Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Ağrılarla beraber 2. günümdü bugün... Sadece bacaklarım ağrıyordu. Bir de kolların iç kısmı... :/ Bugün eksiksiz yaptım ve anladım ki bu egzersiz bacaklara yoğunlaşmış bi egzersiz. En fazla bacakları çalıştırıyor. Yani istediğim en son yeri...

Simit bölgesinden kurtulacağımı sanmıyorum. :50:

Ağrılarla beraber 2. günümdü bugün... Sadece bacaklarım ağrıyordu. Bir de kolların iç kısmı... :/ Bugün eksiksiz yaptım ve anladım ki bu egzersiz bacaklara yoğunlaşmış bi egzersiz. En fazla bacakları çalıştırıyor. Yani istediğim en son yeri...

Seninle aynı gidiyoruz :)
Buna ek olarak sopa çevirme ve twist yapsan ,fena olmaz.

Son düzenleme:
Benim de ikinci günüm. Baldırlarımda ve şınavdan dolayı göğüs, kollarımda hafif ağrı var.
Ben de ek olarak kalça bacak hareketleri yapacağım galiba çünkü basenlere direk etkisi olmuyor.

Bir de sopa çevirme ve twist bel için değil mi? Simitlere ne kadar etkili olur acaba.
Bende de simitlenme var ama belim 65 cm. Bel içinse yapmayacağım. Kopmasına gerek yok :)
Benim simitleri ve basenleri yok etmem lazım :47:

ben kocaman bir simitten 20. günde kurtulmuştum canım...kot pantolonumu giydiğimde yukrıda toplanırdı sinir olurdum şimdi kot pantolonumu giydiğimde belimde fazlalık kalıyor..sakın bırakma fotolarını cek...

ben kocaman bir simitten 20. günde kurtulmuştum canım...kot pantolonumu giydiğimde yukrıda toplanırdı sinir olurdum şimdi kot pantolonumu giydiğimde belimde fazlalık kalıyor..sakın bırakma fotolarını cek...

Çok iyiymiş yaa... Peki diyetle beraber mi? Umarım ben de aynı sonucu alırım.

sabah insanity'de okudum. hadi hayırlısı. Önden, arkadan, yandan, boydan mutlaka foto çek. Bitince karşılaştırırız. Gerçi 2. günden ekmişsin ama:1: Neyse geçerli sebeplerin varmış okudum:34: Elbiseni kaç beden aldın bu arada ? Ben videoları izlemeye başladıkça tırstım, sanırım yapamam:14:

ha haa kıskanç kuzu, öperim ben seni. Akşamki terimi görsen, kurularım falan demezdin bence. "Hemen banyoya gir" deme ihtimalin çok daha yüksekti:1:
sen naaptın? büyük dana indirdimi insanity'i?

kendime sıra gelmedi anacım kızlara alabildim ben bayramda aldığımla idare edicem artık... büyük cadı abiye aldı.. kücüklerede kokoş askılı üstü bolerolu takım aldım... bide okul kıyafetleri malum az kaldı... dün evet ektim ama öyle cok yürüdümki gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım..üstüne bugün insanıty yaptım.. nerdeyse namazı oturarak kılacağım.. durumum o derece kötü...

nurten arkadalık isteğimi kabul edip profilime gir fotolarıma bak...

bende bakmak istiyorumm fotolaraaa yahuu merak içerisindeyim :)

ben tam başlıyodum regl oldum ya ve inadına ağrının ötesini yaşadığım bi regl dönemi yaşıyorum...2 gün var bitmesine sonra hemen başlıyorum...bıngıllarım yetti artık!!!

bende bakmak istiyorumm fotolaraaa yahuu merak içerisindeyim :)

ben tam başlıyodum regl oldum ya ve inadına ağrının ötesini yaşadığım bi regl dönemi yaşıyorum...2 gün var bitmesine sonra hemen başlıyorum...bıngıllarım yetti artık!!!

Benim ki de level 2 ye denk gelecek... Bakalım o ağrılarla nasıl yapıcam.:50: Bugün fazla mız mızlandım farkındayım.:1:

Son düzenleme:
başlamak değil devam etmek önemli.... acıdı ağrıdı bugün işim var diye mazeretiniz cok olursa cabuk bırakırsınız.. haftad 1 gün dinlenin diğer günler gecenin yarısı bile olsa yapın...

Back
X