kendime 2 ay süre verdim ya sen ?

ben 50 li kiloları rüyamda görürüm galiba.
çoccuk doğurup kilo vermeye çalışan arkadaşları alnından öpüyorum özellikle Kayrayı :) ben daha bekarken bu kadar kilo alıp eritmeye çabalıyorum çocuk doğurduğum halimi düşünemiyorum :)

çoccuk doğurup kilo vermeye çalışan arkadaşları alnından öpüyorum özellikle Kayrayı :) ben daha bekarken bu kadar kilo alıp eritmeye çabalıyorum çocuk doğurduğum halimi düşünemiyorum :)

beni de öp beni de öp :))

arkadaşlar, göbeğimin son halini albüm yaparak ekledim...sizden yorumlarınızı istiyorum şöyle ki ;
sabah tartıldığımda 55-56 kilo arası çıktım tartıda (dijital olmadığı için net yazamıyorum) ve artık daha fazla zayıflamak istemiyorum, boyum zaten 173cm olduğu için yeterince ince görünüyorum...ancak göbeğim iyice yapışsın, hatta mümkünse baklavalarım olsun istiyorum...6w6p teki kardiyolar daha da kilo vermeme sebep olabilir diye sadece karın çalıştıran bişiler yapayım diye düşünüyorum..Ne yapmam lazım, önerebileceğiniz (slim and 6 pack dışında) videolar var mı diye fikrinizi almak isterim;)

arkadaşlar, göbeğimin son halini albüm yaparak ekledim...sizden yorumlarınızı istiyorum şöyle ki ;
sabah tartıldığımda 55-56 kilo arası çıktım tartıda (dijital olmadığı için net yazamıyorum) ve artık daha fazla zayıflamak istemiyorum, boyum zaten 173cm olduğu için yeterince ince görünüyorum...ancak göbeğim iyice yapışsın, hatta mümkünse baklavalarım olsun istiyorum...6w6p teki kardiyolar daha da kilo vermeme sebep olabilir diye sadece karın çalıştıran bişiler yapayım diye düşünüyorum..Ne yapmam lazım, önerebileceğiniz (slim and 6 pack dışında) videolar var mı diye fikrinizi almak isterim;)
Tatlım bencede zayıflama resimlerini gördüm incelmişsin fazlasına çöp gibisin derler bu halin çok ideal.Çok güzel fiziğe sahip olmuşsun cnm.Tebrik ederim seni kova bi alkışı hakettin :46:benim merak ettiğim işyerinde nasıl fırsat buluyorsun :8:yer ayarlıyorsun muhakkak terliyorsundur.Bende bazen işyerinde mi yapsam diye düşünüyorum akşam eve gidince ev işi yemek koca çocukların dağınıklığı derken yatma saati geliyo.Sözde bayram sonrası kesin başlayacaktım ama ne zaman yetiyo nede işler bitiyo.Nasıl program yapacam bilmiyorum.Sende bi çalışan olarak nasıl yetişiyorsun herşeye.

kıyamam sana afrikalılara dönmüşsün :1:öğlen kendine iskender,künefe söyle benden :56: miden bayram etsin...şaka bir yana estetik olmuş gibi büyük değişim yaşamışsın:nazar: azmine hayranım

Tatlım bencede zayıflama resimlerini gördüm incelmişsin fazlasına çöp gibisin derler bu halin çok ideal.Çok güzel fiziğe sahip olmuşsun cnm.Tebrik ederim seni kova bi alkışı hakettin :46:benim merak ettiğim işyerinde nasıl fırsat buluyorsun :8:yer ayarlıyorsun muhakkak terliyorsundur.Bende bazen işyerinde mi yapsam diye düşünüyorum akşam eve gidince ev işi yemek koca çocukların dağınıklığı derken yatma saati geliyo.Sözde bayram sonrası kesin başlayacaktım ama ne zaman yetiyo nede işler bitiyo.Nasıl program yapacam bilmiyorum.Sende bi çalışan olarak nasıl yetişiyorsun herşeye.

lioncum, benim iş yerinde yaptığım günler sayılıdır...burada spor tesisi var, yapmak isteyince oraya gidip yapabiliyoruz ancak öğle arası yemek+spor çok zorlayıcı oluyor. o yüzden ben genelde gece geç saatlerde yaptım hep. iş sonrasında, yemek faslı , çocuklarla ilgilenme, ev işleri derken zor oluyor evet ama imkansız değil ;)

kıyamam sana afrikalılara dönmüşsün :1:öğlen kendine iskender,künefe söyle benden :56: miden bayram etsin...şaka bir yana estetik olmuş gibi büyük değişim yaşamışsın:nazar: azmine hayranım

canımsın, çok sağol güzel sözlerin için...iskenderi de beraber yeriz inşallah ;)

kızlar günaydınn,
daha önce 30 day shared girişimi faciayla sonuçlanmış biri olarak burdayım, 3 gün yapıp bıraktım ne yazık ki ama topiğinize her geldiğimde resimlerinizi her gördüğümde için gitti.

aslında sayfaların hepsini okudum daha önce de ama yinede yardımınıza ihtiyacım var. Biliyorum bu soruları daha önce defalarca cevapladınız.. şimdi benim sorunum sadece göbek -sırt -göğüs bölgesiyle, bacak, popo yok denecek durumdalar. Sizce jillian 'ın hangi egzersizini yapmalıyım ?
bide 6w6p 'i indirmek istedim verdiğiniz linkten beceremedim niyeyse siz nasıl indirdiniz ?

cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, sevgiler...

lioncum, benim iş yerinde yaptığım günler sayılıdır...burada spor tesisi var, yapmak isteyince oraya gidip yapabiliyoruz ancak öğle arası yemek+spor çok zorlayıcı oluyor. o yüzden ben genelde gece geç saatlerde yaptım hep. iş sonrasında, yemek faslı , çocuklarla ilgilenme, ev işleri derken zor oluyor evet ama imkansız değil ;)
Tam benlik yermiş desene.Senin bu azmini gördükçe ben kendime kızıyorum ilham alıyorum sizlerden.Tam kendimi hazırlıyorum akşama bu seferde eşim engel spor felan yapma sakın:20: diyo spor yapınca da işler kalıyo birikiyo ondan sonra benimde hop motivasyon düşüyo tabi.Senin bu resimleride gördükten sonra zaten engel tanımam artık.Bravo sana vallahi herşeyi iyi idare ediyorsun.Bu sözün imkansız değil demen bile yetti bana yani.Sabah senin resimlerinide görünce motivasyon azim tavan yaptı teşekkür ederim cnm:128:.Nihayet bu akşam eve erken gidecem önce ev işlerini çoluğu çocuğuda ayarlayıp saat kaç olursa olsun bi 30 40 dk ayıracam kendime spor için.

yaaaa ne kadar abarttın kac kilosun yada boyun kac ki...... valla darılma diye diyemedim.. resimlerini görünce sana da şahdın şahbaz olmuşsun dicektim ...

6 w6p de kardiyo cok az eritmez seni korkma.... havan batsın emi.... millet burda incelcez diye yırtınırken o kilo vermeyim diye uğraşıyooo....

Back
X