- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.221
Selam ben yine birşey danışacağım.
Anladığım kadarıyla bu 30day Shred level 1 karını çok fazla çalıştırmıyor.O yüzden ek olarak karınla ilgili ne yapabilirim? şimdiden teşekkürler.![]()
evet birinci levelde yetersiz, bende level 1 de ek olarak slimin 6 pack yaptım.2. level de karın hareketleri daha iyi o yüzden henüz slimin yapmadım. be daha önce jillian yaptığımda bacaklarım incelmiş, yuvarlak bir göbeğim olmuştu. Yani göbeğim olmasa çok daha zayıf biri olcaktım. bırakınca haliyle tekrar aldım yaklaşık 20 gündür yapyorum ama o bıraktığım yere henüz gelemedim..
İyimiş o zaman içim rahatladı. Çünkü hep arkada ki beyaz olan kıza bakarak yaptım hatta bazen onu bile azcık daha hafiflettim baya zormuş yav.Bide bir levelı 10 gün yapmak zorunlu mu daha fazlada yapabilir miyiz?
yapabilirsin ben de çok zorlandığım için 15 er gün yapmıştım. ama bu sefer dayanamadım 12 günden sonra 2 ye geçtim..
kızlar ben 2 gun önce yaptım 2 gun boyunca yerımden kalkamadım yaa bu nası bişeydi böyle kas agrısından öldümm öldümm aslında gecen yıllarda hep spora gıtmısımdır ama bayadır ara vermıstım yarın tekrar baslıcam ıns yıne yatırmaz benı acaba normalmi bukadar ağrım olması hala karın kaslarım belim bacaklarım felaket ağrıyo yaa
ağrılar çok normal, spor yapanlar da bile oluyor.. birkaç güne geçer, pes etme, ama zorlamadan yap..
Ben yine soru sormaya geldimŞimdi 30 Day Shredin yanında karın egzersizi yapıyorum ama bacaklarımda kalın ek olarak bacak egzersizine gerek var mı yoksa jilian yeter mi?
valla bana yeter gibi geliyor, çünkü benim bacaklarım oldukça incelmişti. ama tabi bu benim fikrim, diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum..