- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #5.901
boş durmamak adına çok hoplama zıplaması yok diye 30 ds level 1 yaptım kesmedi benine zmn bitti anlamadım bile ne yapsam acaba. kaldığım yer 5. kat komşular bıdı bıdı eder diye kaldığım evdekileride huzursuz etmemek icin bi çare bulmalıyım.
ogltkn nerdesinnnnnn
killer abs yapıcam 1 hafta baktım level 1 hoplayıp zıplama yönünden rahat ses yapacak hareket yok akşam tok karına kıyafetle tartılıp 65 kilo geldimbirde sabah aç karna çıkayım bakalım kaç gelicek yine 65 gelse bile çok iyi takılmıştı çünkü kilom
![]()
moveniusum, seni takipteyim, geldim :))
sessizlik bakımından doğru karar..Hatırladığım kadarıyla, kardiyolarda high knees ler var ama onları da parmak uçlarında yaparak sessiz çalışabilirsin. Body revolutiondan sonra sana özelikle de ilk 1-2 gün kolay gelebilir shred gibi. Bana bile kolay gibi gelmişti bodyR yapmadığım halde. Ama en advanced şekilde ve zorlandığını hissederek yapmaya çalış. Zaten circuitler aynı ripped in 30 gibi hızlı geçiyor. Bi bakıyosun bitivermiş. Isınması, hareketler, soğuması hepsi toplam 30dk.
Yapınca yorumlarını yaz olur mu?
Bu arada kilon için de tebrikler, sanırım revolution bittiğinde gerçekten istediğin gibi 60 olacaksın :))
Son düzenleme: