Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

kızlar ben de varım ben de :119:

gemişin hepsini okudum neredeyse,kayra-elif havva-movenius-mahzen77-kötü kedi şerafettin-ogltkn ve diğerleri... o kadar destek aldım ki yazışmalarınızdan...hayatımın en yüksek kilosundayım...yazsam belki kızarsınız ama 170 cm boy 67 kilo...çok kilolu durmuyorum ve herkes senin boyun uzun kaldırıyorsun diyor ve ben sinir oluyorum :47:çünkü çıplak halimi ben biliyorum :(
işin kötü tarafı boğazımı tutamıyorum,yemek yemek çokkk zevkliii :5: geçen sene spor yapmıştım 3-4 ay düzenli,her gün 30 dk.inanılmaz sıkılaşmıştım,sadece 3 kilo vermeme rağmen çok daha zayıflamış görünüyordum...bu shared tıpkı benim yaptığım spora benziyor..ve bende başladım sizden özenerek...30 D shared 1/7 bitti bugün,ölçülerimi aldım,her levelin sonunda ölçüp yazıcam burayada...yeni başlayan arkadaşlar da var,onlarla da devam etmek istiyorum...inşallah ben de sizler gibi başarırım :31:

Hoşgeldin apranks kilo boy ve levellerimiz birbirine yakın..benim boy 171 kilo 67.500..level 1/7(malesef 2 haftadır aynı leveldeyim:((banada aynı yorumları yapıyorlar kilo verirsen yakışmaz böyle çok iyisin diyorlar ama korsemi çıkarınca göbüşün pörtlemesinden nefret ediyorum...kendimi toparlayayım devamedicem işler buara yoğun... ev iş spor üçlüsü bir arada çoook zormuş:18:..kendimi toparlarsam yarışa tutuşuruz belki:1::1:

level1x3 de tamamdır bugün:8:
extra birşey yapamadım kendimi çok yorgun hissediyorum belki yine kol çalışırım:43:

şimdi jillian ripped week 1 de 1. günümü yaptım peşine slim & six pack yaptım. rippedi sevdim shred e benziyo yoruyo ama sıkmıyo jillian bıcır bıcır konuşuyo sıkılmıyosun shredi bitirenlere tavsiye ederim..:34::42::8:

ben bu patates dietinden beri yapamıyorum jillian'ı :43: gücüm cekildi sanki ama şimdi pilates yapcam haftaya ayran detoksunuda yapım jilliana oyle sıfırdan baslıycam ama işte 4günde sadece 1,5 kılo verdım cok bozuk moralım :43::43::43::43::43:

Hoşgeldin apranks kilo boy ve levellerimiz birbirine yakın..benim boy 171 kilo 67.500..level 1/7(malesef 2 haftadır aynı leveldeyim:((banada aynı yorumları yapıyorlar kilo verirsen yakışmaz böyle çok iyisin diyorlar ama korsemi çıkarınca göbüşün pörtlemesinden nefret ediyorum...kendimi toparlayayım devamedicem işler buara yoğun... ev iş spor üçlüsü bir arada çoook zormuş:18:..kendimi toparlarsam yarışa tutuşuruz belki:1::1:

ayyy çok sevindim hadi yarışalım :16:ben ki acayip gaza gelen birisiyim...eşim yapamazsın,geçti senden,eskisi kadar dikkat etmiyorsun diyor...ama o da beni tanıdığı için gaz veriyor aklı sıra...benim asıl sorunum kalça malesef,62 lere kadar göbek dümdüzdü ama şimdi göbüşümde var...kendimi ölçmemekiçin zor duruyorum...pztesi alıcam ölçüleri...sende level sonunda paylaşırmısın?

bu arada spor,ev,iş ve okul(çocukların) inanılmaz zorrrr:37:

hayırlı cumalarrrrrrrr herkeseeeeee
ben başladım diye yazmıştım geçen haftalarda ama malesef eşimin annanesi vefat eti köyüne gittik sonra benim babam dr. kontrolune geldi kaldı o döndü şimdi eve artık kendime bi dur:45:dedim bundan sonra jillian egzersizi hergün yapıcağım bugün başlıyorum ve nasipse hiççç bırakmıcam:19:
yarın ölçülerimi alıcam ve 10 gün 10 gün ölçüp bakıcam inş bende artık şu 8 lerden ve 7 lerden kurtulup 6 ları görürümmm:52:

hayırlı cumalarrrrrrrr herkeseeeeee
ben başladım diye yazmıştım geçen haftalarda ama malesef eşimin annanesi vefat eti köyüne gittik sonra benim babam dr. kontrolune geldi kaldı o döndü şimdi eve artık kendime bi dur:45:dedim bundan sonra jillian egzersizi hergün yapıcağım bugün başlıyorum ve nasipse hiççç bırakmıcam:19:
yarın ölçülerimi alıcam ve 10 gün 10 gün ölçüp bakıcam inş bende artık şu 8 lerden ve 7 lerden kurtulup 6 ları görürümmm:52:

öncelıkle basınız saolsun hadı bakalım ıraden guclu olur ıns

ben bu patates dietinden beri yapamıyorum jillian'ı :43: gücüm cekildi sanki ama şimdi pilates yapcam haftaya ayran detoksunuda yapım jilliana oyle sıfırdan baslıycam ama işte 4günde sadece 1,5 kılo verdım cok bozuk moralım :43::43::43::43::43:

yaa üzüldüm şimdi diyetler rehavet veriyo insana doğru. senin kilon azdı zaten ondan veriminde az olabilir diye düşünüyorum 57 di sanırım kilon ben yaptığımda kilom 78 di 3 kilo vermiştim kilo ne kadar çoksa verimde çok oluyo. patatesi ben önerdiğim için üzüldüm şimdi :14:

yaa üzüldüm şimdi diyetler rehavet veriyo insana doğru. senin kilon azdı zaten ondan veriminde az olabilir diye düşünüyorum 57 di sanırım kilon ben yaptığımda kilom 78 di 3 kilo vermiştim kilo ne kadar çoksa verimde çok oluyo. patatesi ben önerdiğim için üzüldüm şimdi :14:

olsun canım sağlık olsun dediğin gibi sanırım şöyle genel bakınca 1ayda 5kilo verdım gayet güzel benim istegım evlılık yıldonumume kadar 50 olmak en azından

hem 1,5 az mı? teşekkür ederim canım :16:

eve şimdi girdim,bütün gün hastanedeydim...arkadaşım 2 aylık hamileydi,bebeği ölmüş bugün kürtajla aldılar.bende tüm gün onunlaydım...hastane çok yorucu,bugün 1/8 olacak ama yapabilirsem :31: biraz dinleneyim inşallah yaparım...

level 1x4 de bitti:8:
bugün başka egzersiz yapmayacağım malum yarın yollardayım
kas ağrısı istemiyorum:31:

sizlerin nasıl gidiyor kızlar?

an itibarıyla 1/8 bitmiştir...önce lessli ile 30 dk yürüdüm,sonra 15 dk zumba sonra 30 d shred ve son olarak 15 dk bisiklet :37: dün yapamadığım için vicdan yaptım kendimce...

i akşamalr kızlar ben jiiliana devam bakalım bi hafta sonra sonuç nasıl olacak o zmaan ölçülerimi yazıcam buraya
bende şimdi kayıtlı şimdiki ölçüm 10 günün sonunda ne olacak :18:
ne güzel burda bayağı yapan var bende artık buranın mudavimlerinden olacağım inş:3:

level1/2 de bitti bu arada gunde 15.000-20.000 arası adım ayrıca haftada 1-2 pilates yapıyorum yedıklerıme cok dıkkat edıyorum hadı bakem ıns. sonuclar guzel olur:16::16::16::16:

Back
X