Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

fıtıktan sonra ev taşıma vs 2 haftadır yapamıyordum bugün body revolution son 2 haftasına başladım :) taşınmadan dolayı hazır yemekler pideler vs. yinede kilo almamışım kaslarım saolsun :) yakmışlar yediklerimi :P

kızlar ya ben dün shredin level 2 sinin 7.gününü yaptım. tartıya cıkmaya zaten korkuyorum da aynada da değişiklik yok gibi. 18 günde gerçi ne kadar değişiklik olur ya :( bilmiyorum. bana bir gaz verin , sizde de böyle oldumu. üstelik yediklerime de dikkat ediyorum. bütün hareketleri yapmaya çalışıyorum. deli gibi de terliyorum. ben incelemeyecek miyim yaaa :( sadece shredle olmuyomu acaba? yanına bir şey daha mı eklesem :S çok mutsuzum :( yardımmm

Evet serocum hayat oyle sinavlarla renklenir zaten
O 4 kilocuklari almis gibi gorunuyorum tabii tarti saka yapmadiysa
InsAllah gormezsin artilari insaninin emekleri bosa gittigini gorunce hevesi kiriliyor
Ben carsamba baslayacagim nasip olursa iyi geceler tatli ruyalar herkese..

Valla yine tartılamadım.
Kahvaltı yapayım evden çıkayım derken fırsat bulamadım.
Istanbulda çok kar var en azından benim oturduğum yerde epey var.
Servisi bi sürü beklettim valla heheh...

evet canım düşündükçe olan bize oluyor, karşı taraf için hava hoş..
ben geç kaldım ama yaptım sporumu çok şükür.. oğlum bırakmadı bilgisayarı anca geldim..

Selam mahzencim
Aynen öyle, valla takmayacam artık ne kocanın derdini ne kaynana ne görümce. yetti be :)
Bende yaptım valla..
Uzun uzun aralar vermedim dizi mizi de izlemedim sporumu yaparken o yüzden çok uzatmadan bitirdim dün gece.
Karnitin bitmişti o yüzden pek zorlanıyorum alayım bari pahalı mahalı demeden.
Geçen seneden protein tozum vardı onu da alıyorum.
Yalnız bu kaslanmanın artıları da var.Karda daha saglam basıyorum yere.. hehehhe...

Kızlar ne oluyoruz böle yaa:14:
Ay bende bu akşam bir çıkolatalı gofret, bir tane mini eticin, Sabah ekmek arası helva:53:
Bir kase mercimek çorbası eyvah dukancı arkadaşlar duymasın resil oldumm:30:

Neyse bugün yeme günü ilan etmis olim yarın tamgaz devam

Çocuk kolunu kırdı yılbasıda resil oldu.Okulada gidemiyor kaldım evde nerde yürüyüslerim kosularım:31:

Oh maşşallah yarasın elif :) Valla ben nutellaları yedim yedim acısı şimdi çıkıyor. kilo aldım sanırım tartılamadım da. Bu sabahtan itibaren dikkat etmeye başladım mesela şekersiz içtim çayı. iki dilim köy ekmegine yagsız tost iki haşlanmış yumurta ile. şu dukanik yemekleri yapıp taşımakla ugraşabilsem sporla iyi yag yakardık aslında ama yok ya olmuyor. neyse biraz alıştırayım kendimi de bakarsın dukanik olaya da kayabilirim haftada iki gün saf p yapsam yine yeterdi...
Oğlana da geçmiş olsun küçük mü ? nasıl oldu ?

Ay sölemeye utanıyorum ama Hadisenin önerisine biraz kulak verdim:52:
Jilliana arada devam ediyorum.Kaslarımın erimesini istemem ne zorluklarla yaptım:)
Pilates,yürüyüs,koşu ve diete devam ederek (nasıl dietse:33:) sonuca ulaştım ama bitmedi:34:

Hadisenin önerisi ne ola ki ? :44:

fıtıktan sonra ev taşıma vs 2 haftadır yapamıyordum bugün body revolution son 2 haftasına başladım :) taşınmadan dolayı hazır yemekler pideler vs. yinede kilo almamışım kaslarım saolsun :) yakmışlar yediklerimi :P

Aa movenius.
Dün aklımdan geçiyordun nerede bu kız diyordum.
Demek kg almamışsın kaslarına saglık. Çok sevindim valla. Darısı başımıza.
Baksana başlayalı iki ayı geçmiş bizim. kaslandım epey sanırım ama kilo vermeye gelince koca boğazımdan fırsat olmadı.
mart başı fuarımız var en azından o zamana kadar biraz toparlanmalıyım.

kızlar ya ben dün shredin level 2 sinin 7.gününü yaptım. tartıya cıkmaya zaten korkuyorum da aynada da değişiklik yok gibi. 18 günde gerçi ne kadar değişiklik olur ya :( bilmiyorum. bana bir gaz verin , sizde de böyle oldumu. üstelik yediklerime de dikkat ediyorum. bütün hareketleri yapmaya çalışıyorum. deli gibi de terliyorum. ben incelemeyecek miyim yaaa :( sadece shredle olmuyomu acaba? yanına bir şey daha mı eklesem :S çok mutsuzum :( yardımmm

Biraz zaman tanımalısın kendine ve bedenine.
daha beden yeni alışıyor spora.
kaslanıyorsundur ama incelmeyi sonra göreceksin.
Tabi diyetine dikkat edersen. bu gerçekten anahtar önemde. bende spora devam ettim ama yemelerime hakim olamadım.
o yüzden inceleceğime kalınlaştım :1:

Oh maşşallah yarasın elif :) Valla ben nutellaları yedim yedim acısı şimdi çıkıyor. kilo aldım sanırım tartılamadım da. Bu sabahtan itibaren dikkat etmeye başladım mesela şekersiz içtim çayı. iki dilim köy ekmegine yagsız tost iki haşlanmış yumurta ile. şu dukanik yemekleri yapıp taşımakla ugraşabilsem sporla iyi yag yakardık aslında ama yok ya olmuyor. neyse biraz alıştırayım kendimi de bakarsın dukanik olaya da kayabilirim haftada iki gün saf p yapsam yine yeterdi...
Oğlana da geçmiş olsun küçük mü ? nasıl oldu ?

6 yaşına girdi yılbasında, ay düşüp kolunu kırdığı yerde tam komedilik:9:
carrefour un oyun alanında kapalı çeviri üzeri minderli yerler varya orda kırdı:44:
Sanırım kolu ters altında kalmıs

Hadisenin önerisi ne ola ki ? :44:

Daha evvel yazmıstım canım
Önce yağları yakın sonra sıkılasmak için kardiyo diyordu
ikisi bir arada bizim çektiğimiz sıkıntıların olacağını belirtiyordu, yani şişme:34:

6 yaşına girdi yılbasında, ay düşüp kolunu kırdığı yerde tam komedilik:9:
carrefour un oyun alanında kapalı çeviri üzeri minderli yerler varya orda kırdı:44:
Sanırım kolu ters altında kalmıs
xxxxxxxxxxxx

Daha evvel yazmıstım canım
Önce yağları yakın sonra sıkılasmak için kardiyo diyordu
ikisi bir arada bizim çektiğimiz sıkıntıların olacağını belirtiyordu, yani şişme:34:

Hangi karfur? Kozyatagındaki mi ?
Ayy canı çok yanmıştır yazık yavruya.

xxxx
İyi de kardiyo zaten yag yakar, agırlık çalışma kas yapar önce kardiyo yapın yagları yakın sonra kas demiş olmasın?

Ahali geri dönmüş.. Kimse yazmıyor diye bende baknmamıştım..

selam kizlar
pazartesi bende tekrar basliyorum ama elimde yeni video yok...
elinde linkleri olan varsa paylasabilir mi? extreme shed and shred, shred it with weights yada yoga meltdown bunlardan birini yapmak istiyorum
videolar yetismezse ripped'i yaparim...
ripped'i bitireli baya oldu, kilo almadim... hatta bir kilo daha gitmis bu gunlerde...
kendimi hala dinc hissediyorum spor yapiyormus gibi...
pazartesini iple cekiyorum...

Extreme Shed and Shred
Jillian Michaels - Extreme Shed & Shred DVDRip (2011) | Free eBooks Download - EBOOKEE!

Shred it With Weights
Jillian Michaels - Shred-It With Weights - DVDRip Download All You Want - HeroTurko
Jillian Michaels - Shred-It With Weights - DVDRip Download All You Want - HeroTurko

Direk link olarak bunları buldum istersen torrent linki de verebilirim..

merhaba kızlaarr :)
Size birşey sormak istiyorum. Ben 4 gündür 30ds ı yapamadım diyorum ki bu aradaki farkı kapatmak için bir günde 2 kere mi yapsam. 30 güne tamamlamak istiyordum çünkü ya da normal şekilde yapıp geç mi bitirsem bilemedim. Sizce ne yapayım?

Eğer zorlanmayacağını düşünüyorsan yapabilirsin ama çokta zorlamaya gerek yok bence.. ^^

Bu arada bugün 3/5 olacak inşallah.. (Evet hala bitmdi.. :D)

elif havva geçmiş olsun çok, hangi kolu,alçıda mı şimdi? tez amanda iyileşir inşallah..

sporumu yapmadım bugün o yüzden gelmeye yüzüm yok aslında ama yaşasın yüzsüzlük :))
eve geldim tam spor yapacaktım ki (zorluyordum kendini yapmak için) elektrikler kesildi, ben de hemen çamura yattım valla, üzgünüm ama yapamadım maalesef..

merhaba kızlar,
benim "ogltkn" kazenin gazabına uğrayıp kezban oldum:1:
çok uzun zamandır bakamıyordum sizlere, bi selam vereyim, yeni yılınızı biraz geç de olsa:17: kutlayayım dedim...hepinize sevgiler...

movenius, çok geçmiş olsun canım, umarım belin iyidir, kendini zorlamadan bitir revolutionı. Sonra da fotolarını bizle paylaş...merak ediyorum seni, çok öpüyorum.

elif havva geçmiş olsun çok, hangi kolu,alçıda mı şimdi? tez amanda iyileşir inşallah..

sporumu yapmadım bugün o yüzden gelmeye yüzüm yok aslında ama yaşasın yüzsüzlük :))
eve geldim tam spor yapacaktım ki (zorluyordum kendini yapmak için) elektrikler kesildi, ben de hemen çamura yattım valla, üzgünüm ama yapamadım maalesef..
Bazen bende yapıyorum öyle bahane arkalarına saklanmayı:1:
Suç benim değilki tamda bugünümü buldular gelmek için, ay komsuda tam zamanında geldi çayı felan şimdi nasıl spor yapacam:52:
ama gece yarısı bile uykumdan vicdan yapıp kalktımda olmustur hani tek göz kapalı pekte zevkli olmuyor spor mereti:31:

Hangi karfur? Kozyatagındaki mi ?
Ayy canı çok yanmıştır yazık yavruya.

Yok ümraniye carrefour alcıda bir süre daha öyle bakalım, birde kendini kollasa sanarsınız tarzan bir ordan atlar bir burdan.
Bu yüzden teneffüslerde okulun bahcesinde bekliyorum:31:

xxxx
aaİyi de kardiyo zaten yag yakar, agırlık çalışma kas yapar önce kardiyo yapın yagları yakın sonra kas demiş olmasın?

Aslında burda çok haklısın bende düşünmedim dim, ama üzerimdeki şişkinlik gitti. Hem hala jilli yapıyorum bırakmadımki;
Sadece hergün değil 2, 3 günde yapıyorum kaslar erimesin diye ay ne bilim öyle olmadı bide böyle deneyim bakalım:31:
Plates daha rahatlatıyor sanki ama jilliden gecemiyorum:34:

Biz akşam kar var diye güya erken çıktık.
ama benim her zaman bindiim minibüsler beşten sonra sefer yapmamış. gariban kedi nerden bilsin? 46 dk bekledim inatla yokyokgelmedi.
sonra atladm bizim sapa yere biraz daha yakın merkezi bi yere minibüsle gittim. oradan bizim oranın otobüsüne bildim ama o otobüs gelene kadar sessiz tenha sapa ve karanlık bi yerde otobüs beklemek nedir iyice ögrendim :)))

Saat sekiz bucuga dogru geldim eve tabi hemen sıcak bi duş spor mpor yattı zaten o kadar kasmışım ki kendimi hemen uykum geldi bende bişiler - hafif - atıştırıp yattım

merhaba kızlar,
benim "ogltkn" kazenin gazabına uğrayıp kezban oldum:1:
çok uzun zamandır bakamıyordum sizlere, bi selam vereyim, yeni yılınızı biraz geç de olsa:17: kutlayayım dedim...hepinize sevgiler..

Kezban mı oldu? Kazen mi verdi sana bu nicki? sevimli olmuş :)
sana da iyi yıllar ogl.. :)

Bazen bende yapıyorum öyle bahane arkalarına saklanmayı:1:
Suç benim değilki tamda bugünümü buldular gelmek için, ay komsuda tam zamanında geldi çayı felan şimdi nasıl spor yapacam:52:
ama gece yarısı bile uykumdan vicdan yapıp kalktımda olmustur hani tek göz kapalı pekte zevkli olmuyor spor mereti:31:

Aslında burda çok haklısın bende düşünmedim dim, ama üzerimdeki şişkinlik gitti. Hem hala jilli yapıyorum bırakmadımki;
Sadece hergün değil 2, 3 günde yapıyorum kaslar erimesin diye ay ne bilim öyle olmadı bide böyle deneyim bakalım:31:
Plates daha rahatlatıyor sanki ama jilliden gecemiyorum:34:

Ya hiç suç bizde değil zatn :P
Neyse sen de madem gün aşırı jilli yaparsın hiç yoktan iyidir ..
zaten bişi çıkıyo her gün yapamıyorum bende ..
en azından biraz daha dikkat ediyorum yediklerime...
benim karnım fena şişti ama bunun kilo olduğundan emin değiim.
ovulasyon dönemimdeyim biraz da ondan şişim sanırım

Kezban mı oldu? Kazen mi verdi sana bu nicki? sevimli olmuş :)
sana da iyi yıllar ogl.. :)

benim karnım fena şişti ama bunun kilo olduğundan emin değiim.
ovulasyon dönemimdeyim biraz da ondan şişim sanırım

evet evet Kazen yaptı. bükemediğin eli öpeceksin demiş atalarımız, ben de avatarı nicke uygun hale getirdim:))

benim de karnım şiş, o eski dümdüz hali gitti:50: ama kilo değil, kilom aynı.
hem regl öncesi, hem de ödem var, 3-4 gün killer abs yapsam düzelir biliyorum ;)

ogltkn gelmişşşşşş aman yarabbi gözlerime inanamıyorum darısı kayranın başına :)

ogltknim belim dha iyi ama dün 12. videoda senin avatardaki hareket vardı tam olarak kaldıramasamda kendimi o hareketten sonra hafif hafif belim tekrar ağrımaya başladı anlaşıldıki o hareketi ben yapmamalıyım zaten yapamamıştımda :37:çabalamamalıyım bile :1: bu arada killer abs faydalımı ya level 1 i yapmıştım ben ankaradayken shred level 1 bile daha çok zorladı killer abs level 1 den :)))hatta gülebilirsiniz bana ama shred yaptıktan sonra ertesi gün bacaklarım tutulmuştu :1:

inşallah bi sakat durum olmazsa haftaya pazar bodyrevolution bitiyor :) kiloda 65 den aşağısını henüz göremedim bi ara küsüratlıda olsa 64 görmüştüm ama kesin olarak 65 kiloyum galiba hedefime ulaşmak için bi kaç jillian programı daha eskiticem :1:

evet evet Kazen yaptı. bükemediğin eli öpeceksin demiş atalarımız, ben de avatarı nicke uygun hale getirdim:))

benim de karnım şiş, o eski dümdüz hali gitti:50: ama kilo değil, kilom aynı.
hem regl öncesi, hem de ödem var, 3-4 gün killer abs yapsam düzelir biliyorum ;)

Eski nickin geri gelmiş:)

Kızlar merhaba başlığı okudum videoları indirdim fazlasını bile buldum hatta, sizlere birkaç sorum olacak bunu deneyen varmı gerçekten işe yarıyormu fotoğraflarda olduğu gibi ?

İki gündür kardı buzdu patrondu işti derken sporumu yapamadım.:14:
Bu akşam yapacağım ama.. :20::20::20:

Dün akşam ripped week 2 day 3 yaptım.
HAftasonu biraz protein agırlıklı besleneyim diyorum.
En azından ödem atarım, o kadar yemememe ragmen karnım şiş sanki bi kaç aylık hamile gibiyim. ala alaaa :31:

Back
X