- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.481
ripped level 4/4 bitti. son 3 gün 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Dün başladım, umarım tamamlarım....
Programı bitiripte fayda görmeyen var mı?
 çok yoruluyorum vaktimde kalmıyor gerçi bunlar bahane ama günde ortalama 8 saat ayakta kalıyorum, öyle olunca bacaklarım çok ağrıyor
 çok yoruluyorum vaktimde kalmıyor gerçi bunlar bahane ama günde ortalama 8 saat ayakta kalıyorum, öyle olunca bacaklarım çok ağrıyor  para verseler o haldeyken spor yapmam o derece ağrım oluyor yani
 para verseler o haldeyken spor yapmam o derece ağrım oluyor yani  neyse ben shredi tekrar baştan döndürdüm, benim 30 günden çok fazla sürecek muhtemelen ama olsun hiç yapmamaktan iyidir
 neyse ben shredi tekrar baştan döndürdüm, benim 30 günden çok fazla sürecek muhtemelen ama olsun hiç yapmamaktan iyidir 
bugün ripped 1. level 6. günü bitti yarın 1 level bitiyooooo

movenius,
şişlik falandır o. Adetin yakın mı? yakınsa +2kg normal bence.
 dönüyosa ben anormal bi varlığım
 dönüyosa ben anormal bi varlığım 
yakın değil 20 gün var :)) anlamadm vallahi 2-3 gün biraz yeme olayını abarttımda 2 günde 2 kilo olarak geri dönemez heraldedönüyosa ben anormal bi varlığım

bu arada movenius, benim 15-20 gün varken, aşırı iştahlı halim başlıyor. Her adet dönemi öncesi 15 gün tırmalıyorum :))
o zaman bende anormal bi varlığım :)

inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........
Jelesec nerelerdesin kuzum yettimi bu kadar spor sana
 çok işim var benim çok;bayram sonrası ameliyatım var canım aksilik çıkmaz ise onun stresi kaynana stresi hepsi bir arada
çok işim var benim çok;bayram sonrası ameliyatım var canım aksilik çıkmaz ise onun stresi kaynana stresi hepsi bir aradaonun çalıştığı şirkette denetleme var bacım yoğun arkadaş biraz bana da hergün alo derdi aramadı:))) birde kel kalabilirim korkusu başladı saç topiğin de bu aralar
ay yeter mi hiççok işim var benim çok;bayram sonrası ameliyatım var canım aksilik çıkmaz ise onun stresi kaynana stresi hepsi bir arada
 )
 ) ha haa, allah korusun diyeyim :))inceldiniz diye sohbetede uğramıyorsunuz artık......... dikkat edin de soluğu baharda geri buralarda almayın şekerim.........
hakkaten ne ameliyatı bu diğer topicdede gördümde cevap yazamamıştım ? estetiksel şeylermi :)
bu arada mat ve direnç lastiğim geldi pazartesi body revolution başlıyorrrrr :) ( kayra sen gıcık olma diye insanity yapmicam 3 ay kadar)
ripped son 2 kalmıştı bugün yapamadım felaket bel ağrım vardı hareketin birini abartarak yaptım korkunç bel ağrısıyla uyandım neyse yarın azalır kalan son 2 yi yaparım

hakkaten ne ameliyatı bu diğer topicdede gördümde cevap yazamamıştım ? estetiksel şeylermi :)
bu arada mat ve direnç lastiğim geldi pazartesi body revolution başlıyorrrrr :) ( kayra sen gıcık olma diye insanity yapmicam 3 ay kadar)
ripped son 2 kalmıştı bugün yapamadım felaket bel ağrım vardı hareketin birini abartarak yaptım korkunç bel ağrısıyla uyandım neyse yarın azalır kalan son 2 yi yaparım