- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.541
sanırım insanity'e geçtim geçiyorum:)) hey movenius bırak revolution'ı insanitye başla sende :)) akşama evden videoyu izleyeceğim, sabah gördüm linki ama websence den dolayı açamadım. Eee neler yapıyor bu videoda, 15dk yeter mi diyorsun? sen bu işi bilen biri olan bi fikir söyle kayracım
artık istediğin şekle geldin sanırım artık formda kalmak icin yapacaksın... vücutta cardiyoya alıştı... 15 dakika yeter sana... hiphop dansıda dene hangisini seversen artık...ahhhhh bi istediğim şekle girsem gerisi kolay

saç hikayemide fotonun altına yazdım gözün kalmasın saçta
 saç hikayemide fotonun altına yazdım gözün kalmasın saçta 

mideye indiriverdim.Hiç bi dilimlede yetinemedim :125: çocukların tabaktakileride yedim üstüne bi daha yedim hiç tatlılara dayanamıyorum tatlı hastasıyım olacak işmi şimdi bu.Ah bu kafam ah
mideye indiriverdim.Hiç bi dilimlede yetinemedim :125: çocukların tabaktakileride yedim üstüne bi daha yedim hiç tatlılara dayanamıyorum tatlı hastasıyım olacak işmi şimdi bu.Ah bu kafam ah Neyse zararın neresinden dönsem kardır demi bugün dikkat ediyorum yediklerime bi daha tekrarlamam umarım.
Neyse zararın neresinden dönsem kardır demi bugün dikkat ediyorum yediklerime bi daha tekrarlamam umarım.

) bu arada movenius senin azmini şuracıkta yaptığın paylaşımlardan bile anlıyorum. Kaç yüz sayfa oldu hala bıkmadan usanmadan link paylaşıyorsun ya "helal" sana. bu topik senin gibi birini buldu ya, sırtı yere gelmez
) bu arada movenius senin azmini şuracıkta yaptığın paylaşımlardan bile anlıyorum. Kaç yüz sayfa oldu hala bıkmadan usanmadan link paylaşıyorsun ya "helal" sana. bu topik senin gibi birini buldu ya, sırtı yere gelmez