- 21 Ekim 2012
- 359
- 67
- 118
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.041
1/2 henüz tamamlanmadı ama tamamlanacak inşallah üşenmezsem :)
Bir de burada Slim in 6 deneyen var mı? O bende çok etkili olmuştu ama sırf farklı bir şey denemek istediğimden başladım ben Jillian'a. Bir de genelde kilonuz az çoğunuzun. Benim vermem gereken çok fazla kilom var ve korkuyorm kötü yönde etkilemesinden.
İlerde verememekten falan![]()
Her türlü egzersiz etkili oluyor ya.. Bu da sende etkili olur büyük ihtimalle yapmaya devam et.. ^^
Kilo kişiye göre değişir spor da öyle aslında vücuda bağlı olarak kimisinde çabuk etki gösteriri kimisinde daha uzun yapılması gerekir..
Spor yanı sıra boğaza da dikkat etmek lazım.. O daha çok etkiliyor kiloyu. Hatta o şekilde kilo verdikten sonra spor ile ince bir vücuda sahip olmakta daha kolay..
Mesela sıkı bir göbek yerine sarkık bir göbek ya da kalça daha çabuk etki görüp toplanır.. Çünkü sıkı bir göbek için -burada sıkı ama büyükçene var olan bir göbekten bahsediyorum

Neyse işe ya öyle birşeyler eğer Slim in 6 etkili olduysa bu da katkı sağlayacaktır merak etme.. Bu arada hoşgeldin.. ^^
----
Diğer tüm sporlarımı yaptım ama Jillian kaldı.. =/ Ablamgil falan var bakalım mutfak yolu bizi bekler..
+Müzikle yapmak özellikle hareketli bir müzikle gerçekten daha güç veriyor.. TV de olurda ben ses olamasın diye antrede yapıyorum onun için pek TV bakamıyorum.. Müzikle yapacağım ama bugün geçte oldu ama.. >_<
benim de vermem gereken çok kilom var çizelgemde görüldüğü üzere, kilosu bana yakın insan görsem sevinecem ama yok malesef, çoğunluk benim olmak istediğim kiloda.. kaç kilosun canım sakıncası yoksa?
slim in 6 ben de yapıyorum jiliden sonra çünkü benim göbek problemim var jilli yetersiz kalıyor :))
O Slim in 6'nın tümünü diyor sanırım o da Jillian'a benziyor.. Biz sadece Jillian'a ek olarak göbek hareketlerini yapıyoruz.. -Öyle yapıyordun değil mi?-
Bir de kiloyu sadece kilo olarak görmeyin yani 'Kilo'yu bunun yaş-boy orantısı var..18 yaş ile 40 yaşında bir insanın ya da 160 ile 170 boyunda olanun kilosu zaten aynı olmaz yani onun için herkes zayıf diyerekte çok kasmayın kendinizi.. ^^
Son düzenleme: