- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.601
yarın level 2de bitiyorrr
3ten çok fena gözüm korkuyor benim:18::18:
2 canımı çıkarttı
çok tırstım şu an :18:seni korkutmak istemem ama bence de gözün 3ten korksa iyi olur :) ben bugün level 3/2yi yaptım... ama 3. level yani tam hakkını veriyo öyle diyim..
çok tırstım şu an :18:
level 2ye birkaç gün daha mı devam etsem
daha level 2yi hakkıyla yapamadan 3e geçmek nasıl olur bilmiyorum:26:
level 2de bir gün ara verdim o yüzden bugün 11i yapıp bitireceğimvalla ben bugün 3. günümü yapıcam ama 10. günümde de yapamadıklarımı hala yapamıyor olacağımı düşünüyorum... çok zıplamalı hoplamalı ve feci yoruyo... kardiyoyu güçle birleştirmiş mafediyo... bir kaç hareket de dehşet basit ama özellikle araya onları koymuş yoksa kalpten gidersin :) sadece en güsel tarafı diğer 2 level bacaklara çok yüklenmişti (burda da yine bacak var) ama bu levelda daha çok karın çalıştırıyor ki ben de karın bölgemden şikayetçiyim en çok... o yüsden bu bölümü tamamlamak isterim... yoksa bırakırdım valla :)
neyse bu bitsin ripped yapıcam... seninle başa baş gidiyoruz sanırım.. ben hergün üstüste düzenli yapamadım ve biraz uzadı...sen düzenli yaparsan aynı anda bitiririz diye tahmin ediyorum :)
kızlar ben level 1/3 deyim sormak itedigim bişi var level 1 i 10 gün içinde aynı videoyu yapıyoruz demi umarım yanlış yapmıyorumdur
bugün level 3e geçecektim
çok agrım var yarına kaldıı
valla ben bugün 3. günümü yapıcam ama 10. günümde de yapamadıklarımı hala yapamıyor olacağımı düşünüyorum... çok zıplamalı hoplamalı ve feci yoruyo... kardiyoyu güçle birleştirmiş mafediyo... bir kaç hareket de dehşet basit ama özellikle araya onları koymuş yoksa kalpten gidersin :) sadece en güsel tarafı diğer 2 level bacaklara çok yüklenmişti (burda da yine bacak var) ama bu levelda daha çok karın çalıştırıyor ki ben de karın bölgemden şikayetçiyim en çok... o yüsden bu bölümü tamamlamak isterim... yoksa bırakırdım valla :)
neyse bu bitsin ripped yapıcam... seninle başa baş gidiyoruz sanırım.. ben hergün üstüste düzenli yapamadım ve biraz uzadı...sen düzenli yaparsan aynı anda bitiririz diye tahmin ediyorum :)
Merhaba, sizde gelişmeler ne durumda? Kilo olarak düşüş var mı :)
Bende ilk level 7 . yi bitirdim... 3 gün kaldı 1. level bitmesine bitsin artıkk..geçmiyor..
Senin yaptığın zamanlarda ben de yapıyordum isme bakınca hatırladım :) Daha önce yaptığında sonuç ne şekilde olmuştu?
bu sporla kaç santim inceldiniz ne kadar kilo verdınız cok merak edıyorum
kusura bakmayın bıraz fazla soru sordum:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?