Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

1/2 henüz tamamlanmadı ama tamamlanacak inşallah üşenmezsem :)

Bir de burada Slim in 6 deneyen var mı? O bende çok etkili olmuştu ama sırf farklı bir şey denemek istediğimden başladım ben Jillian'a. Bir de genelde kilonuz az çoğunuzun. Benim vermem gereken çok fazla kilom var ve korkuyorm kötü yönde etkilemesinden.
İlerde verememekten falan :ssz:

Her türlü egzersiz etkili oluyor ya.. Bu da sende etkili olur büyük ihtimalle yapmaya devam et.. ^^
Kilo kişiye göre değişir spor da öyle aslında vücuda bağlı olarak kimisinde çabuk etki gösteriri kimisinde daha uzun yapılması gerekir..
Spor yanı sıra boğaza da dikkat etmek lazım.. O daha çok etkiliyor kiloyu. Hatta o şekilde kilo verdikten sonra spor ile ince bir vücuda sahip olmakta daha kolay..
Mesela sıkı bir göbek yerine sarkık bir göbek ya da kalça daha çabuk etki görüp toplanır.. Çünkü sıkı bir göbek için -burada sıkı ama büyükçene var olan bir göbekten bahsediyorum :D- önce eritmek sonra sıkılaştırma işlemi yaptığı için daha uzun spor gerekiyor..

Neyse işe ya öyle birşeyler eğer Slim in 6 etkili olduysa bu da katkı sağlayacaktır merak etme.. Bu arada hoşgeldin.. ^^

----

Diğer tüm sporlarımı yaptım ama Jillian kaldı.. =/ Ablamgil falan var bakalım mutfak yolu bizi bekler..
+Müzikle yapmak özellikle hareketli bir müzikle gerçekten daha güç veriyor.. TV de olurda ben ses olamasın diye antrede yapıyorum onun için pek TV bakamıyorum.. Müzikle yapacağım ama bugün geçte oldu ama.. >_<

benim de vermem gereken çok kilom var çizelgemde görüldüğü üzere, kilosu bana yakın insan görsem sevinecem ama yok malesef, çoğunluk benim olmak istediğim kiloda.. kaç kilosun canım sakıncası yoksa?
slim in 6 ben de yapıyorum jiliden sonra çünkü benim göbek problemim var jilli yetersiz kalıyor :))

O Slim in 6'nın tümünü diyor sanırım o da Jillian'a benziyor.. Biz sadece Jillian'a ek olarak göbek hareketlerini yapıyoruz.. -Öyle yapıyordun değil mi?-

Bir de kiloyu sadece kilo olarak görmeyin yani 'Kilo'yu bunun yaş-boy orantısı var..18 yaş ile 40 yaşında bir insanın ya da 160 ile 170 boyunda olanun kilosu zaten aynı olmaz yani onun için herkes zayıf diyerekte çok kasmayın kendinizi.. ^^

Son düzenleme:
Her türlü egzersiz etkili oluyor ya.. Bu da sende etkili olur büyük ihtimalle yapmaya devam et.. ^^
Kilo kişiye göre değişir spor da öyle aslında vücuda bağlı olarak kimisinde çabuk etki gösteriri kimisinde daha uzun yapılması gerekir..
Spor yanı sıra boğaza da dikkat etmek lazım.. O daha çok etkiliyor kiloyu. Hatta o şekilde kilo verdikten sonra spor ile ince bir vücuda sahip olmakta daha kolay..
Mesela sıkı bir göbek yerine sarkık bir göbek ya da kalça daha çabuk etki görüp toplanır.. Çünkü sıkı bir göbek için -burada sıkı ama büyükçene var olan bir göbekten bahsediyorum :D- önce eritmek sonra sıkılaştırma işlemi yaptığı için daha uzun spor gerekiyor..

Neyse işe ya öyle birşeyler eğer Slim in 6 etkili olduysa bu da katkı sağlayacaktır merak etme.. Bu arada hoşgeldin.. ^^

----

Diğer tüm sporlarımı yaptım ama Jillian kaldı.. =/ Ablamgil falan var bakalım mutfak yolu bizi bekler..
+Müzikle yapmak özellikle hareketli bir müzikle gerçekten daha güç veriyor.. TV de olurda ben ses olamasın diye antrede yapıyorum onun için pek TV bakamıyorum.. Müzikle yapacağım ama bugün geçte oldu ama.. >_<

O Slim in 6'nın tümünü diyor sanırım o da Jillian'a benziyor.. Biz sadece Jillian'a ek olarak göbek hareketlerini yapıyoruz.. -Öyle yapıyordun değil mi?-

Bir de kiloyu sadece kilo olarak görmeyin yani 'Kilo'yu bunun yaş-boy orantısı var..18 yaş ile 40 yaşında bir insanın ya da 160 ile 170 boyunda olanun kilosu zaten aynı olmaz yani onun için herkes zayıf diyerekte çok kasmayın kendinizi.. ^^

evet canım jiliye ek olarak göbek hareketlerini yapıyorum, ben slim in 6 nın tümü bu video sanıyorum kahretsin ne kadar da cahilim :(

ben insanların bmi sine bakıyorum, benle kilosu yakın veya aynı da olsa bmi si düşük oluyor yani benden kilolusunu henüz görmedim topikte :(

evet canım jiliye ek olarak göbek hareketlerini yapıyorum, ben slim in 6 nın tümü bu video sanıyorum kahretsin ne kadar da cahilim :(

ben insanların bmi sine bakıyorum, benle kilosu yakın veya aynı da olsa bmi si düşük oluyor yani benden kilolusunu henüz görmedim topikte :(

Benim kilom senden fazla canım için rahatlasın :34:

Ben sadece 10 gün yapıp bıraktığım için bende etki gösteriyordu ama sonrasında nasıl olur bilemem :)
Devam edicem Jillian'a 30 gün boyunca. Sonra Slimin6 yaparım belki bakalım :) Bol göbekli, bol yağlı bir insan olduğum için yolum da uzun ne yazıkki :)

benim de vermem gereken çok kilom var çizelgemde görüldüğü üzere, kilosu bana yakın insan görsem sevinecem ama yok malesef, çoğunluk benim olmak istediğim kiloda.. kaç kilosun canım sakıncası yoksa?
slim in 6 ben de yapıyorum jiliden sonra çünkü benim göbek problemim var jilli yetersiz kalıyor :))

90 kiloyum canım ben :42: Ben direk üst üste bindirmek istemiyorum sporları çünkü öyle yaparsam kısa sürede sıkılırım biliyorum.
Nasılsa yolum uzun diye ben şimdilik sadece Jillian yapıyorum.
Zamanla kondisyon ve sabır kazandıkça artırıcam inşallah sporumu da :31:

Kızlar sizin yaptığınız Jillian Michaels 30 günde 10 kilo verebilsiniz dediği video mu? [şuan benim yaptığım bu]

Bende ayrıca 30 günde forma gir diye bir cd var. içinde diyet programı olan. [hemen hemen yukardakine benziyor.]

Birde yoga ile incel var.

Diğerlerini yapan yada bilgisi olan var mı?

Benim kilom senden fazla canım için rahatlasın :34:
nihayet dermişim :)) canım motivasyonun nasıl, ben bu sefer bayaa kararlıyım, vereceğime çok inanıyorum, jillianı levelleri de 15 er gün yapmayı düşünüyorum malum bu kiloda zorlanmadan yapmak pek mümkün değil, geçen sefer de öyle yapmıştım zaten yani anlıycan yol arkadaşı olabiliriz..

Ben sadece 10 gün yapıp bıraktığım için bende etki gösteriyordu ama sonrasında nasıl olur bilemem :)
Devam edicem Jillian'a 30 gün boyunca. Sonra Slimin6 yaparım belki bakalım :) Bol göbekli, bol yağlı bir insan olduğum için yolum da uzun ne yazıkki :)

90 kiloyum canım ben :42: Ben direk üst üste bindirmek istemiyorum sporları çünkü öyle yaparsam kısa sürede sıkılırım biliyorum.

aynen ben de öyle düşünüyorum , zaten şimdi bile diz ağrım oldu 2 gün ara vermek zorunda kaldım, biraz kilo verip daha da güçlendikçe artırıcam ben de..

Canım ben 76 dan 63-64 lere indim.
Sen şu an76 civarısın sanırım, sana bir şey diyeyim mi? O kilolarda iken kilo vermek daha kolay!
Evet kolay!

Ben o kiloları çokta zorlanmadan verdim.Ne bedenim direndi yede az yemek zorunda bıraktı beni...
Ama şu normal denilen ama benim kendimi hala kilolu hissettiğim 65 altı kilolara indim ya resmen kabus oldu.Kilo vermek çok çok zor oldu.Yemeyi de çok seviyorum kısamıyorum da..
Bi süre dukanla 59 a kadar indim ama yine geri aldım :))

O yüzden diyeceğim o ki bunun avantajının farkında ol, kilo vermek konusunda bizden daha şanslısın.

Bedenin bunun fazla olduğunun farkında ve kilo verirken sana destek, ama bizim durumumuzda köstek oluyor. Afedersin bitarafımızı tırtmazsak kilo veremiyoruz.Ama senin durumun öyle mi? Diyet demeyelim de yediklerine dikkat ediyorsun ee bir de spor yapıyorsun ee kilo verememen için hiç bir sebep yok.
En güzeli kilo verirken sarkma olmayacak.Ama sporsuz verirsen olur.
bu arada Elisabeth'e katılıyorum.Birden yüklenip kendini spordan soğutmamalısın. Göbek sorunun kilo verdikçe gidecek.Slim in six pack karnı toparlıyor evet ama göbekteki de yağ ve bizim yağı yakmamız lazım karnı şekilllendirmek sonraki aşama. Ama zevkli de bir video istiyorsan yap.

Başlamadım henüz ama level 2 yi de izledim dün akşam ve debbie simmons'un slim in six pack teki karın hareketlerinin neredeyse tümünü 30 günlük bu programda zaten yapıyoruz. Debbie yi geçen yıl eliptik bisikletimle çalıştıktan sonra yapıyordum dolayısı ile hareketlere oldukça aşinayım zaten..

En doğrusu bence bu.Spora şimdi alıştırmayın bu kadar kendinizi. Kilonuz fazla olduğundan zaten bedeniniz kilo vermeye meyilli.

Sonra ağırlığınız azalınca artırırsınız..
Kızlar sizin yaptığınız Jillian Michaels 30 günde 10 kilo verebilsiniz dediği video mu? [şuan benim yaptığım bu]

Bende ayrıca 30 günde forma gir diye bir cd var. içinde diyet programı olan. [hemen hemen yukardakine benziyor.]

Birde yoga ile incel var.

Diğerlerini yapan yada bilgisi olan var mı?

30 günde 10 kilo verdiren bir program var mı ? Öyle bir program yok canım eger böyle birşey deniyorsa emin ol külliyen yalan.
30 günde 10 kilo yağdan vermek bence morbid obez filan isen mümkün olabilir ama oda çok ama çok zordur.

nihayet dermişim :)) canım motivasyonun nasıl, ben bu sefer bayaa kararlıyım, vereceğime çok inanıyorum, jillianı levelleri de 15 er gün yapmayı düşünüyorum malum bu kiloda zorlanmadan yapmak pek mümkün değil, geçen sefer de öyle yapmıştım zaten yani anlıycan yol arkadaşı olabiliriz..
aynen ben de öyle düşünüyorum , zaten şimdi bile diz ağrım oldu 2 gün ara vermek zorunda kaldım, biraz kilo verip daha da güçlendikçe artırıcam ben de..

Level1/3 bitti :nazar:
Ben de çok istikrarlıyım inşallah canım. Birbirimize destek olursak daha güzel olur bence de.
15er gün yapmak mantıklıymış. Hemen hemen tüm hareketleri tamamlıyorum ama 15 günde daha sağlam oturur sanki. Bilemedim :)

Dun cok geç oldu yapmadım bugün de boğazlarım indi bakalım ölene asıl olacağım. 2. Levele son 3 gün kaldı bir bitirsek.

Evet spor ve diyet konusundan kendinizi cok zorlamayın. Yapabildiğiniz kadarını yapın. Fazlası zararlı olacaktır. Dikkat ediniz. ^^

Son düzenleme:
Videolara baktımda şimdi Jillian'ın vücudu 30 Day Shred (2009) da fena değil, 6 Weeks Six Pack (2010) da daha da güzel.. Ama Ripped in 30 (2011) de yine sıkı bir vücudu var ama kilo almış.. :P Killer ABS (2012) de yine güzel.. :D

konu yanlış yerde sanırım ama taşıyacak ya da doğru yeri bulacak vaktim yok. bu konunun baş sayfalarında bu ilacı kullananları okudum ve internetten ufak bir araştırma yaptım. karşıma çıkan bir şeyi paylaşak istiyorum. bi bakın derim.
Vcut Gelitirme - Vucut Gelistirme - Bodybuilding

Sizin paylaştığınız makale burada zaten paylaşılmış ve tartışılmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/382484-lcarnitine-kullanan-varmi.html
Benim kişisel düşüncem ise L'Carnitin yalan değil ve ayrıca bu bir ilaç değil besin desteğidir. ... :34:

Son düzenleme:
bugun 1mil leslie sonra jillian ve 8 dakikalik gobek calistiran programi yaptim boylece 1.leveli bitirmis bulunmaktayim kilom degismedi olculerimi almistim 30gun sonrasinda bir daha olcecegim yarin da insallah level 2 ye basliyorum hadi hepimize kolay gelsin

Sizin paylaştığınız makale burada zaten paylaşılmış ve tartışılmış.
http://www.kadinlarkulubu.com/soru-cevap-bolumu/382484-lcarnitine-kullanan-varmi.html
Benim kişisel düşüncem ise L'Carnitin yalan değil ve ayrıca bu bir ilaç değil besin desteğidir. ... :34:

ben sadece okuduğum bir şeyi paylaştım.. herkes bedenine istediğini yapmakta özgür.. tavuk bulyonu bile zararlı diye vücuduna sokmayan insanlar böyle kimyasalları lüp lüp yutuyorlar ya ona şaşırıyorum..

ben sadece okuduğum bir şeyi paylaştım.. herkes bedenine istediğini yapmakta özgür.. tavuk bulyonu bile zararlı diye vücuduna sokmayan insanlar böyle kimyasalları lüp lüp yutuyorlar ya ona şaşırıyorum..

Bende sizinle okuduğum birşeyi paylaştım niye böyle bir tepki veriyorsunuz ? :34:
Tavuk bulyonla L'carnitin aynı şey mi ? Sizin için aynı şey ise kullanmazsınız olur biter. Ama sizin gibi düşünmeyenleri yargılamak size düşmez.

bugun 1mil leslie sonra jillian ve 8 dakikalik gobek calistiran programi yaptim boylece 1.leveli bitirmis bulunmaktayim kilom degismedi olculerimi almistim 30gun sonrasinda bir daha olcecegim yarin da insallah level 2 ye basliyorum hadi hepimize kolay gelsin

Tebrikler ilk leveli bitirmişsin.:46::46:
Bu akşam bende bitiriyorum ve memlekete anneme gidiyoruuuum.:52::52::52::52::52::52:
Pazartesi Level 2 den başlayacağım.

Bende tek fark belimde oldu 5 cm incelmiş gördüm.80 idi 75 olmuş
Ama ben ölçülerimi regl öncesi almıştım ve incelmesi bana gayet normal geldi.O yüzden 30 gün sonunda ölçülerimi tekrar alacağım.Hem o zamanda regl öncesi dönem olacak ve karşılaştırmam daha sağlıklı olur.

Bu akşam L'Carnitim'i işten çıkmadan alacağım ki eve gider gitmez sporumu yapayım duşumu alayım.Daha çantamı toplayacağım :52::52:

Level1/3 bitti :nazar:
Ben de çok istikrarlıyım inşallah canım. Birbirimize destek olursak daha güzel olur bence de.
15er gün yapmak mantıklıymış. Hemen hemen tüm hareketleri tamamlıyorum ama 15 günde daha sağlam oturur sanki. Bilemedim :)
ben 8. dakikadan sonraki kardiyo hareketlerini tam yapamıyorum henüz, o yüzden uzatıcam biraz,sanırım birini çok kolay yapar duruma gelmeden diğer levele geçmemek lazım, sen istersen 10 gün de yapabilirsin zorlanmıyorsan.

Back
X