Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba, yapanlar ve gaza getirenlere teşekkürlerimi iletiyorum.beni de aranıza alın :D
bende yeni başladım. başlamadan ölçülerimi aldım. zorlasa da hayatımdan cok memnumdum. güya tamamlayıp başarı öyküsü olarak buraya yazacaktım :P level 2 ye geçtim geçeli dizlerim ağrıyor. teyzeler gibiyim. " sana zahmet şunu uzatıver yavrummm" diip duruyorum :( dün level 2 de 4. günümü yapacaktımki dizlerimin ağrısı beni biraz korkuttu. ara verdim. ama bugün tekrar yapmak istiyorum. önerileriniz neler?

selam kizlar
pazartesi bende tekrar basliyorum ama elimde yeni video yok...
elinde linkleri olan varsa paylasabilir mi? extreme shed and shred, shred it with weights yada yoga meltdown bunlardan birini yapmak istiyorum
videolar yetismezse ripped'i yaparim...
ripped'i bitireli baya oldu, kilo almadim... hatta bir kilo daha gitmis bu gunlerde...
kendimi hala dinc hissediyorum spor yapiyormus gibi...
pazartesini iple cekiyorum...

@mahzencigim: kendini uzme, bu hayatta hersey bizim icin... umarim kisa zamanda kendini toplar aramiza donersin...

merhabalar..ben geldim gene :40: başlayalı 2 gün oldu.1/2 yi yaptım.ama yarın yapabilecekmiyim bilmiyorum :27: acayip terletti ve bacaklarımda ve az göbikim de bölünmeler var kıpraşamıyorm fazla :30: ama 2 günde farketmeye başladım desem inanırmısınız :kkk: yediklerime de dikkat ediyorum aynı zamanda.yürüyüş yapasım var şiddetli şekilde ama kızım var küçük onla yapamıyorum.o yüzden jillian e devam.bitirdikten sonra az yemeye çalışıcam artık.spor daha zor anasını satam :27:

kilo almisim moralim yok :18:

Ben tartılmaya bile korkuyorum apelsin ama bende almışım sanırım.
Geçen kolumu bi sıktım abovv resmen rambo gibi kasım var.. Ay sevmedim ama böyle kaslı kaslı kendimi..
Çünkü bi yandan yediğim için yag altında kaslarım oluşuyor irileşiyorum.. :1::1:
İki üç gündür spor yapamıyorum benim de mahzeninki gibi sorunlarım var insanın canı sıkkın olunca kolunu kaldıracak hali olmuyor zaten annem geldi abimlerde kalıyor onlara gittim kaldım haftasonu bende...
O yüzden bugün devam edeceğim kaldığım yerden..
Perşembe week 2-2 yi yapıyodum ama yarım kaldı o yüzden o günü hiç yapılmamış varsayıyorum week2-2 den başlayacağım bugün..
Bugün yaparım bahanem yok yemegim filan da var çünkü..

Selam kızlar umarım herkes iyidir
beni soracak olursanız pek iyi sayılmam, gerçekten zor günler geçiriyorum özellikle son bir haftadır. gerek iş gerekse özel hayatımda ciddi sorunlar vardı hala düzelmiş sayılmaz ama iş hayatında en azından bugün itibariyle olumlu gelişmeler oldu. özel hayatıma gelince; eşimle ciddi problemlerimiz var, boşanmanın eşiğindeyiz rabbim hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin inşallah.

o yüzden giremiyorum ne zamandır, spora da başlayamadım doğru dürüst ama inşallah en kısa sürede başlıycam, stress yönetiminde olumlu etkisi olduğu için biran önce başlamam lazım.. Şerocum sana yetişmem artık oldukça zor görünüyor :(

2013 yılının hepimize sağlık, mutluluk,para ve fit bir beden getirmesini diliyorum..
Şimdilik hoşçakalın..

Hepimiz dönem dönem bu yollardan geçiyoruz. Bende geçtim 2 kez: 37:
Bu inişler çıkıslar olmasa hayat ne bunalım ne sıkıcı olurdu. Yeterki üstesinden gelmeyi bilelim. Kendimizi yıpratmadan atlatmayı bilelim:16:

Bazen sıkıntılar bizler için bir dönüm noktası oluveriyor.
Ben şahsen hayatımdaki insana hayatımdan yer vermek değil, hayatımı kendilerine verdiğimi bunun ne kadar yanlıs oldugunu kimseye ederinden fazlasını vermemem gerektiğini anlamıs oldum.
Devam ederken kendi şartlarımı kurallarımı sıralayarak devam kararı aldım.

Diyeceksinizki evlilikte olurmu bence olmassa olmaz:40:
Herkes kendi yerini karşısndakinin değerini bilereke davranacak.

Neyse çok uzatıp bunaltmayım cümlemizin hakkında hayırlısı:16:

Hepimiz dönem dönem bu yollardan geçiyoruz. Bende geçtim 2 kez: 37:
Bu inişler çıkıslar olmasa hayat ne bunalım ne sıkıcı olurdu. Yeterki üstesinden gelmeyi bilelim. Kendimizi yıpratmadan atlatmayı bilelim:16:

Bazen sıkıntılar bizler için bir dönüm noktası oluveriyor.
Ben şahsen hayatımdaki insana hayatımdan yer vermek değil, hayatımı kendilerine verdiğimi bunun ne kadar yanlıs oldugunu kimseye ederinden fazlasını vermemem gerektiğini anlamıs oldum.
Devam ederken kendi şartlarımı kurallarımı sıralayarak devam kararı aldım.

Diyeceksinizki evlilikte olurmu bence olmassa olmaz:40:
Herkes kendi yerini karşısndakinin değerini bilereke davranacak.

Neyse çok uzatıp bunaltmayım cümlemizin hakkında hayırlısı:16:

teşekkürler elif havva;
ben de suan zor bir dönemden geçiyorum, eşime ve annesine gereğinden fazla değer verdiğimi anladım.. bundan sonra bu hatayı yapmıycam.. sınırlarımı çizecem ve sınırdan öteye gitmelerine izin vermiycem.. yaşadığım gerçekten zor ama bunun da bir sebebi, benim henüz göremediğim iyi bir sebebi vardır diye düşünüyorum.. Kendimi üzmiycem artık..
Şerocum sen de üzülme.. olan oldu artık önümüze bakmamız lazım..
Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler..

Son düzenleme:
teşekkürler elif havva;
ben de suan zor bir dönemden geçiyorum, eşime ve annesine gereğinden fazla değer verdiğimi anladım.. bundan sonra bu hatayı yapmıycam.. sınırlarımı çizecem ve sınırdan öteye gitmelerine izin vermiycem.. yaşadığım gerçekten zor ama bunun da bir sebebi, benim henüz göremediğim iyi bir sebebi vardır diye düşünüyorum.. Kendimi üzmiycem artık..
Şerocum sen de üzülme.. olan oldu artık önümüze bakmamız lazım..
Görelim Mevla neyler, neylerse güzel eyler..

Mahzencim ben artık oluruna bıraktım, çünkü anladım ki üzüldükçe ancak kendime ediyorum.Beni üzenlere hiçbirşey olmuyor.
Bende elifhavva gibi şartlarımı koydum ona göre hayatıma devam edeceğim..

Bu arada akşam eve geldim yine yedim de yedim.
Gerçi çok yemedim ama zararlı şeyler yedim kızartma kalamar gibi ::26:
Şimdi giyindim sporumu yapacağım
week 2 -2 ripped in 30..

kizlar ne oldu ya boyle cok uzuluyorum..
Donem donem herkeste oluyor boyle zamana birakmak lazim her evlilikte olan seyler bunlar ben de yasadim birtakim problemler
Ailesi olsun esimle ilgili olsun
Simdi de esim issiz hazira dayadik kendimizi
Cok sIkintiliyim spor yaparak hem stress atiyordum hem hedef koyarak hayatima renk katmaya calisiyordum
Babam geldi guzel agirlayacam derken nasil kilo aldigimi farketmemisim
Sporu biraktiktan sonra cok kilo aliniyormus inanmazsiniz 2 haftada 3-4 kg almisim ve vucut ayni eskisi gibi olmus..
Simdi 0 dan degil eksilerden basliyacagim
Spor yapmadan ayni sekilde yedigim zamankinden 2 kilo daha fazlayim bu ne yaa:(
Off uykum kacti kizlar Allah yardimciniz olsun sizin icin en guzeli neyse onu diliyorum

merhaba kızlaarr :)
Size birşey sormak istiyorum. Ben 4 gündür 30ds ı yapamadım diyorum ki bu aradaki farkı kapatmak için bir günde 2 kere mi yapsam. 30 güne tamamlamak istiyordum çünkü ya da normal şekilde yapıp geç mi bitirsem bilemedim. Sizce ne yapayım?

kizlar ne oldu ya boyle cok uzuluyorum..
Donem donem herkeste oluyor boyle zamana birakmak lazim her evlilikte olan seyler bunlar ben de yasadim birtakim problemler
Ailesi olsun esimle ilgili olsun
Simdi de esim issiz hazira dayadik kendimizi
Cok sIkintiliyim spor yaparak hem stress atiyordum hem hedef koyarak hayatima renk katmaya calisiyordum
Babam geldi guzel agirlayacam derken nasil kilo aldigimi farketmemisim
Sporu biraktiktan sonra cok kilo aliniyormus inanmazsiniz 2 haftada 3-4 kg almisim ve vucut ayni eskisi gibi olmus..
Simdi 0 dan degil eksilerden basliyacagim
Spor yapmadan ayni sekilde yedigim zamankinden 2 kilo daha fazlayim bu ne yaa:(
Off uykum kacti kizlar Allah yardimciniz olsun sizin icin en guzeli neyse onu diliyorum

Apelsincim ben bi topikte okumuştum sende kv ile zorluklar yaşamışsın.
Herkesinşu hayatta sınavı var demek ki bir şekilde sınanıyoruz..
2 haftada o kadar kilo almış olamazsın ya emin misin?
regl oluyo olabilir misin?
Ben tam sopalıkım ama.Gittikçe şişiyorum.
Yarın sabah tartılcam korkunun ecele faydası yok.
löp löpe götürürken tartıdaki kg yu gözümün önüne getirirsem belki faydası olur.:27:

Apelsincim ben bi topikte okumuştum sende kv ile zorluklar yaşamışsın.
Herkesinşu hayatta sınavı var demek ki bir şekilde sınanıyoruz..
2 haftada o kadar kilo almış olamazsın ya emin misin?
regl oluyo olabilir misin?
Ben tam sopalıkım ama.Gittikçe şişiyorum.
Yarın sabah tartılcam korkunun ecele faydası yok.
löp löpe götürürken tartıdaki kg yu gözümün önüne getirirsem belki faydası olur.:27:

Evet serocum hayat oyle sinavlarla renklenir zaten
O 4 kilocuklari almis gibi gorunuyorum tabii tarti saka yapmadiysa
InsAllah gormezsin artilari insaninin emekleri bosa gittigini gorunce hevesi kiriliyor
Ben carsamba baslayacagim nasip olursa iyi geceler tatli ruyalar herkese..

Mahzencim ben artık oluruna bıraktım, çünkü anladım ki üzüldükçe ancak kendime ediyorum.Beni üzenlere hiçbirşey olmuyor.
Bende elifhavva gibi şartlarımı koydum ona göre hayatıma devam edeceğim..

Bu arada akşam eve geldim yine yedim de yedim.
Gerçi çok yemedim ama zararlı şeyler yedim kızartma kalamar gibi ::26:
Şimdi giyindim sporumu yapacağım
week 2 -2 ripped in 30..

evet canım düşündükçe olan bize oluyor, karşı taraf için hava hoş..
ben geç kaldım ama yaptım sporumu çok şükür.. oğlum bırakmadı bilgisayarı anca geldim..

merhaba kızlaarr :)
Size birşey sormak istiyorum. Ben 4 gündür 30ds ı yapamadım diyorum ki bu aradaki farkı kapatmak için bir günde 2 kere mi yapsam. 30 güne tamamlamak istiyordum çünkü ya da normal şekilde yapıp geç mi bitirsem bilemedim. Sizce ne yapayım?

bence de 2 kez yapabilirsin ağır gelmeyecekse... ben yapamadığım günlerin yerine 2 kez yaptığım olmuştu, yapabilirsin bence

Kızlar ne oluyoruz böle yaa:14:
Ay bende bu akşam bir çıkolatalı gofret, bir tane mini eticin, Sabah ekmek arası helva:53:
Bir kase mercimek çorbası eyvah dukancı arkadaşlar duymasın resil oldumm:30:

Neyse bugün yeme günü ilan etmis olim yarın tamgaz devam

Çocuk kolunu kırdı yılbasıda resil oldu.Okulada gidemiyor kaldım evde nerde yürüyüslerim kosularım:31:

Kilo aldım belim kalınlaştı jillian beni şişirdi diye elifhavva kardeşim.:27::27::27:
Amanınnn ben bu günleride mi göreceeedimmm ::52::52::52::52:
Gözün aydın valla ne diyeyim sabreden derviş sonunda ermiş...
Aynen devam..
Başarılar

:16::16:
Ay sölemeye utanıyorum ama Hadisenin önerisine biraz kulak verdim:52:
Jilliana arada devam ediyorum.Kaslarımın erimesini istemem ne zorluklarla yaptım:)
Pilates,yürüyüs,koşu ve diete devam ederek (nasıl dietse:33:) sonuca ulaştım ama bitmedi:34:

Son düzenleme:
Back
X