Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Aynen benimkilerde büyük diye kabul etmiyo resimleri.

merhaba lion81 bilgisayarında yüklü olan resimleri microsoft picture programında yeniden boyutlandırabilirsin...programı aç program açıkken resimi yükle veya fotoğrafı bu programla birlikte aç,üst sekmelerinde yeniden boyutlandır seçeneğiyle istediğin boyuta düşür...aslında çok basit,yapamazsan daha detaylı anlatırım.

fotoğrafı sağ tıkla
microsoft office picture manager proramı ile birlikte aç
resim........... sekmesinden
yeniden boyutlandır.........seç

web büyük 640&480 boyutunu seçebilirsin...

merhaba lion81 bilgisayarında yüklü olan resimleri microsoft picture programında yeniden boyutlandırabilirsin...programı aç program açıkken resimi yükle veya fotoğrafı bu programla birlikte aç,üst sekmelerinde yeniden boyutlandır seçeneğiyle istediğin boyuta düşür...aslında çok basit,yapamazsan daha detaylı anlatırım.
Cnm benim mucuk mucuk çok öpüyorum :54:seni eve gider gitmez heyecanla yapmaya çalışıcam sağol tatlım.

arkadaşlar jillian bir lezbiyen hayat arkadaşı da heidi rhodes.
kendilerinin biri evlatlık biri transfer olmak üzere 2 çocukları bulunuyor.
ayrıca wiki de biseksüel olduğundan bahsedilmiş.
Aynen ya her iş bitti Jillianın hayatını irdelemeye başladık.aaaaa şok şok şok zaten fotolarda bir kadın var kucaklarında da çocuklar sürekli beraberler parkta alışverişte günlük hayatta çekilen fotolar.Ben çocukların dadısı felan zannettim.Neyse kendi tercihi artık.

Cnm sende bayağı kilo vermişsin.Sana tavsiyem istediğin kiloya inmek istiyorsan sporla diyeti aynı anda yap.Şöyle anlatayım bende de üşengeçlik olduğundan verdiğim 16 kiloyu diyetle verdim sporu arada yapmıştım bundan 3 sene evvel.Spor yapmadığım için benimde öyle etlerim lömbür lömbür oldu tabiri caizse ebemin vücuduna döndüm.Sonra zayıf 54 kiloluk halimi beğenmedim balık etli bana daha çok yakıştığından ve yüzüm zayıflayınca çöktüğünden kilo aldım 57-58 sabittim ama baktım ki 63 kiloya kadar çıkmışım 63 olsam bile yine kilolu göstermiyorum bel ve üst yapım ince olduğu için.Şimdi zayıflamadan bu halimi bozmadan sıkılaşmaya ve toprlamaya çalışıyorum.Mesela brazilyalı kadınların bazıları kalın vücutlu ama sıkı taş gibi.ben büyük popo sevdiğimden oranın hiç incelmesini istemiyorum kalksın dikleşsin yeter.
Senin amacın biraz daha kilo vermek sanırım her ikisinide yap daha güzel sonuç alırsın vücudun zarar görmeden deforme olmadan hem sıkılaşır hemde incelirsin.Sporsuz diyet hiçbişeye yaramıyo zayıflamak için.Ben yakın arkadaşımın arkadaşını gördüm eski hali çok çok kiloluydu hem diyetle hemde spor salonuna gitti süper oldu ben bile çok özeniyorum vücuduna yani orantılı zayıfladı ve inceldi öyle söyliyim yani.

motive olalım diye jillianın facebook sayfasından bir kız :))
$jill.webp

Lezbiyen mi:53:
Ama facebookunda erkek arkadaşıyla resimleri var,hatta altına yorum yapmış işte benim erkeğim falan diye:44:

bir bayanla ilişki yaşadığı yazıyordu internette bir kaç yabancı sitelerde.Çocuğu olduğunu biliyorum o zaman biseksüelde olabilir hem erkek hem kadın bilemicem o kadarınıı :D

6w6p level 1/18 tamam ilk kez oruçken gündüz yaptım zorlanmadım azıcık susamak dışında :) akşam yapmak zor oluyor tam iftar üstüne çay içiyosun yayılıyosun sohbet ediosun hadee ara ver 1 saat zor oluyo neyse yapabildiğim zamanlar gündüzü tercih edicem anlaşılan

bugün Level 1/10 yapacağım iftardan 1,5 saat sonraaa ve pazar günü 2 ye başlıcam 1 gün ara vermek istiyorum :51:

kızlar birazdan jillian öncesi leg slimming yapıcam.(yaklaşık 20 dk)
daha sonra jillian yapıcam (27 dk)
en son olarak kol ve jillian da üzerinde çalışmam gereken karın hareketleri ( yaklaşık 15 dk)
hadi bana kolay gelsin :21::8:

:26::26: KIZLAR BU KONUDA OK KARARSIZIM :26::26:

kızlar ben 23 kilo vermiştim ve maalesef spora pek önem vermeden. tabii ne oldu babaannemin vücudunun kopyası çok sarktım. etlerim yumuşadı. yürürken bacaklarım titriyor. o derece.
ama jillian yapmaya başladım. buna ek olarak da kol, bacak ve karın egzersizleri yapıyorum. süreyi ve egzersizleri yavaş yavaş arttırıcam.
şimdi benim vermem gereken biraz daha kilom var. sorum şu:
sizce ilk önce toparlanana kadar diyetsiz spor mu yapsam
yoksa sıkı bir diyetle spora devam mı etsem?
benim ilk hedefim sıkılaşmaktı. ta ki bu sabah annemin kiloma laf etmesiyle.
napayım şimdi ben?:18:

KIZLAR ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

canım bence de ikisini beraber yapmalısın, diyet ve spor ayrılmaz ikili..

2/1 bittiii off neden bu kadar zorlanıyorum bunda yaaa:50::50::50:
3dakika falan eksik yaptım heralde ilk gün olduğu için ancak bu kadar zorladım kendimi yarın daha kolay olur umarımm,,1in üstüne mekik çekiordum bunda bittim mekik yine sabaha kaldı offf nedir bu çektiğimizz,,,bugün nedense kendimi ilk günkü gibi görüyorum bi gelişme yok gibi :44::44::44:bi var gibi geliyor bi yok gibi anlamadım gitti bu işi neyse yapalım sonucu görecez:31::31:

2/1 bittiii off neden bu kadar zorlanıyorum bunda yaaa:50::50::50:
3dakika falan eksik yaptım heralde ilk gün olduğu için ancak bu kadar zorladım kendimi yarın daha kolay olur umarımm,,1in üstüne mekik çekiordum bunda bittim mekik yine sabaha kaldı offf nedir bu çektiğimizz,,,bugün nedense kendimi ilk günkü gibi görüyorum bi gelişme yok gibi :44::44::44:bi var gibi geliyor bi yok gibi anlamadım gitti bu işi neyse yapalım sonucu görecez:31::31:

ben bugün 2/5 yapıcam canım ilk başladığımda 2ye ölüyorum sandım:S:S ama merak etme 2. - 3. günden sonra daha kolay gelmeye başlıyor. hergün foto çek foto, en iyi farkı öyle görürsün herkese tavsiye ediyorum ;) şimdi ben 2/5 yapmaya kaçıyorummmm :D

Back
X