- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.081
Konuya tam vakıf olamadım okuyorum hala geçmişi ama Jilian michaels programını bende indirmek istiyorum. İlgilenirseniz teşekkür ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrılarla beraber 2. günümdü bugün... Sadece bacaklarım ağrıyordu. Bir de kolların iç kısmı... :/ Bugün eksiksiz yaptım ve anladım ki bu egzersiz bacaklara yoğunlaşmış bi egzersiz. En fazla bacakları çalıştırıyor. Yani istediğim en son yeri...
Simit bölgesinden kurtulacağımı sanmıyorum.![]()
Konuya tam vakıf olamadım okuyorum hala geçmişi ama Jilian michaels programını bende indirmek istiyorum. İlgilenirseniz teşekkür ederim.
Seninle aynı gidiyoruz :)
Buna ek olarak sopa çevirme ve twist yapsan ,fena olmaz.
Ağrılarla beraber 2. günümdü bugün... Sadece bacaklarım ağrıyordu. Bir de kolların iç kısmı... :/ Bugün eksiksiz yaptım ve anladım ki bu egzersiz bacaklara yoğunlaşmış bi egzersiz. En fazla bacakları çalıştırıyor. Yani istediğim en son yeri...
Simit bölgesinden kurtulacağımı sanmıyorum.![]()
ben kocaman bir simitten 20. günde kurtulmuştum canım...kot pantolonumu giydiğimde yukrıda toplanırdı sinir olurdum şimdi kot pantolonumu giydiğimde belimde fazlalık kalıyor..sakın bırakma fotolarını cek...
sabah insanity'de okudum. hadi hayırlısı. Önden, arkadan, yandan, boydan mutlaka foto çek. Bitince karşılaştırırız. Gerçi 2. günden ekmişsin amaNeyse geçerli sebeplerin varmış okudum
Elbiseni kaç beden aldın bu arada ? Ben videoları izlemeye başladıkça tırstım, sanırım yapamam
ha haa kıskanç kuzu, öperim ben seni. Akşamki terimi görsen, kurularım falan demezdin bence. "Hemen banyoya gir" deme ihtimalin çok daha yüksekti
sen naaptın? büyük dana indirdimi insanity'i?
Çok iyiymiş yaa... Peki diyetle beraber mi? Umarım ben de aynı sonucu alırım.
yoook diyet yapmadım ama tatlı yemedim....
nurten arkadalık isteğimi kabul edip profilime gir fotolarıma bak...
nurten arkadalık isteğimi kabul edip profilime gir fotolarıma bak...
bende bakmak istiyorumm fotolaraaa yahuu merak içerisindeyim :)
ben tam başlıyodum regl oldum ya ve inadına ağrının ötesini yaşadığım bi regl dönemi yaşıyorum...2 gün var bitmesine sonra hemen başlıyorum...bıngıllarım yetti artık!!!