Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Off ya bu aralar kafam boynum falan ağrıyor hep hiç yapasim yok dünde ağrımıştı ama yine yapacagım heralde..
Birinci de hiç terlemiyordum ama ha.. 2 terletiyor.. :P

Son düzenleme:
dün akşam çaya misafirimiz vardı gidince yaparım dedim 12 de gittiler ben yapmdım tabi..bir gün ara verecektim zaten oda dün oldu..
1/6 yı az önce bitirdim..duşumuda aldım rahatım:12:

benim bugun level 2/2 oldu
level 2 baya zorluyor beni, dizlerimde hafif bir agri hissediyorum yaparken, level 1de hic hissetmemistim..
agrilarima ragmen nathalie'yi takip etmeye calisiyorum..
level 3u baya merak ettim simdiden..

2/5 yapılmıştır.. Hadi bakalım göster kendini Jillian.. :D

benim bugun level 2/2 oldu
level 2 baya zorluyor beni, dizlerimde hafif bir agri hissediyorum yaparken, level 1de hic hissetmemistim..
agrilarima ragmen nathalie'yi takip etmeye calisiyorum..
level 3u baya merak ettim simdiden..

Benim level birde bacaklarım da agrı olmuştu iki de aksine bacaklarımda degil karnımda vardı ağrılar..
Bekliyoruz bakalım level 3ü..

sol dizimdeki ağrıya rağmen; Leslie 1 mil ile ısınmadan sonra level 1/6 ve sonrasında slim&6pack tamamdır.. yapacaklara kolay gelsin...
dizimdeki ağrı geçmezse yarın ara vermek zorundayım maalesef..

Bazı arkadaşlar level 1 de terlemedim o kadar zor değil demişler ama ben çok terliyorum.Bunda karnitin'in sınırlarımı zorlamama yardım etmesinin de payı var elbet.
Ben jilliana ayak uyduracağım diye hareketleri tam olarak yapamadığım zamanlarda kendi ritmimde çalışıyorum.Böyle daha etkili olduğunu düşünüyorum.Diğer türlü yalap şap bi iş çıkıyor ortaya.

Çok şükür bugün de tamam ara vermeksizin. Bence en iyisi ara vermemek ara verince soğuyor bence insan spordan.Kendimden biliyorum.:33:
Bir de şu boğazımı tutabilsem.:26:
Neyseki regl oldum, bugün ilk günü olmasına rağmen yine de pes etmedim sporuma devam ettim. Bayramda fuar için Almanyadaydım ve sıcaklık üç gün içinde 20 den 0 a düşünce feci soğuk almışım kaç gündür bronşlarım dolu ve geceleri öksürüyorum buna rağmen yine de bırakmadım valla kendimle gurur duyuyorummmm:52::52:

Herkese iyi geceler :16:

yarın body revolution 2. aya geçiyorum şu körolası boğazımı tutsam kesin 3-4 kilodan fazla kilo vermem lazımdı ama bayram ve benim pis boğazlılığım birleşince kilo iişi yalan oldu galiba :D yarın görücez tartıda ne olduğunu fotolarıda fırsatım olursa çekmeye çaılşıcam

yarın body revolution 2. aya geçiyorum şu körolası boğazımı tutsam kesin 3-4 kilodan fazla kilo vermem lazımdı ama bayram ve benim pis boğazlılığım birleşince kilo iişi yalan oldu galiba :D yarın görücez tartıda ne olduğunu fotolarıda fırsatım olursa çekmeye çaılşıcam

Hepimizde var ya o pis boğaz.. Neyse ki bende tutmaya başladım.. Tabi ne kadar sürer bilemem.. :D Yarında borç oruçlara başlıyorum.. Onda da iftarı-sahuru çok kaçırmamaya dikkat edeceğim..

Son düzenleme:
Hepimizde var ya o pis boğaz.. Neyse ki bende tutmaya başladım.. Tabi ne kadar sürer bilemem.. :D Yarında borç oruçlara başlıyorum.. Onda da iftarı-sahuru çok kaçırmamaya dikkat edeceğim..

hakkaten 8 tanede benim var yarın kuzenim gelicek yatılı 10 gün kadar o varken tutamamda o gidince ilk iş bende tutayıym oruçları. çok da güzel kilo veriyorum oruç tutarken

herkese günaydın kızlar..
bugün çook mutluyum sabah tartıldım ve 3 gün öncesine göre 1 kilo daha daha hafif çıktım, şoktayım resmen, spora başlayalı bir hafta oldu ve sonuç süper.. (diz ağrım dışında). Pantolonum daha rahat oluyor ve kendimi daha zinde hissediyorum..
yaşasın spor, yaşasın jillian, yaşasın sağlıklı yaşam..

Günaydın,

herkese günaydın kızlar..
bugün çook mutluyum sabah tartıldım ve 3 gün öncesine göre 1 kilo daha daha hafif çıktım, şoktayım resmen, spora başlayalı bir hafta oldu ve sonuç süper.. (diz ağrım dışında). Pantolonum daha rahat oluyor ve kendimi daha zinde hissediyorum..
yaşasın spor, yaşasın jillian, yaşasın sağlıklı yaşam..

Çok sevindim mahzencim darısı başımıza.

Bu arada ben haftasonu şehir dışındaki annemi ziyarete gideceğim 4 gün. Off orada nasıl yaparım bilmiyorum ara vermekte istemiyorum ama annemi de özledim ya. offf :50:

movenius bende body revulotionı indirdim. 1 ayda değişim oldu mu sende. birde insanityden daha mı az yorucu ne dersin?

movenius bende body revulotionı indirdim. 1 ayda değişim oldu mu sende. birde insanityden daha mı az yorucu ne dersin?

foto çektim karşılaştırıcam fark varmı tabiki varaslında ben bacaklarımda kollarımda farkı hissediyorum ama şu pis boğazımı tutamıyorum 1 ayda sadece 1 kg verebildim. kesinlikle insanityden daha az yoruyodur ama hiç yormuyo anlamına gelmesin beni yoruyor. sırılsıklam oluyorum

Günaydın,

Çok sevindim mahzencim darısı başımıza.

Bu arada ben haftasonu şehir dışındaki annemi ziyarete gideceğim 4 gün. Off orada nasıl yaparım bilmiyorum ara vermekte istemiyorum ama annemi de özledim ya. offf :50:

İnşallah canım..
insan başlayınca bırakası gelmiyor orda yapma imkanın yok mu?

anladımki boğazı tutmadan sporla gelebileceğim yere kadar geldim artık ciddi manada boğazı tutmam gerekiyor yoksa hedefe ulaşmak zor. 2. ve 3. ay ilk aya göre çok zorlayıcı videolar var. inş şu 7 kilodanda kurtulurum :/

Back
X