- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #8.641
Aman sakın bırakma hiç iyi olmuyor bende öyle diyordum bıraktım ve başa sardım ne güzel şekillenmiştim oysa.Hafta 3-4 gün yap mutlaka.Her gün zor oluyor gerçekten.
evet 1 ayda bile etkisi çok iyiydı,tabi ben o farkı gördükten sonra bırakamadımbi ara üşüttüm hastalandım ondan sonra aksaklıklar oldu falan derken iyice soğukluk geldi nedense,bide killer buns yapıyodum oda baya zorladı beni.Seninde bebişin vardı galiba hatırlıyorum :)) insan fırsatta bulamayınca bugünde yapmıyım boşver yarın yaparım diye diye böyle oluyor işte Bende ne gibi değişiklikler oldu şöyle özetliyim;2 beden inceldim,jillianla toplam 12 kilo verdim,diyet yapıyodum tabi sporla birleşince hızlandı.Kilo vermekten daha önemlisi vücuttaki yağlar bir süre sonra kasa dönüşüyor bunu farkettim.Uzun sürede diyet yapmasan bile kemiklerin gözükmeye başlıyor zaten En son artık bölgesel fazlalık sorunu kalmadığı için body revolutıon'la devam ediyodum,15 gündür şu gün bugün derken daha başlayamadım hayırlısı artık yarın diyorum,çünkü daha fazla beklersem ilk günkü gibi ağrılar olucak,oda çok fena
evet 1 ayda bile etkisi çok iyiydı,tabi ben o farkı gördükten sonra bırakamadımbi ara üşüttüm hastalandım ondan sonra aksaklıklar oldu falan derken iyice soğukluk geldi nedense,bide killer buns yapıyodum oda baya zorladı beni.Seninde bebişin vardı galiba hatırlıyorum :)) insan fırsatta bulamayınca bugünde yapmıyım boşver yarın yaparım diye diye böyle oluyor işte Bende ne gibi değişiklikler oldu şöyle özetliyim;2 beden inceldim,jillianla toplam 12 kilo verdim,diyet yapıyodum tabi sporla birleşince hızlandı.Kilo vermekten daha önemlisi vücuttaki yağlar bir süre sonra kasa dönüşüyor bunu farkettim.Uzun sürede diyet yapmasan bile kemiklerin gözükmeye başlıyor zaten En son artık bölgesel fazlalık sorunu kalmadığı için body revolutıon'la devam ediyodum,15 gündür şu gün bugün derken daha başlayamadım hayırlısı artık yarın diyorum,çünkü daha fazla beklersem ilk günkü gibi ağrılar olucak,oda çok fena
günaydın canım
benim egzersizim 15 gün sonar bitiyor.benim basenim falan yok.göbek,mide, alt karın bölgesini eritmek istiyorum.hangi egzersizleri yapmam gerekir.yardımcı olursan sevinirim...
günaydın cnm biraz geç oldu amakarın için killer abs mutlaka,karın bölgesinde sorunu olduğunu yazan arkadaşlara gördükçe yazıyorum,killer abs çok iyi.Özellikle yanlardan ve göbeğin en şiş yerinden inceltiyor baya,arkasındanda 8 dk'lık bir karın egzersizi yapıyodum,onunda çok faydasını gördüm.
çok teşekkür ederim.jıllıan bitince her akşam yarım saat kadar bunları çalışayım o zaman.bacaklarım inceydi ama shered ile güzel çalıştılar.kollarımdan çok memnunum.hemen toparlandılar.göbeğim hiç gitmedi.
benimkollarım şimdiden super oldu.rica ederim cnm,killer abs'de jilianın zaten.Oda aynı 3 level,killer abs'de biraz kolda çalıştırıyor ama karın için çok ideal
canım bu killer abs de leveller kaç dakika sürüyor.tamamını nerden indirebilirim?
benimkollarım şimdiden super oldu.
bu shered sırayla tüm vücudu çalıştırıyor aslında. gücümüz ve zamanımız yetse; haftada 3 gün 3 leveli peşpeşe yapsak super olurdu bence. belki spora iyice alıştıktan sonar olabilir.hareketleri bir kaç tane azaltırsın,ısınma ve gevşeme aralarda olmayacak zaten.yoplamda 1 saat bile sürmez ve tüm vücudun çalışmış olur.ben level 3 ü bitireyim once.senin dediğin videoyuda yapayım.sonra kendime uygun yeni bir egzersiz planı çıkarırım... spor olmazsa olmazım olmalı.yürüyüş tek başına yetersiz kalıyor...
hiç yoktan iyidir mantığıyla yapıyorum ama, bütün kas gruplarını ayrı ayrı çalıştırmak lazım...
karatay diyeti yapmaya çalışıyorum.yüzde yüz uygulayamadım ama ana hatlarıyla uymaya çalışıyorum.707. sayfada linkler vardı oradan bakabilirsin... tablonda 17 kg vermiş görünüyorsun nasıl başardın maşallah...
Kizlar lutfen bi akil verin bana ya gobegim falan nerdeyse hic yok butun problem alt bolgemde bacaklarim kalin ve basenlerim var 30ds level 2deyim ve alt bacaklarim kaslandi biraz eskisinden dahada kalin gozukuyo gibi devam mi etsem yoksa pilates gibi bi spora mi baslasam kafam cok karisti cevremde herkes kas yaparsam daha zor eritebilicegimden bahsediyo .
707. sayfada linkler vardı oradan bakabilirsin... tablonda 17 kg vermiş görünüyorsun nasıl başardın maşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?