Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kizlar supersiniz
ben regl oldum ve yapmadim 2 gundur
3/8 de kaldim simdilik
ya sadece ben miyim istenilen sonuc alamayan
ne yapiyorum ne yapmiyorum bilemedim ki
ne olculer ne de kilo degismedi en azindan ben oyle hissediyorum
regl bitince olculerimi alacagim ve rippede baslayacam Allahim izniyle
daha sIkI diyet yapmam lazim yaptigim bosa gitmesin:18:

kizlar supersiniz
ben regl oldum ve yapmadim 2 gundur
3/8 de kaldim simdilik
ya sadece ben miyim istenilen sonuc alamayan
ne yapiyorum ne yapmiyorum bilemedim ki
ne olculer ne de kilo degismedi en azindan ben oyle hissediyorum
regl bitince olculerimi alacagim ve rippede baslayacam Allahim izniyle
daha sIkI diyet yapmam lazim yaptigim bosa gitmesin:18:

Bende fark ettim bunu eger yedigimize ictigimize dikkat etmezsek guzel sonuclar alamiyoruz...
seninde fazla bir kilon yok o yuzden cok dikkat etmek lazim...
aksam yemegini hafif yemek, ve son ara ogunde sadece sut falan icmek gerekiyor
yatmadan once midede acliktan hafif bir gurultu olmasi lazim ki sabah tartida bir dusus gorelim :)

tamam demekki seni gaza getirmek için hergün beğeni atmam lazım :52:

yok kız ..... valla bildirileri görünce ilk sen geldin aklıma............

canım evet topiği bitirmeme 50 sayfa kaldı ..böyle okuyunca kim nasıl yapınca sonuç almış görmek kolay oluyo ....bazen giriş yapmadan okuduğum için beğenilerin az olmuş yoksa bütün yazdıklarınızı beğendim ..jillian öncüleri olduğunuz için teşekkürler... geri gelmelisin ...bebişlerini benim için öp uykuları düzene girdi mi ikizlerin

ayy hakkaen herşeyi okumuş yaaaaaaaaa...... kız bekarmısın sen işin gücün yokmu... eğer öyleyse acık yardıma gel.. kızların uykusu düzelmedi... genel olarak gündüz uyutmamaya calışıyorum gece uyusunlar diye.... evet geri gelmeliyim..hergün bugün başlıcam diye kalkıyorum... ama tık yok.... bu arada kilo almadım yaaa... ama saldım sanki...

Kızlar show kulüp te Hadise kendi yaptıklarını nasıl kilo verdiğini anlatıyordu.
Pek bu tarz şeyleri kaaliye almam ama söyledikleri çokta mantıklıydı
1 önce hangi tarz diyete niyetliyseniz ya tam ya hiç diyor. Karbonhidradtan patatas, ekmek, pirinç, makarnadan uzak durun (sanki bilmiyos:37:)
2.kardiyo yapın haftada en az 5 gün özellikle sabahları diyor. Ve ilk etapta ağırlık çalısmayın önce yağları yakın sonra ağırlıkları sıkılasmak için ilave edin.
3.Kardiyo 1.1.5 saat yapın eğer çok kiloluysanız 1.45 dakika yapın diyor:31:

Ben karar verdim shredden sonra 55 dakkalık bi program vardı onu yapcem:52:

Ne diyorsunuz Biz kardiyoyu biraz artırırsak verebilirizmi bizi çok seven yağcıklarımızı:29:

Bende fark ettim bunu eger yedigimize ictigimize dikkat etmezsek guzel sonuclar alamiyoruz...
seninde fazla bir kilon yok o yuzden cok dikkat etmek lazim...
aksam yemegini hafif yemek, ve son ara ogunde sadece sut falan icmek gerekiyor
yatmadan once midede acliktan hafif bir gurultu olmasi lazim ki sabah tartida bir dusus gorelim :)

cok dogru soyluyorsun
yediklerimize dikkat etmeden guzel sonuc ortaya cikmiyor
ben aksam cosuyorum elimde degil:17::17::17:

Beslenme konusu o kadar genis bir konu ki...
Okudukca yeni bilgiler ogreniyorum, ogrendikcede ne kadar az bildigimi anliyorum...
benim tek savundugum sey: uc ana uc ara ogundur
bir kac sene once 64de takilmisti benim kilom (hamilelikten kalan son kilolarim gitmiyordu)
bir sene boyunca veremedim
sonra uc ana uc ara ogune gectim kilolar kendiliginden gitti...
tabi abur cuburu kesmistim

bence karboyu kesmek dogru degil...
vucudun onada ihtiyaci var
karbo almazsak vucut yag yakamazmis...

Canım gelişmelere çok sevindim gerçekten.
Ben bu sabah baktım kilo almış görünüyorum 65,8.
ik hafta önce 64,5 idi...
ama reglim tam olarak bitmedi, gerçi bitince de fark edeceğini sanmam saglam yiyorum cünkü :33:
Neyse ki kilo almış hissetmiyorum kendimi spor iyi geliyor o baglamda.
lakin dün akşam yapamadım çok ama çok canım sıkkındı halimde yoktu
eve de geç geldim zaten duş alıp yattım.
haftasonu bu işi bitirmeyi düşünüyorum bakalım fırsatım olacak mı.
Olmazsa da en azından cumartesi ara verebilirim bir günden fazla ara olmamalı bu haftasonu cünkü hakkımı dün akşam da kullandım.
eskiden bogazımı salamıyordum kilo alma korkusundan şimdi sporu bırakma korkusu gelişti bence bu daha saglıklı.
ama yine de sana hesap verme durumum yüzünden utanmadım değil yaa..
ama valla çok zorlanıyorum inan bana akşam mutfaga bile girmedim eşim batırmış ortalığı bide onun işi çıktı :52:

Aynısını bana da yaptı aa bi bakmışım level 1 deki msjlarım begenilmiş.
nazfiliz alemsin :27::27:

olsun canım vicdan yapma, ben de dün kaytardım :)) dün tatil ilan ettim kendime, haftaya eğitime gidiyorum orda nasıl yaparım bilmiyorum ama, bakıcaz artık.. orda bi de kilo alıp gelmezsem iyidir..

mahzencim super sonuc almissin tebrikler
kilo da vermis sIkilasmissin da
cizelgen de cok guzel caliyorum senden izninle:16:

teşekkür ederim, tabiki de alabilirsin..

Beslenme konusu o kadar genis bir konu ki...
Okudukca yeni bilgiler ogreniyorum, ogrendikcede ne kadar az bildigimi anliyorum...
benim tek savundugum sey: uc ana uc ara ogundur
bir kac sene once 64de takilmisti benim kilom (hamilelikten kalan son kilolarim gitmiyordu)
bir sene boyunca veremedim
sonra uc ana uc ara ogune gectim kilolar kendiliginden gitti...
tabi abur cuburu kesmistim

bence karboyu kesmek dogru degil...
vucudun onada ihtiyaci var
karbo almazsak vucut yag yakamazmis...

Söylediklerin çok dogru, ama karbo yoksa beden yag yakamazmış önermesine katılmıyorum
kardiyo da beden önce karboları yakar ama karbodan zengin beslenirseniz - son zamanlardaki bendeniz gibi :27:- sporunuz bittiğinde hep karbo yakıldığından yagdan yakamazsınız.
dukanda mesela düşük karbo diyeti ve çok güzel yagdan veriyorsunuz.
ama ben yapamıyorum o ayrı :27:

olsun canım vicdan yapma, ben de dün kaytardım :)) dün tatil ilan ettim kendime, haftaya eğitime gidiyorum orda nasıl yaparım bilmiyorum ama, bakıcaz artık.. orda bi de kilo alıp gelmezsem iyidir..

Allah senin iyiliğini versim emi :1::1:
Sende mi yahu?
Kız biz ikiz filandıkta hastanede mi ayrı düştük bilemedim şimdi :60:
Dün akşam kaytardım sende kaytarmışsın oh içim rahatladı :52:
Bu akşam ben level 3-8 yapcam sende 10 dimi?
Eşim yok h sonu,oldukça rahatım...
ama yarın yapabilir miyim emin değilim, abime geçme durumum var ama sabahtan yapmak için kasıcam kendimi bu kez, en azından haftasonu böyle yapabileyim..
Off mahzen sen iştahına nasıl hakim olabiliyorsun ben diyetten bıkmışım sanırım kendime özel yemek pişirmekle filan uğraşamıyorum yaaaaaaaaaa:18:

Son düzenleme:
Mahseeeeeeeeeeeeen !:27::27::27:
Kız mahsen nerdesin bak sportifçe giyindim başlıyorum ha seni de bekliyorum.:27::27:
Bu akşam da kaytarırsak sopayı hakediyoruz hee ona göre :27::27::27::27::27:

Allah senin iyiliğini versim emi :1::1:
Sende mi yahu?
Kız biz ikiz filandıkta hastanede mi ayrı düştük bilemedim şimdi :60:
Dün akşam kaytardım sende kaytarmışsın oh içim rahatladı :52:
Bu akşam ben level 3-8 yapcam sende 10 dimi?
Eşim yok h sonu,oldukça rahatım...
ama yarın yapabilir miyim emin değilim, abime geçme durumum var ama sabahtan yapmak için kasıcam kendimi bu kez, en azından haftasonu böyle yapabileyim..
Off mahzen sen iştahına nasıl hakim olabiliyorsun ben diyetten bıkmışım sanırım kendime özel yemek pişirmekle filan uğraşamıyorum yaaaaaaaaaa:18:

ben de kaytardım valla napayım canım hiç istemedi, şu tibia ağrılarım da hafifledi bu arada dinlenince:))
iştahıma hakim olduğumu da nerden çıkardın, daha doğrusu kendime özel yemek yaptığımı, ben de ne pişerse ondan ama daha az yiyorum açıkçası çalışan bir bayan ev halkına ayrı, kendine ayrı nasıl yemek yapar ya, en azından ben yapamam o kadar hamarat değilim, tatlıyı kestim ve porsiyon küçülttüm hepsi bu yani.. bence de senle oldukça benzeşiyoruz ikiz falan mıydık kine? belkim burçlarımız aynıdır, senin burcun ne ola ki??

Son düzenleme:
gittin mi kız hemen :)) valla haftasonu da gelmezsin sen, napalım artık pazartesiyi bekliycez ama haftaya da ben eğitimdeyim il dışına ankaraya gidiyorum ve yoğun bir program geç saatlere kadar ders var ben de anca akşam gelebilirm heralde..

yok kız ..... valla bildirileri görünce ilk sen geldin aklıma............

ayy hakkaen herşeyi okumuş yaaaaaaaaa...... kız bekarmısın sen işin gücün yokmu... eğer öyleyse acık yardıma gel.. kızların uykusu düzelmedi... genel olarak gündüz uyutmamaya calışıyorum gece uyusunlar diye.... evet geri gelmeliyim..hergün bugün başlıcam diye kalkıyorum... ama tık yok.... bu arada kilo almadım yaaa... ama saldım sanki...

kız nolucak ki aylardır 500 sayfacık yazmışsınız:9::9::9::9:..bizim karatay topiği ben girdiğimde 4000.sayfadaydı mayıstan beri 7200 oldu yani 3000 sayfa ....bazı gün 40 sayfa oluyo yazılanlar.....neyse canım ben 38 yaşında iki oğlu olan yaşlı bi kadınım ....oğlanlar liseye gidiyo eskisi gibi çocukların bana ihtiyacı yok vaktim bol sayılır ...kızım olmadığı için herhal kızları çok seviyom ..keşke gelebilsem de mıncıklasam bebişlerini ...geri gel movenius kendini yanlız hissediyo bak...sporu bırakınca nasıl bi etki oldu vucudunda..hani spora alışınca hep yapmak gerekirmiş ya yapmassan kilo geri gelir sarkma olurmuş falan .......ben spora bu yaşta başladım bunlardan pek anlamam öğrenmeye çalışıyorum

valla canım bugün hiiiç mi hiiç istemiyorum ama ben de giyindim birazdan başlıycam sen bitirmişindir heralde oh ne güzel
Bunu yazdığında bitmemişti henüz ama ivit bitirdim canım bugünde çook şükür.

ben de kaytardım valla napayım canım hiç istemedi, şu tibia ağrılarım da hafifledi bu arada dinlenince:))
iştahıma hakim olduğumu da nerden çıkardın, daha doğrusu kendime özel yemek yaptığımı, ben de ne pişerse ondan ama daha az yiyorum açıkçası çalışan bir bayan ev halkına ayrı, kendine ayrı nasıl yemek yapar ya, en azından ben yapamam o kadar hamarat değilim, tatlıyı kestim ve porsiyon küçülttüm hepsi bu yani.. bence de senle oldukça benzeşiyoruz ikiz falan mıydık kine? belkim burçlarımız aynıdır, senin burcun ne ola ki??

Tibianın iyi olmasına sevindim, bende o bitti de böyle resmen merdiven çıkarken diz kapaklarım çepeçevre agrıyor..
Az yiyorum diyorsun iştahına hakimsin işte,ben gayette yiyorum valla kilo alıyorum ama bedenen pek fark yok gibi.
Bugün işyerinden bi kız arkadaşıma da sordum bende kilo alma durumu var mı diye hayır yok gibi ama popon kalkmış dedi :D
Benim burcum koç ;) Senin ?
gittin mi kız hemen :)) valla haftasonu da gelmezsin sen, napalım artık pazartesiyi bekliycez ama haftaya da ben eğitimdeyim il dışına ankaraya gidiyorum ve yoğun bir program geç saatlere kadar ders var ben de anca akşam gelebilirm heralde..

Yok kız şimdi sporumu yaptım ya gelir yazarım buraya yapmasam yazmam ama gelmem de yüzüm olmaz :D
Ben yarın gelmem evet ama sabahtan 3/9 yapmaya niyetlendim bakalım tembel totomu kaldırabilirsem..
Sana görüşemezsek iyi yolculuklar canım fırsat bulabilirsen programına başla ve sakın bizi habersiz bırakma merakta kalırız.. :26:

Söylediklerin çok dogru, ama karbo yoksa beden yag yakamazmış önermesine katılmıyorum
kardiyo da beden önce karboları yakar ama karbodan zengin beslenirseniz - son zamanlardaki bendeniz gibi :27:- sporunuz bittiğinde hep karbo yakıldığından yagdan yakamazsınız.
dukanda mesela düşük karbo diyeti ve çok güzel yagdan veriyorsunuz.
ama ben yapamıyorum o ayrı :27:

tabiki karbonhidrata yuklen demiyorum :)
kisitlamak lazim ama tamamen kesmek dogru degil cunku karbonhidrat vucuda enerji verir ve eger kesersen vucut halsiz duser
karbonhidrat tuketmezsen hem yagdan hem kastan gider...
ben pek diyetten anlamam cunku bir diyete bagli kalmak bana cok zor geliyor...
en guzeli saglikli beslenmek ve kompleks karbonhidratlar tuketmek...

diz agrisindan bahsetmissin sero...
ripped in 30de week 3de dizlerimin cayir cayir yandigini hissediyorum...
cok sukur agri sizi kalmadi ama cok calistiriyor dizleri...

kız nolucak ki aylardır 500 sayfacık yazmışsınız:9::9::9::9:..bizim karatay topiği ben girdiğimde 4000.sayfadaydı mayıstan beri 7200 oldu yani 3000 sayfa ....bazı gün 40 sayfa oluyo yazılanlar.....neyse canım ben 38 yaşında iki oğlu olan yaşlı bi kadınım ....oğlanlar liseye gidiyo eskisi gibi çocukların bana ihtiyacı yok vaktim bol sayılır ...kızım olmadığı için herhal kızları çok seviyom ..keşke gelebilsem de mıncıklasam bebişlerini ...geri gel movenius kendini yanlız hissediyo bak...sporu bırakınca nasıl bi etki oldu vucudunda..hani spora alışınca hep yapmak gerekirmiş ya yapmassan kilo geri gelir sarkma olurmuş falan .......ben spora bu yaşta başladım bunlardan pek anlamam öğrenmeye çalışıyorum

maşallah canım yaşlarımız yakın sayılır ama sen oğlanları bayaa büyütmüşsün, erken kalkıp yol alanlardansın, benimki ilkokula gidiyor daha, ben de 35 yaşındayım :))

Bunu yazdığında bitmemişti henüz ama ivit bitirdim canım bugünde çook şükür.

Tibianın iyi olmasına sevindim, bende o bitti de böyle resmen merdiven çıkarken diz kapaklarım çepeçevre agrıyor..
Az yiyorum diyorsun iştahına hakimsin işte,ben gayette yiyorum valla kilo alıyorum ama bedenen pek fark yok gibi.
Bugün işyerinden bi kız arkadaşıma da sordum bende kilo alma durumu var mı diye hayır yok gibi ama popon kalkmış dedi :D
Benim burcum koç ;) Senin ?

Yok kız şimdi sporumu yaptım ya gelir yazarım buraya yapmasam yazmam ama gelmem de yüzüm olmaz :D
Ben yarın gelmem evet ama sabahtan 3/9 yapmaya niyetlendim bakalım tembel totomu kaldırabilirsem..
Sana görüşemezsek iyi yolculuklar canım fırsat bulabilirsen programına başla ve sakın bizi habersiz bırakma merakta kalırız.. :26:

ateş grubu olduğunu tahmin etmiştim :)) ben de aslan malum bir de yay var iyi anlaştığımız :)) rippede pazartesi mi başlıyoruz salı mı netleştirelim de ben bundan sonra sabahları yürüyüş yapıcam rippede kadar sizi haber ederim bulduğum fırsatlarda inşallah :)

yav diz ağrımız yenice hafifledi yine mi başlıycak yaa..

Son düzenleme:

Ne güzel ..
Umarım o zamanlarıda göreceğiz.
Dizlerim fena çünkü biliyorum zayıflar, kuvvetlendikce o agrılar azalacak.
karbo konusunda da hemfikiriz :34:
ateş grubu olduğunu tahmin etmiştim :)) ben de aslan malum bir de yay var iyi anlaştığımız :)) rippede pazartesi mi başlıyoruz salı mı netleştirelim de ben bundan sonra sabahları yürüyüş yapıcam rippede kadar sizi haber ederim bulduğum fırsatlarda inşallah :)

yav diz ağrımız yenice hafifledi yine mi başlıycak yaa..

Nerden tahmin ettin ya :52::52::52:
Yalnız bu kadar olur, ne zaman kendime yakın birini görsem o aslan oluyor.
burada ve günlük hayatta tanıştığım ve uzun sohbetler ettiğim bi kaç aslan kadını daha oldu:27: EŞim de yay ama iyi anlaştığımız söylenemez:9::9:

Salı başlayalım mı ne dersin ? Haftasonları çok tutarsızım :26:

Back
X