Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

bir egzersiz daha yaptım kaldı 4:27::27: daha da 30 day shred yapmam, amazondaki yarumlarada baktım cidden eklemlere etkisi kötü ripped in 30 daha sağlıklı bir programmış bu yönden, ama başladık işe 4 egzersiz sonra bir daha görüşmememek üzere elveda 30 ds:42::1:

aynen umarım bir daha görüşmeyiz,shredle:9:benimde 8 günüm kaldı,neyseki level 3 en kolayıymış...illallah gelmişti level 2'den

ben ilk leveli bitiremedim ağrıdan bıraktım valla ayağımı berbat etti olmazsa toparlayınca seninki gibi yaparım şimdi squat hareketi yapıyorum bileğimi zorlamadan bakalım inşallah toparlar da dönerim bir an önce sporaaaaa:16:

evet canım şimdi bileğimi zorlamıyorum mahvoldum çünkü üstüne basamadım ne zaman ayağımın dün biraz leslie yapayım dedim onu da yapamadım şimdilik ufak hareketlerle devam ediyorum inşallah işe yarar da devam ederim:34:

dinlenirsen daha çabuk geçer canım,bide merhem falanda iyi gelebilir ama bilmeden sürülmez tabi.En kolayı bi eczaneye sorabilirsin...

mrh kızlar ben level 2/6 bitirdim ve bazı nedenlerden dolayı 2 gun ara vermek zorunda kaldım yarın kaldıgım yerden devam etmek ıstıyorum, bastan baslamama gerek yok degılmı. yada bu ıkı gun neyı degıstırır??? iyi aksamlar sevgıler

mrh kızlar ben level 2/6 bitirdim ve bazı nedenlerden dolayı 2 gun ara vermek zorunda kaldım yarın kaldıgım yerden devam etmek ıstıyorum, bastan baslamama gerek yok degılmı. yada bu ıkı gun neyı degıstırır??? iyi aksamlar sevgıler

hiçbişi değiştirmez, kaldığın yerden devam et:34:

dinlenirsen daha çabuk geçer canım,bide merhem falanda iyi gelebilir ama bilmeden sürülmez tabi.En kolayı bi eczaneye sorabilirsin...

evet canım görümcem eczacı zaten krem ve merhemle daha iyiyim artık çok şükür biraz daha toplarsam 15inden sonra tekrar başlarım gibi geliyor bakalım hayırlısı inşallahh:16:

İyi akşamlar arkadaşlar level 3te dambıllı şınavları yarım şınav şeklindemi yoksa tam mı yapıyorsunuz?

ben bizim bralarda tarla işi olyo oraya gidiyorm yani level 1 8. günde ara verdim ama yarın son iş günüm devam edicem halim kaşlmıyo hiç yoksa bırakmammm göbişim farkediyo sanki valla

İyi akşamlar arkadaşlar level 3te dambıllı şınavları yarım şınav şeklindemi yoksa tam mı yapıyorsunuz?

plank pozisyonundaki kol ve bacak kaldırmadan bahsediyorsanız onda natalie gibi yapıyorum ama travelling push uplarda anita:32:

bir ay önceki halimle şimdi arasında gerçekten fark var belirgin
bir ayda verdiğim kilo 2.4 kg. düzenli olmasada diyet yaptım daha çok akşamları yememeye çalıştım, haftasonları protein ağırlıklı beslendim 2 gün sonra program bitince ölçülerimi alıp yazarım:52:

ben jillian a söylene söylene tam şınav şeklinde çekiyorum.

Dün çalışamadım:17: bugün kaldığım yerden devam edeceğim
Bende 2 gündür yapamadım. Bunun için bu sabah 3/3'ü yapmış oldum.Yapsaydım 3/5 olacaktı:((( Fırsatım olursa bugün 1 defa daha yaparım.
Benim dambıllar 2 kilo ve çok büyük, kaba görünümlü o yüzden zor oluyor.yarım yapmak zorunda kalıyorum.

Son düzenleme:
Bende 2 gündür yapamadım. Bunun için bu sabah 3/3'ü yapmış oldum.Yapsaydım 3/5 olacaktı:((( Fırsatım olursa bugün 1 defa daha yaparım.
Benim dambıllar 2 kilo ve çok büyük, kaba görünümlü o yüzden zor oluyor.yarım yapmak zorunda kalıyorum.
ben 1. levelin yarısını 2 kg luk dambılla yaptım dayanamadım sen 3 te nasıl dayanıyorsun 2 kg luk dambıllara :53:

kızlarr ben 1 ay once 3 levelıde tamamladım 1 ay ara verdım sımdı gene 1. levelden bastan basladım dun ıtıbarıyle acaba 1. leveldenmı baslasam 3 tenmı devam etsem :26::26::26:

Back
X