Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba kızlar,
Bugun haftalık tartılmamı yaptım. Gecen hafta hayıflanmıltım 100 gram aldım diye ama sanırım reglden dolayı oyle olmus..
Bu hafta 1 kiloya bye bye dedim..( topic editorunden kupa alkıs falan gelsin de devam edelim gazlanıp)

Ayrıca shred level 1 deki olculerime gore 4-4,5 cm de daralma var gogusten sadece 3 cm ama olsun..hic yoktan iyidir.
Bugun level 2/5 yapacagım..
ayrıca 3 gundur de leslie ile 1 mili ekledim.. az da olsa o da fayda eder. yatarak dizi izlemekten iyidir.

1 kilo gitti geriye kaldı 14..15 gun gitti geriye kaldı 5,5 ay..

iyi geceler
ben 68.5 kildan 56.5 kiloya düştüm fakat göbek varkalçanın ve basenlerinde fazlalığı var jillene başlamak istiyorum cesaretim yok 1 kere yaptım 3 gün tutuk gezdim biraz cesarete ihtiyacım var bir de yalnız olmadığımı bilmeme beyinde bitirirsem yaparım ama herhalde bunun için desteğe ihtiyacım var

iyi geceler.tutukluğun zamanla yaptıkça geçer.bende de ilk öyle olmuştu ısrarla yapmaya devam edince geçmişti fakat ben istikrarlı olup sonuna kadar devam ettiremedim az bi süre sonra bıraktım.netten türkçe cd sipariş verdim geldiğinde yeniden başlamayı düşünüyorum.

iyi geceler.tutukluğun zamanla yaptıkça geçer.bende de ilk öyle olmuştu ısrarla yapmaya devam edince geçmişti fakat ben istikrarlı olup sonuna kadar devam ettiremedim az bi süre sonra bıraktım.netten türkçe cd sipariş verdim geldiğinde yeniden başlamayı düşünüyorum.

nerden sipariş verdin linkini söylermisin türkçe daha iyi olur neyi neden yaptığımızı anlarız en azından

Dün 2/1 yaptım. Zor değildi hatta çabuk bitti sanki. Bu kadar mıymış dedim.
Bugün yapabilir miyim bilmiyorum. Kendimi berbat hissediyorum.
yaptıkça kolaylaşıyor yapmadığın gün kendini kötü hissediyorsun oh çabuk da geçmiş darısı başıma
ripped level 2 / 6 tamamdır yarın son gün bitsin istiyorum bu level ı hiç sevmedim :37:
hadi ya neyini sevmedin ki bacım ???

bravo alkış:46:

bugün suçluyum ve pişmanım :43: sabah brunçha davet edildik anam bir yemişim bir yemişim ben bile kendime şaştım:50: hamur işleri acayip ötesi güzeldi hele recel çeşitleri , çok yedim çok ağlamak istiyorum:( hadi sabahtan 13 00 kadar yedin içtin be kadın... akşam bari hafif ye yok oda olmadı kardeşim balık masası hazırlatmış hayda birde orası 3 gün jili ablayı tam gün yapsam anca gider bu yediklerim :ssz: bugün yaşanmamış sayıp kaldığım yerden devam edeceğim :29:

Son düzenleme:
Dün yapmadım ama bugün acısını çıkardım.
Level 2 fena terletiyor. Hareketler zor değil ama tıkandığımı hissettim bir kaç yerde :)

Keşke fotoğraf çekseydim başlangıçta. Şimdi aynaya bakıyorum fark var sanki ama emin de olamıyorum :) Fotoğrafta net belli oluyor.

Back
X