- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.141
fıtıktan sonra ev taşıma vs 2 haftadır yapamıyordum bugün body revolution son 2 haftasına başladım :) taşınmadan dolayı hazır yemekler pideler vs. yinede kilo almamışım kaslarım saolsun :) yakmışlar yediklerimi 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet serocum hayat oyle sinavlarla renklenir zaten
O 4 kilocuklari almis gibi gorunuyorum tabii tarti saka yapmadiysa
InsAllah gormezsin artilari insaninin emekleri bosa gittigini gorunce hevesi kiriliyor
Ben carsamba baslayacagim nasip olursa iyi geceler tatli ruyalar herkese..
evet canım düşündükçe olan bize oluyor, karşı taraf için hava hoş..
ben geç kaldım ama yaptım sporumu çok şükür.. oğlum bırakmadı bilgisayarı anca geldim..
Kızlar ne oluyoruz böle yaa
Ay bende bu akşam bir çıkolatalı gofret, bir tane mini eticin, Sabah ekmek arası helva
Bir kase mercimek çorbası eyvah dukancı arkadaşlar duymasın resil oldumm
Neyse bugün yeme günü ilan etmis olim yarın tamgaz devam
Çocuk kolunu kırdı yılbasıda resil oldu.Okulada gidemiyor kaldım evde nerde yürüyüslerim kosularım![]()
Ay sölemeye utanıyorum ama Hadisenin önerisine biraz kulak verdim
Jilliana arada devam ediyorum.Kaslarımın erimesini istemem ne zorluklarla yaptım:)
Pilates,yürüyüs,koşu ve diete devam ederek (nasıl dietse) sonuca ulaştım ama bitmedi
![]()
fıtıktan sonra ev taşıma vs 2 haftadır yapamıyordum bugün body revolution son 2 haftasına başladım :) taşınmadan dolayı hazır yemekler pideler vs. yinede kilo almamışım kaslarım saolsun :) yakmışlar yediklerimi![]()
kızlar ya ben dün shredin level 2 sinin 7.gününü yaptım. tartıya cıkmaya zaten korkuyorum da aynada da değişiklik yok gibi. 18 günde gerçi ne kadar değişiklik olur yabilmiyorum. bana bir gaz verin , sizde de böyle oldumu. üstelik yediklerime de dikkat ediyorum. bütün hareketleri yapmaya çalışıyorum. deli gibi de terliyorum. ben incelemeyecek miyim yaaa
sadece shredle olmuyomu acaba? yanına bir şey daha mı eklesem :S çok mutsuzum
yardımmm
6 yaşına girdi yılbasında, ay düşüp kolunu kırdığı yerde tam komedilik
carrefour un oyun alanında kapalı çeviri üzeri minderli yerler varya orda kırdı:44:
Sanırım kolu ters altında kalmıs
xxxxxxxxxxxx
Daha evvel yazmıstım canım
Önce yağları yakın sonra sıkılasmak için kardiyo diyordu
ikisi bir arada bizim çektiğimiz sıkıntıların olacağını belirtiyordu, yani şişme![]()
selam kizlar
pazartesi bende tekrar basliyorum ama elimde yeni video yok...
elinde linkleri olan varsa paylasabilir mi? extreme shed and shred, shred it with weights yada yoga meltdown bunlardan birini yapmak istiyorum
videolar yetismezse ripped'i yaparim...
ripped'i bitireli baya oldu, kilo almadim... hatta bir kilo daha gitmis bu gunlerde...
kendimi hala dinc hissediyorum spor yapiyormus gibi...
pazartesini iple cekiyorum...
merhaba kızlaarr :)
Size birşey sormak istiyorum. Ben 4 gündür 30ds ı yapamadım diyorum ki bu aradaki farkı kapatmak için bir günde 2 kere mi yapsam. 30 güne tamamlamak istiyordum çünkü ya da normal şekilde yapıp geç mi bitirsem bilemedim. Sizce ne yapayım?
Tatlım bana da atar mısın şu linki?Kotadan götürmez dediğin bu programmıydı acaba?
fıtıktan sonra ev taşıma vs 2 haftadır yapamıyordum bugün body revolution son 2 haftasına başladım :) taşınmadan dolayı hazır yemekler pideler vs. yinede kilo almamışım kaslarım saolsun :) yakmışlar yediklerimi![]()
Bazen bende yapıyorum öyle bahane arkalarına saklanmayıelif havva geçmiş olsun çok, hangi kolu,alçıda mı şimdi? tez amanda iyileşir inşallah..
sporumu yapmadım bugün o yüzden gelmeye yüzüm yok aslında ama yaşasın yüzsüzlük :))
eve geldim tam spor yapacaktım ki (zorluyordum kendini yapmak için) elektrikler kesildi, ben de hemen çamura yattım valla, üzgünüm ama yapamadım maalesef..
Hangi karfur? Kozyatagındaki mi ?
Ayy canı çok yanmıştır yazık yavruya.
Yok ümraniye carrefour alcıda bir süre daha öyle bakalım, birde kendini kollasa sanarsınız tarzan bir ordan atlar bir burdan.
Bu yüzden teneffüslerde okulun bahcesinde bekliyorum
xxxx
aaİyi de kardiyo zaten yag yakar, agırlık çalışma kas yapar önce kardiyo yapın yagları yakın sonra kas demiş olmasın?
elif havva geçmiş olsun çok, hangi kolu,alçıda mı şimdi? tez amanda iyileşir inşallah..
sporumu yapmadım bugün o yüzden gelmeye yüzüm yok aslında ama yaşasın yüzsüzlük :))
eve geldim tam spor yapacaktım ki (zorluyordum kendini yapmak için) elektrikler kesildi, ben de hemen çamura yattım valla, üzgünüm ama yapamadım maalesef..
merhaba kızlar,
benim "ogltkn" kazenin gazabına uğrayıp kezban oldum
çok uzun zamandır bakamıyordum sizlere, bi selam vereyim, yeni yılınızı biraz geç de olsakutlayayım dedim...hepinize sevgiler..
Bazen bende yapıyorum öyle bahane arkalarına saklanmayı![]()
Suç benim değilki tamda bugünümü buldular gelmek için, ay komsuda tam zamanında geldi çayı felan şimdi nasıl spor yapacam
ama gece yarısı bile uykumdan vicdan yapıp kalktımda olmustur hani tek göz kapalı pekte zevkli olmuyor spor mereti
Aslında burda çok haklısın bende düşünmedim dim, ama üzerimdeki şişkinlik gitti. Hem hala jilli yapıyorum bırakmadımki;
Sadece hergün değil 2, 3 günde yapıyorum kaslar erimesin diye ay ne bilim öyle olmadı bide böyle deneyim bakalım
Plates daha rahatlatıyor sanki ama jilliden gecemiyorum![]()
Kezban mı oldu? Kazen mi verdi sana bu nicki? sevimli olmuş :)
sana da iyi yıllar ogl.. :)
benim karnım fena şişti ama bunun kilo olduğundan emin değiim.
ovulasyon dönemimdeyim biraz da ondan şişim sanırım
evet evet Kazen yaptı. bükemediğin eli öpeceksin demiş atalarımız, ben de avatarı nicke uygun hale getirdim:))
benim de karnım şiş, o eski dümdüz hali gittiama kilo değil, kilom aynı.
hem regl öncesi, hem de ödem var, 3-4 gün killer abs yapsam düzelir biliyorum![]()
bugun baslayacaktim
Ama regl oldum yapmadim..bir 60 kilodan asagi inemedim yaaa
Kendime cok kiziyorum 2 aylik emegimi 2 haftada yok ettim..