- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.781
6 ay 10 kilo için gayet iyi bi süre çok rahat verirsin bence 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 ay 10 kilo için gayet iyi bi süre çok rahat verirsin bence![]()
Ne güzel ne güzel hepimiz inceliyoruz çok mutlu oluyorummbugün ripped a başladım öğlen. az önce de oryantal aerobik yaptım. yarın da rejime başlıyorum. aslında ptesiye bırakıcaktım ama :) dedim cuma başlayayım mübarek günde :) arkadaşla iddaya girdim, 52 kiloya düşmem lazım yani 10 kilo vericem tam 6 ayda, olur mu dersiniz kızlaarr verilir dimi 6 ayda 10 kiloo ??? sonunda büyük hediyeler olucak
gerçi ben 52 oliyim başka bi hediye filan istemem bana en büyük hediye
![]()
Ne güzel ne güzel hepimiz inceliyoruz çok mutlu oluyorummbugün ripped a başladım öğlen. az önce de oryantal aerobik yaptım. yarın da rejime başlıyorum. aslında ptesiye bırakıcaktım ama :) dedim cuma başlayayım mübarek günde :) arkadaşla iddaya girdim, 52 kiloya düşmem lazım yani 10 kilo vericem tam 6 ayda, olur mu dersiniz kızlaarr verilir dimi 6 ayda 10 kiloo ??? sonunda büyük hediyeler olucak
gerçi ben 52 oliyim başka bi hediye filan istemem bana en büyük hediye
![]()
merve merhaba,
benimde hedefim 52 şu an 57 kiloyum hadi benimlede iddiaya gir de vereyim gaza geleyim.
ben de ripped abaşladım bugun 1 .gün.
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
doğru mu yaptıgım ve kaç gün yapacağım bilgi rica edebilir miyim
10 ar gün olacaktı evet de bebişler rahat vermeyince bölündü aralar açıldı neyse bayram girdi derken bugune geldik.bende mi katılsam napsam bu gruba .. 58 im bende 52 olsam ucarım.... ripped hayırlı olsun rudicim de sen zaten shredıda kafana göre yapmışsın.. 10 ar gün olacaktı... neyseee bakalım ripped 7 şer gün olcek
10 ar gün olacaktı evet de bebişler rahat vermeyince bölündü aralar açıldı neyse bayram girdi derken bugune geldik.
benim yaptıgım ripped doğru mu? 7 gün bunu mu yapacağım şimdi.
bir ikiz annesi olarak idealiz aslında ama işte göbek deli ediyorr
ben 50 li kiloları rüyamda görürüm galiba.
çoccuk doğurup kilo vermeye çalışan arkadaşları alnından öpüyorum özellikle Kayrayı :) ben daha bekarken bu kadar kilo alıp eritmeye çabalıyorum çocuk doğurduğum halimi düşünemiyorum :)
Tatlım bencede zayıflama resimlerini gördüm incelmişsin fazlasına çöp gibisin derler bu halin çok ideal.Çok güzel fiziğe sahip olmuşsun cnm.Tebrik ederim seni kova bi alkışı hakettinbeni de öp beni de öp :))
arkadaşlar, göbeğimin son halini albüm yaparak ekledim...sizden yorumlarınızı istiyorum şöyle ki ;
sabah tartıldığımda 55-56 kilo arası çıktım tartıda (dijital olmadığı için net yazamıyorum) ve artık daha fazla zayıflamak istemiyorum, boyum zaten 173cm olduğu için yeterince ince görünüyorum...ancak göbeğim iyice yapışsın, hatta mümkünse baklavalarım olsun istiyorum...6w6p teki kardiyolar daha da kilo vermeme sebep olabilir diye sadece karın çalıştıran bişiler yapayım diye düşünüyorum..Ne yapmam lazım, önerebileceğiniz (slim and 6 pack dışında) videolar var mı diye fikrinizi almak isterim![]()
beni de öp beni de öp :))
arkadaşlar, göbeğimin son halini albüm yaparak ekledim...sizden yorumlarınızı istiyorum şöyle ki ;
sabah tartıldığımda 55-56 kilo arası çıktım tartıda (dijital olmadığı için net yazamıyorum) ve artık daha fazla zayıflamak istemiyorum, boyum zaten 173cm olduğu için yeterince ince görünüyorum...ancak göbeğim iyice yapışsın, hatta mümkünse baklavalarım olsun istiyorum...6w6p teki kardiyolar daha da kilo vermeme sebep olabilir diye sadece karın çalıştıran bişiler yapayım diye düşünüyorum..Ne yapmam lazım, önerebileceğiniz (slim and 6 pack dışında) videolar var mı diye fikrinizi almak isterim![]()
Tatlım bencede zayıflama resimlerini gördüm incelmişsin fazlasına çöp gibisin derler bu halin çok ideal.Çok güzel fiziğe sahip olmuşsun cnm.Tebrik ederim seni kova bi alkışı hakettinbenim merak ettiğim işyerinde nasıl fırsat buluyorsun
yer ayarlıyorsun muhakkak terliyorsundur.Bende bazen işyerinde mi yapsam diye düşünüyorum akşam eve gidince ev işi yemek koca çocukların dağınıklığı derken yatma saati geliyo.Sözde bayram sonrası kesin başlayacaktım ama ne zaman yetiyo nede işler bitiyo.Nasıl program yapacam bilmiyorum.Sende bi çalışan olarak nasıl yetişiyorsun herşeye.
kıyamam sana afrikalılara dönmüşsünöğlen kendine iskender,künefe söyle benden
miden bayram etsin...şaka bir yana estetik olmuş gibi büyük değişim yaşamışsın
azmine hayranım
Tam benlik yermiş desene.Senin bu azmini gördükçe ben kendime kızıyorum ilham alıyorum sizlerden.Tam kendimi hazırlıyorum akşama bu seferde eşim engel spor felan yapma sakınlioncum, benim iş yerinde yaptığım günler sayılıdır...burada spor tesisi var, yapmak isteyince oraya gidip yapabiliyoruz ancak öğle arası yemek+spor çok zorlayıcı oluyor. o yüzden ben genelde gece geç saatlerde yaptım hep. iş sonrasında, yemek faslı , çocuklarla ilgilenme, ev işleri derken zor oluyor evet ama imkansız değil![]()
merve merhaba,
benimde hedefim 52 şu an 57 kiloyum hadi benimlede iddiaya gir de vereyim gaza geleyim.
ben de ripped abaşladım bugun 1 .gün.
Jillian Michaels - Ripped In 30 - Week 1 (37 min) - Video Dailymotion
doğru mu yaptıgım ve kaç gün yapacağım bilgi rica edebilir miyim
ben 50 li kiloları rüyamda görürüm galiba.
çoccuk doğurup kilo vermeye çalışan arkadaşları alnından öpüyorum özellikle Kayrayı :) ben daha bekarken bu kadar kilo alıp eritmeye çabalıyorum çocuk doğurduğum halimi düşünemiyorum :)
beni de öp beni de öp :))