- 10 Temmuz 2012
- 2.430
- 877
- 248
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.961
selam kızlar kimsecikler yok,topik pek tenha...
bugün 1/6 günü birazdan yapıcam inş.
bugün 1/6 günü birazdan yapıcam inş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim bugun level 2/2 oldu
level 2 baya zorluyor beni, dizlerimde hafif bir agri hissediyorum yaparken, level 1de hic hissetmemistim..
agrilarima ragmen nathalie'yi takip etmeye calisiyorum..
level 3u baya merak ettim simdiden..
yarın body revolution 2. aya geçiyorum şu körolası boğazımı tutsam kesin 3-4 kilodan fazla kilo vermem lazımdı ama bayram ve benim pis boğazlılığım birleşince kilo iişi yalan oldu galibayarın görücez tartıda ne olduğunu fotolarıda fırsatım olursa çekmeye çaılşıcam
Hepimizde var ya o pis boğaz.. Neyse ki bende tutmaya başladım.. Tabi ne kadar sürer bilemem..Yarında borç oruçlara başlıyorum.. Onda da iftarı-sahuru çok kaçırmamaya dikkat edeceğim..
herkese günaydın kızlar..
bugün çook mutluyum sabah tartıldım ve 3 gün öncesine göre 1 kilo daha daha hafif çıktım, şoktayım resmen, spora başlayalı bir hafta oldu ve sonuç süper.. (diz ağrım dışında). Pantolonum daha rahat oluyor ve kendimi daha zinde hissediyorum..
yaşasın spor, yaşasın jillian, yaşasın sağlıklı yaşam..
yarın body revolution 2. aya geçiyorum şu körolası boğazımı tutsam kesin 3-4 kilodan fazla kilo vermem lazımdı ama bayram ve benim pis boğazlılığım birleşince kilo iişi yalan oldu galibayarın görücez tartıda ne olduğunu fotolarıda fırsatım olursa çekmeye çaılşıcam
movenius bende body revulotionı indirdim. 1 ayda değişim oldu mu sende. birde insanityden daha mı az yorucu ne dersin?
Günaydın,
Çok sevindim mahzencim darısı başımıza.
Bu arada ben haftasonu şehir dışındaki annemi ziyarete gideceğim 4 gün. Off orada nasıl yaparım bilmiyorum ara vermekte istemiyorum ama annemi de özledim ya. offf![]()