Hmm aslında benim de yakacak yağlarım var.. Bende mı genel çalışsam ki.. :/
Sen bir bak İstersen hangisi daha etkili ya da uygun olursa bende onu yapayım.. Sadece bir bolge de sorunum yok eşit ağırlık gibi birşeyim heryerden maşallah alıyorum.. ^^"
Love handlelar bende de var iğrençler hiç sevmiyorum..

Ona bir bakayım ben dediğini yani sıra yapabilirim olursa..
Sende bendensin.. Benim de oyle pek bir fark olmadı birer santimlik falan seyler..
Ağırlık ne kadar kullanıyorsun ki? Kullanmasaydın da bacagindaki sıkılmasa aynı olurdu ama sanırım..
Hadise nin olayı daha farklı ama.. Bu onun ısı gibi birşey diyeyim sürekli ekran karşısında olduğu icin sürekli çalışıyor.. Ve bu yeni bir calışma degil.. En bastan 2 saat ile başlamış degil ki.. Zaten bakarsan Jillian in programları da ilerledikçe zorlaşıyor ve süreleri artıyor. Ama tabii ki yani sıra kosu falan yapsan daha iyi olur.. 30 Day Shred ısınma gibi birşey sayabiliriz üstüne yapacaklarımızı arttırabiliriz..
gunluk ne kadar kalori aldigini hic hesapladinmi?
eger hesaplamadiysan buraya bir gunde neler yedigini yazarmisin, ben senin icin hesaplarim...
Aslında hatam nerde biliyorum

hayatım boyunca hep çok fazla spor yaptım.
Sadece salonlarda değil günlük evde, parklarda, yürüyüş, koşu (5 aylık ikizlerime hamileyken bile koşuyordum)
Sonra birden bırakıveriyorum tam herşey güzelken, bu güne kadar hiç kilo vermede sıkıntı çekmedim istediğim zaman alıp veriyordum.
Sanırım metobolizmam diyete, spara değil bana direnç gösteriyor
Yeni bişi keşfediyorum hop ona geçiyorum iyi güzel ama birden sıkılıp bırakıyorum sonra bidaha spor
Spor yapan insanlar malisef ömür boyu yapmak zorunda vücut alısıyor bir şekilde uyarıyor seni oran ağrıyor yok buran tutuluyor
Tabi her zaman ona kulak veremiyorsun ya işine gelmiyor ya vakit makit bahaneleri
2 senedir evde plates yapıyorum yanında 1 saat yürüyüs mutlaka vardı
bu sayede 63 kilodan 57 ye düştüm. Sonra yine herşeyi bıraktım (psikooljik sıkıntılarım oldu) yeniden 62 ye çıktım.
Yine hadi babam devam dedim dukan ve ebru ile plates artık 1.5 saat yürüyüs 56 dayım şükür
Jilliana geçince ebruyu bıraktım. Havalarda soğudu sürekli yağmur sağanak şeklinde bizim buralarda dışarı yürüyüsede çıkamayınca Jilli yetmiyor
Bana artısı sıkılasma olarak geldi ama incelme değil.
Kalori hesaplama hiç yapmadım ama dukan yaptığımda yaşaklı fazla yemiyorum (hani protein yiyince %30 kendini eritmek için kullanıyor ya:))
Benim sorunum süreyi biraz daha artırmakla çözülcek gibi eminim tabi buna ne kadar dayanabilirim hiç bırakmadan bilmiyorum