Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Canim bende var o kemerden ama cok duzenli kullanmiyorum.

Kızlar ben shrede başladım 1.leveli 1 gün ara ve 1 gün de yarım olaak yaptım. Bu hafta başı 2.levele geçtim. bu hafta kızımın huysuzluklarından dolayı 1 gün yapıp 1 gün yapamadım 2'ye 1 deyim. Şimdi ne yapacam aynen kaldığım yerden devam etsem olur mu?

Biri beni durdursunnnn platesden geldim simdi. Utanarak yaziyorum 1 bardak sut bir tane yumurta yedim beni kesmedi gittim uzerine kizartma yedim 4 dilimde cavdar ekmegi(

Kaldigin yerden devam et bence level bitiminde zorlaniyorsan bir iki gun daha uzatirsin olur biter

Biri beni durdursunnnn platesden geldim simdi. Utanarak yaziyorum 1 bardak sut bir tane yumurta yedim beni kesmedi gittim uzerine kizartma yedim 4 dilimde cavdar ekmegi(

Ne yaptın canım senn.... :)) Neyse yapcak bir şey yok bu saatten sonra yediklerine dikkat edersin biraz olur biter :))

Yediklerimi eriteyim diye 2/4 yaptim bugun sarkac hareketi disinda hepsini yaptim sayilir. Gerci bi taraftan oruyorum bi taraftan sokuyorum

Arkadaşlar bu konuda bilgi verebilir misiniz? Birde nazil yapıyorsunuz çok memnun olurum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar bu konuda bilgi verebili misiniz? Birde nazil yapıyorsunuz çok memnun olurum :)

Bu konuda derken 30 day hakkında acilen başlanan lazim benimdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…