Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

günaydın jilliancılar, herkese iyi haftalar..

ben dün kayra ve liondan etkilenip:37: "bugün pazar, pazarları dinlenme günüm olsun" diyip kaytardım. Ben yaptım siz yapmayın:9:Bugün tabiki kaldığım yerden devam edicem.

neyse akşam jillianın facebook sayfasını keşfettim, biraz bakındım. Güncel olarak kullanıyor facebook'u. Fotoğraflar eklemiş, çok samimi ve içten geldi bana. Orada verdiği bi haber vardı ki, sizleri de bilgilendiriim istedim. Yeni dvd 'si 4 eylül'de satışa çıkmış. "Killer Abs" Yine karın için. Nete düştüyse eğer 6w6p'ten sonra ona başlayacağım sanırım :) Aşağıya linkini koyuyorum izlemek isteyenler bakabilir.

Jillian MichaelsVİRÜSKILLER ABSVİRÜS|VİRÜSShop the Jillian Michaels Official Store

o sayfaya bende baktım geçende gördüm yeni çıkacak dvdsini. çok hoşuma gitti tanıtımı niyeyse. düşer mi nete ne kadar beklesek yoksa kıyıp parama alacağım :) yeni oluşundan mı nedir onu çok yapasım var. ben killer buns yapıorum şimdi ve sevemedim bi türlü nedense.ondan kaçış için bişeylere sarılasım var belki ondandır :)

mervegün değişimin inanılmaz karnın dümdüz olmuş sırtın falan dikleşmiş. aradaki fark çok belirgin. hemde bu kadar kısa sürede. tebrik ediyorum seni. sende sadece shred mi yaptın?

sağol canım. ilk ay sadece shred yaptım, bi kaç haftadır bazen shred bazen de başka videolarla çalışıyorum :)

duşa girmeden rapor vereyim jilyen+ 20dakika tempolu yürüyüş başarıyla tamalanmıştır:7: kanka sen kilo almışsın dedin ya daha da hırslandım...gerçi fotoğraflarda ben 5 kilo fazla gösteriyorum:1:

duşa girmeden rapor vereyim jilyen+ 20dakika tempolu yürüyüş başarıyla tamalanmıştır:7: kanka sen kilo almışsın dedin ya daha da hırslandım...
yürü be kim tutar seni. haftaya kendi fotoların arasındaki farka baktıkça hırslanacaksın

gerçi fotoğraflarda ben 5 kilo fazla gösteriyorum:1:

ünlüsün ya sen o bakımdandır :1: ekran seni kilolu gösterir haklısın :33:

bi de şu jillian'a (okunuşu cilyın) jilyen demiyormusun, seni ısırmak istiyorum:9::9:
bacım sen beni beğenmiyormusun????? ha jilyın ha cilyın :9: anadolunun bağrından kopmuş gelmiş organik kadınım ben:29: ay koptum yazarken:1:
Ay buna çok güldüm yaa araya damlamadan edemedim :1::1::9::9::9::9:

bubble canım kıskanır benim güzelliğimi arkadaş;benim memeleri gördü gitti aynısını yaptırdı:32::60:

bi de şu jillian'a (okunuşu cilyın) jilyen demiyormusun, seni ısırmak istiyorum:9::9:
bacım sen beni beğenmiyormusun????? ha jilyın ha cilyın :9: anadolunun bağrından kopmuş gelmiş organik kadınım ben:29: ay koptum yazarken:1:
Ay buna çok güldüm yaa araya damlamadan edemedim :1::1::9::9::9::9:

bubble canım kıskanır benim güzelliğimi arkadaş;benim memeleri gördü gitti aynısını yaptırdı:32::60:

yaraların iyileşmiştir çoktan. belki karın hareketleri yaparken zorlanabilirsin o zamanlarda da kendini çok zorlamadan yapabilirsin bence ufak ufak. kendi doktorun olmalısın ama canın acırsa hemen bırak.

ha haaa ay allah seni sürünün başına çoban yapsın emi :1::1: gözümden yaş geldi gülerken..

ha bu arada aklıma gelmişken bide "jülyen" var ama o tamamen farklı bi kulvarda kullanılıyo:1::1:

istediğin meme görmek olsun alışığım çoooooook açtım gösterdim ameliyat olmak isteyenlere:32:

buble, foto ekler ama öyle fantazi iç çamaşırları eşliğinde, egzantirik pozlar bekleme..olmak isteyenlere, "ben oldum memnunum, bakın sonuç böyle" dercesine çekilmiş sade pozlar olur onunkiler, tıpkı olması gerektiği gibi:34:

ha haaa ay allah seni sürünün başına çoban yapsın emi :1::1: gözümden yaş geldi gülerken..

ha bu arada aklıma gelmişken bide "jülyen" var ama o tamamen farklı bi kulvarda kullanılıyo:1::1:

anadolunun bağrından kopma sana hatırlattımı birşeyler:ssz: hani dava olayı:1::1: jülyen kesiyorum havucu o mu bildim mi?????:9:

Back
X