- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #6.261
Neysealacancım, öncelikle o koyduğum resim bana ait değil, motivasyonumu arttırmak için, olmayı istediğim vücudun resmini koydumEski sayfalara fotoğraf eklemiştim, ama sayfa numarasını hatırlamıyorum.ben, jillian ile mayıs sonu gibi tanıştım ve 30 day shred ile, 6w6packını yaptım. Hatta 6w6p bayağı uzatmalı bir şekilde sürdü. sonrasında haftanın 1-2 günü yapsamda, istikrarla devam etmedim. En az 2 beden inceldim, ve özellikle kocaman olan göbeğim neredeyse düm düz oldu. Şimdi başlamamın sebebi de yine göbeğim. Kilom aynı, genel görüntüm aynı ama göbeğim yine şişmeye başladı ve ben o eski haline dönmesinden korkarak, başlamaya karar verdim. Maddelerle ilgili bişey diyemeceğim, çünkü uzmanlar yağ yakımı için dönem dönem ayrı ayrı tezleri savunuyorlar. Bir kaç yıl önceki doğruları, bir anda tamamen yalnış'a dönebiliyor. Spor ile bilirlikte zayıflarken önemli olan protein alımını dengede tutmak, aç yapmamak ve zararı bilinen gıdaları hayatımızdan çıkarmak. Yoksa, su içmek, salata, az yağ, ızgara vs..bunlar zaten sağlıklı beslenme için temel olan şartlar
ben başladım, hayırlı olsun. Bakalım missdance yaptı mı????
inş hayal ettiğimiz göbişlere ve o kalkık yuvarlak totolara kavuşuruz