Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

insanity de de sordum, azcık anlatasana nasıl gidiyor? gaz verip motive etsene
kaçıncı günün? performansın arttı mı? gözle görülür bi fark oldu mu?

Kızlar ben sözde sağlıklı beslenmeye başladım diyordum ama hala cok yediğimi farkettim burada yazılanları yani diyet listelerini görünce.
O yuzden bugun yediklerimi yazmaya başladım..
en azından daha kontrollü oldugunu yazmış boyle yapanlar..

insanity de de sordum, azcık anlatasana nasıl gidiyor? gaz verip motive etsene
kaçıncı günün? performansın arttı mı? gözle görülür bi fark oldu mu?

insanıty aslında kolaylaştı ama pylometric cardiyo ilk yarıdan sonra biraz zorluyor cünkü bunda hareketler hızlı yapılıyor.. diğer günleri yapıyorum zorlamıyor.. bolca su icme arası veriyorlar... gecen hafta 4 gün yaptım bu haftadan ise 4. günüm toplamda 8.gün oldu.. yaaa öyle bişey ki jillianda terliyorudum karşımdaki kızların terlememesi yorulmaması beni sinir ediyordu.. ama bunda öyle değil bazen shaun bile yerlere seriliyor... diyorum ki ooooo demekki bayağı zor ve ben bunu yapıyorum ozaman ben motive oluyorum işte... bunda diyet yapmasan bile kilo vermemen mümkün değil... 59 la başladım şimdi 57 yi gördüm.. diyet falanda yapamıyorum... biliyorusun hep söylüyorum benim karnım öyle kolay toparlanmz cünkü yağ kütlesinden daha cok deri fazlam var... ama oda artık aşağı tam sarkmış durmuyor yukarı doğru cekmeye başladı... dün gece bişey farkettim... nefes nefese kaldığım zaman nefes almalarımda midem artık omurgama değiyor ve acıyordu... karnın üst kısmında yağ diye bişey kalmadı.. bacaklarımda bayağı kalındı benim.. süper inceldi orda değişim cok büyük... selülitlerim ise yok denecek kadar azaldı...........şimdi fotoğraf cekmek istemiyorum biraz daha vakit gecsin...hatta aynı elbiseyi giyeyimde öyle cekeyim diyorum... daha belirgin olur...

insanıty aslında kolaylaştı ama pylometric cardiyo ilk yarıdan sonra biraz zorluyor cünkü bunda hareketler hızlı yapılıyor.. diğer günleri yapıyorum zorlamıyor.. bolca su icme arası veriyorlar... gecen hafta 4 gün yaptım bu haftadan ise 4. günüm toplamda 8.gün oldu.. yaaa öyle bişey ki jillianda terliyorudum karşımdaki kızların terlememesi yorulmaması beni sinir ediyordu.. ama bunda öyle değil bazen shaun bile yerlere seriliyor... diyorum ki ooooo demekki bayağı zor ve ben bunu yapıyorum ozaman ben motive oluyorum işte... bunda diyet yapmasan bile kilo vermemen mümkün değil... 59 la başladım şimdi 57 yi gördüm.. diyet falanda yapamıyorum... biliyorusun hep söylüyorum benim karnım öyle kolay toparlanmz cünkü yağ kütlesinden daha cok deri fazlam var... ama oda artık aşağı tam sarkmış durmuyor yukarı doğru cekmeye başladı... dün gece bişey farkettim... nefes nefese kaldığım zaman nefes almalarımda midem artık omurgama değiyor ve acıyordu... karnın üst kısmında yağ diye bişey kalmadı.. bacaklarımda bayağı kalındı benim.. süper inceldi orda değişim cok büyük... selülitlerim ise yok denecek kadar azaldı...........şimdi fotoğraf cekmek istemiyorum biraz daha vakit gecsin...hatta aynı elbiseyi giyeyimde öyle cekeyim diyorum... daha belirgin olur...

Kayra tebrik ediyorum ve fotoları merak ediyorum..
Bir de kocaman bir nazar boncugu takmanı tavsiye ediyorum...

slm kızlar hazıran ayı sonlarında bende level 1i yapmıştım ama yaz tatılı gırınce araya devam edemedım bugun tekrardan başladım.level1 de 1.günüm resımlerımı çektim bakalım 30 günde ne kadar fark olacak merakla beklıyorum

kayracım yazdıklarını okuyunca killer buns ı bırakıp buna başlayasım geliyor. tekrar tebrik ediyorum seni.

Bugün de tamam ama bu sefer çok yoruldum.
Bu ay nedense aşırı kanamam var. Spordan sonra iyice tuhaf oldum.
Kendime izin veriyorum akşama tatlı yiyeceğim.
Düşüp bayılacağım yoksa bir yerde :)

kayra seni tebrik ederim. 3 çocuk ve azmine hayranım. bende de 2 tane var biliyorsun ..
hedef 52 kilo değil mi seninde; selülit ve toparlanmak demişsin insanıty de 8 günde anladığım kadarı ile. kulağa çok hoş geliyor.ben shred a yeniden başladım bugun 3.günüm inşallah 30 a tamamlayayım ben de başlarım bugun tartıldım 55.5 kg.göbek vaar sadece bende bacaklar ince gögüslerde epey toparladı. inşallah yeni yıla kalmaz hedeflerimize ulaşırız.

Merhaba,
Ben de bugun kızım biraz rahatsız diye işe gitmedim.
Shred ile birlikte 1 mil leslie yaptım ilk defa.. Aksam da hava guzel diye kızımı bebek arabası ile gezdirdim 1 saat kadar.
Son yıllardaki en hareketli gunum..( bu arada sürekli kosturdugum bir iş düzenim var ama kafam " SPOR YAPIYORUM" demeye yeni başladı..
Teşekkürler Jillian ve tabiki KK

Bugün de tamam ama bu sefer çok yoruldum.
Bu ay nedense aşırı kanamam var. Spordan sonra iyice tuhaf oldum.
Kendime izin veriyorum akşama tatlı yiyeceğim.
Düşüp bayılacağım yoksa bir yerde :)

ye ye canım; can boğazdan gelir:56: hele senin özel durumun da tatlı şart :31:afiyet olsun

eşimin annesi ve kaynım bana gelebilirler öğleden sonra bu tarafa kontrole geçecekler;onlar gelmeden jülyeni yapayım:)))

Son düzenleme:
merhaba,

insanıty vidosuna nasıl ulaşabiliriz? google arattım ama hangisi anlayamadım ??

insanity topiğinde kayra adım adım anlatmıştı nerden ve nasıl indirileceğini. İstersen oraya bi bak.

ye ye canım; can boğazdan gelir:56: hele senin özel durumun da tatlı şart :31:afiyet olsun
eşimin annesi ve kaynım bana gelebilirler öğleden sonra bu tarafa kontrole geçecekler;onlar gelmeden jülyeni yapayım:)))

jülyen ha?:9::9: jelesecim, sanırım jillian bittiğinde jülyen doğranmış gibi incecik olacaksın:34:

ben de akşam 9.günümü yaptım. ama belimin sol tarafı alarm veriyor. Sağda hiçbişi yok. Bugün bile sol taraf hareket ettikçe varlığını hissettiriyor. Zorluyormuyum acaba? Ne yapsam bilemedim:50: Movenius, senin bel ağrın da benim gibimiydi? solda tam bel boşluğunda, omiriliğin yanına yumru gibi biryer var sanki. sızlıyor oraya baskı oldukça.

insanity topiğinde kayra adım adım anlatmıştı nerden ve nasıl indirileceğini. İstersen oraya bi bak.

jülyen ha?:9::9: jelesecim, sanırım jillian bittiğinde jülyen doğranmış gibi incecik olacaksın:34:

ben de akşam 9.günümü yaptım. ama belimin sol tarafı alarm veriyor. Sağda hiçbişi yok. Bugün bile sol taraf hareket ettikçe varlığını hissettiriyor. Zorluyormuyum acaba? Ne yapsam bilemedim:50: Movenius, senin bel ağrın da benim gibimiydi? solda tam bel boşluğunda, omiriliğin yanına yumru gibi biryer var sanki. sızlıyor oraya baskı oldukça.

dediğin yerlerde ağrı oluyor ama ilk başladığımda oluyodu sonraları geçmişti benimki en çok bele yük binen hareket dizler kırılı mekikten sonra ayakları uzatıyosan orada oluyo ben dizler kırılı şekilde devam ediyodum harekete hatta ripped level 2 de son harekette aynı onun gibi ben o hareketi yapmıyorum bile

Eşim geldi yurtdısındaydı 15 gundur filan yani ben Jillian başladıgımda gitmişti. epey zayıflamışsın dedi coook sevindim..
Ama tartıda hiç gram azalmadı..demek ki neymiş efendim zayıfamasak bile sıkılaşıp güzel gozukebilirmişiz...

Tam gaz devam ediyoruz.. Once bir beden kucuk bayramlık elbise sonra da 2 beden kucuk yılbaşı elbisesi almayı hedefledim.. umarım olur..

dediğin yerlerde ağrı oluyor ama ilk başladığımda oluyodu sonraları geçmişti benimki en çok bele yük binen hareket dizler kırılı mekikten sonra ayakları uzatıyosan orada oluyo ben dizler kırılı şekilde devam ediyodum harekete hatta ripped level 2 de son harekette aynı onun gibi ben o hareketi yapmıyorum bile

yaparken zorlamıyorum aslında. belimi hissettiren iki hareket var benim. ilki, bi ayak önde, dambılla orak biçer gibi yapıyoruz ya işte o, diğeri de ayaktaki twist. onları çok kontrollü yapıyorum, belimin o noktasını harekete geçirmeden yani. Ama egzersiz dışında da, eğilip kalkarken, dönerken hissediyorum o yumru gibi olan yeri:50:

bugün de yine yapıp deneyeceğim, yarın ağrı devam ederse dinlemeye geçeceğim.

Back
X