- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.481
ripped level 4/4 bitti. son 3 gün 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün başladım, umarım tamamlarım....
Programı bitiripte fayda görmeyen var mı?
bugün ripped 1. level 6. günü bitti yarın 1 level bitiyooooo
movenius,
şişlik falandır o. Adetin yakın mı? yakınsa +2kg normal bence.
yakın değil 20 gün var :)) anlamadm vallahi 2-3 gün biraz yeme olayını abarttımda 2 günde 2 kilo olarak geri dönemez heraldedönüyosa ben anormal bi varlığım
![]()
bu arada movenius, benim 15-20 gün varken, aşırı iştahlı halim başlıyor. Her adet dönemi öncesi 15 gün tırmalıyorum :))
o zaman bende anormal bi varlığım :)
inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........![]()
Jelesec nerelerdesin kuzum yettimi bu kadar spor sana
onun çalıştığı şirkette denetleme var bacım yoğun arkadaş biraz bana da hergün alo derdi aramadı:))) birde kel kalabilirim korkusu başladı saç topiğin de bu aralar
ay yeter mi hiççok işim var benim çok;bayram sonrası ameliyatım var canım aksilik çıkmaz ise onun stresi kaynana stresi hepsi bir arada
ha haa, allah korusun diyeyim :))inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........![]()
hakkaten ne ameliyatı bu diğer topicdede gördümde cevap yazamamıştım ? estetiksel şeylermi :)
bu arada mat ve direnç lastiğim geldi pazartesi body revolution başlıyorrrrr :) ( kayra sen gıcık olma diye insanity yapmicam 3 ay kadar)
ripped son 2 kalmıştı bugün yapamadım felaket bel ağrım vardı hareketin birini abartarak yaptım korkunç bel ağrısıyla uyandım neyse yarın azalır kalan son 2 yi yaparım
hakkaten ne ameliyatı bu diğer topicdede gördümde cevap yazamamıştım ? estetiksel şeylermi :)
bu arada mat ve direnç lastiğim geldi pazartesi body revolution başlıyorrrrr :) ( kayra sen gıcık olma diye insanity yapmicam 3 ay kadar)
ripped son 2 kalmıştı bugün yapamadım felaket bel ağrım vardı hareketin birini abartarak yaptım korkunç bel ağrısıyla uyandım neyse yarın azalır kalan son 2 yi yaparım